שלום לכולם

Druyanizem

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני חדש פה כמו שאתם בוודאי שמים לב. עטרה המליצה לי לבוא לפה. אני דיקטטור כמובן... ואני פועל לפי האידיאולוגיה שנקראת "דרויאניזם" "druyanizm". אממ.. וזהו בעיקרון... אם תרצו לדעת יותר... אני פה.

אליגטור

New member
ברוך הבא

חבל שבדיוק פספסת את הבחירות אבל לא נורא. אתה מוזמן לבסס את רעיונותיך בפורום זה. אני בטוח שהמנהלת הזמנית לא תתנגד. באותה נימה אני חייב לציין שמפלגת נקיון לאומי אותה אני מיצג תומכת בדיקטטורים באשר הם ומקנה להם שיוויון זכויות מלא כל עוד הם מצייתים לחוקי התברואה.

Druyanizem

New member
לספר להם?

אני לא חושב שסיפרתי לך אפילו... אבל אין בעיה :) הדרויאניזם סולד מכל רעיון של דת או אידיאולוגיה.. למעשה... הדריאניזם אומר שמקור הבעיות בעולם הוא דת ואידיאולוגיה. שיטת השלטון של הדרויאניזם היא אובייקטיביות מוחלטת בלי העדפה לציבור מסויים ודגילה בשיטה שכל אחד נותן מה שהוא יכול ומרוויח לפי זה. יענו... שיטה קפיטליסטית. אבל בכל אופן עזרה מינימלית לנזקקים. אממ... זה ניסוח של עכשיו ולא ניסוח רשמי אבל זה העיקרון

Mנטה

New member
כלומר אתה משלב רעיונות

מעולם הקפיטליזם עם עולם הסוציאליזם. גם דת זה רע וגם כלכלה קפיטליסטית. ומה עוד ? ומה דעתך על הערותיו המחכימות של התנין ?

Druyanizem

New member
אני יגיד לך את האמת...

מעולם לא התעניינתי בפוליטיקה. התפיסה שאני הצגתי בהודעה למעלה זו תפיסת עולמי. כולם שווים. אנשים שפוגעים בחיים של אנשים אחרים צפויים לעונשים כבדים. אני תומך בעונש מוות כלפי מישהו שמגיע לו ואני תומך בעונשיפם קיצוניים כהרתעה למעשים קיצוניים. לפי התפיסה שלי אין גבולות וכולם צריכים לחיות עם כולם. אני דוגל בהתפתחות מדעית. ואני לא יכול לחשוב יותר כי השעה מאוחרת. בקשר להערות של התנין... לא ראיתי שום הערות

Mנטה

New member
התנין העיר שהמפלגה שלו

מפלגת "עם נקי" תומכת בדיקטטורים כל עוד הם שומרים על הנקיון. מפלגת עם נקי זכתה באי אלו קולות בקלפי שלנו ואם הם יתמכו בך אולי תצליח להיכנס (גם אם באיחור) לממשלה האלטרנטיבית. האם זה מתאים לדעות שלך, להיכנס לממשלה על ידי דילים, או שאתה מעדיף להשתלט וזהו ? כדאי לך לחשוב על זה לפני שהפקיד הזוטר חוזר, כי אז ירכיבו את הממשלה.

Druyanizem

New member
ההממ.....

לא מתאים לי.. אני לא צריך תמיכה של מפלגות אחרות.. העם יודע מה טוב בישבילו וזה אני. עם הזמן הם ילמדו את זה

Mנטה

New member
בעצם אתה לא ממש מתיחס לבחירות

נכון? כי מבחינתך אתה ברגע הנכון כבר תשתלט ורק אחרי זה העם יבין שזה טוב לו, נכון ? ואיך אתה מתכנן לעשות את המהפכה ? כי אצלנו יש כמה מהפכות (בנחת ! כמובן
) למשל מפלגת צ'ה או מפלגת א' שהמצע שלהם מופיע באתר של פתק.

Druyanizem

New member
אני סומך על העם שידע

מה טוב בשבילו... אני מתכוון להשתלט על העולם עם תמיכת העולם. או לפחות רוב העולם....
בכל אופן... אני לא מתכוון להיות תלוי בשום מפלגה אבל אני דיי בטוח שהמפלגה של התנין תאהב אותי כי אני בעד איכות הסביבה.

beagle

New member
תראו מה קורה פה....

עוזבים פורום לאיזה חמש דקות, ופתאום מגלים שהתנין חובב פרות, ומתעלם לחלוטין מכלבי שפלן, והדיקטטור בא להשתלט גם על העולם הזה
היי דרוי, מה נשמע? אתה יודע שבהשתלטות על העולם אני לגמרי בעדך (ורצוי שאהיה, כי שמעתי מה מובטח למתנגדי המשטר).

Druyanizem

New member
ואללה הכל טוב ביגל

אני רואה שכל פליטי פורום גרפולוגיה הגיעו לפה...
טוב... זה אומר שכבר יש לי שני תומכות... מי עוד מצטרף? שאלות יענו בשמחה.

Mנטה

New member
נראה לי שיהיו לך יותר תומכים אם

תספר לאנשים מה אתה מציע לאנשים שתומכים בך
כל מפלגת פיפ תלך אחריך אם תבטיח למשל שלא יהיו צפצופי מכוניות ופרסומות
.

Druyanizem

New member
מה אני מציע?

אני מציע פיתרון אלטרנטיבי לדמוקרטיה! אני מציע דיקטטורה! אבל לא סתם דיקטטורה... אלא דיקטטורה חכמה... דיקטטורה שלא מונעת ע"י שום דת או אידיאולוגיה (חוץ מהדרויאניזם שאת פרושה אפשר למצוא בהודעות למעלה). אני מציע חופש מהפוליטיקה והשחיתות! אני מציע התקדמות בחיים לאנשים שבאמת רוצים להתקדם בחיים. אני מציע התקדמות מדעית בתחומים חשובים, בדברים שיעזרו לאנושות ולא רק בדברים שיביאו כסף לאנשים. אני מציע שלווה... שסוף סוף נוכל להסתובב ברחובות בלי לדאוג שפלסתיני מתוסכל יתפוצץ עלינו.. או לחלופין.... איזה שישראלי עצבני ידקור אותנו בגלל שלא מוצא חן בעיניו איך הסתכלנו על חברה שלו. אני מציע את הדויאניזם!!!

אליגטור

New member
רק חבל שפספסת את הבחירות

מה גם שיש בעייה עם הדברים שלך- אין חוסר אידאולוגיה כי חוסר אידאולוגיה זה בעצם אידאולוגיה. אני מציע לך להשאר עם הדיקקטורה ולהעביר את כל תמיכת המגזר הדיקטטורי למפלגת נקיון לאומי כפי שמנטה הציעה לך. אנחנו יכולים לשקול שילוב של אלמנטים דרויאניזמים במצע של המפלגה וניתן לך את המקום השני ברשימה ואולי איזה סגן שר. ואנחנו שמחים שאתה תומך באיכות הסביבה. בכל מקרה, ביום שמר פנחס שם בדוי יערוך את הופעתו הציבורית הראשונה תוכל לשאול אותו שאלות ואם אתה רוצה לבוא למסיבה אז צור איתי קשר.

Druyanizem

New member
מצטער...

אבל לא אוכל לשבת בממשלה. נקודה. כמ ושאתה רואה הרעיונות שלי תופסים ואתה כבר הצעת לי מקום שני במפלגה שלך ותפקיד... (ואני פה רק יומיים). אני יחכה... יבנה את עצמי... ואז נראה מה קורה. בקשר להיותה של חוסר האידיאולוגיה אידיאולוגיה... אל תכנס לדיונים פילוסופים איתי כי לא תצא מזה
וזהו...

אליגטור

New member
אבל כבר נכנסתי!

חוץ מזה, שהצענו לך תפקיד כדי שתסכים לחתום על הנייר שאומר שאתה מחויב למפלגה. נראה לך שמר פנחס שם בדוי היה מוותר על המקום השני שלו? אז עכשיו אולי תבוא?

אליגטור

New member
צריך לדייק

אני בעד פרות המהפיכה לא בעד פרות השלטון הנוכחי. מה גם שאני באופן כללי חושש מפרות ולכן תסיסה היא אינטרס שלי. ואני מסכים איתך שאני מתעלם לחלוטין מכלבי שפלן וזה מהסיבסה הפשוטה שבעולמנו הכל כך מסובך ישנן צרות ענקיות בגודל של אגוז כך שכלבי השפלן יחכו בתורם למהפיכה שלהם. ובכל זאת היתה התיחסות שלי לכל החיות באחת ההודעות שלעיל (למרות שבגלל המבנה של הפורומים של תפוז האמת היא שאני אמור להשתמש במילה - שלדלקמן).

אליגטור

New member
"עם נקי" זה שם נחמד

אבל לאחר התיעצויות והקמת ועדות חקירה ובדיקה עם מחלקת המשפטים של המפלגה הוחלט שלא להשתמש בשם הזה מכיוון שהמפלגה ידועה לציבור כבר כמפלגת נקיון לאומי והופעה בשם חדש עלול ליצור כאוס ואנדרלמוסיה ויוחנניזם כזה שכל הצביון התברואתי של המדינה ירד לזבל.

למעלה