שלום לכולם

mystery duck

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

שלום לכולם. אני mystery ואני בת 19. האמת? אני לא ממש יודעת מה לכתוב. מוזר לי אפילו לכתוב בפורום הזה. אני עוד לא ממש הפנמתי את המצב החדש הזה... היום אבחנו אצלי סוכרת (hypo). קלה אמנם אבל עדיין. אני יודעת שזו לא מחלה נוראית כמו שלפעמים מציגים אותה. זו בעצם לא ממש מחלה אלא מצב רפואי (זה נשמע יותר טוב), אבל עדיין לא יודעת איך להתמודד איתה, לפחות מבחינה נפשית. אני מתארת לעצמי שאני אחיה בסדר בלי סוכר (דווקא אני עם החיבה שלי לשוקולד...) אבל זה לא מוצא חן בעיני. אני אפילו לא יודעת מה רציתי לשאול, אם בכלל.... אני מניחה שסתם רציתי לדעת שאני לא לבד. אז תודה לכם שאתם פה ואני אשמח לדבר איתכם.
 
ברוכה הבאה!

את צודקת, סוכרת היא לא מחלה נוראית! שיהיה לך המון בהצלחה, ותדעי שאת אף פעם לא לבד... תוכלי לבוא לפה ולירשום מה שבא לך...את תמיד מוזמנת!
 
../images/Emo24.gif

קודם כל- חיבוק...ואפילו עוד אחד (על חשבון הבית
)
אני לא ממש יודעת מה לכתוב לך. רק שמהרגע שקראתי את ההודעה שלך הרגשתי צורך לענות...להגיד לך שאת לא לבד, שיש יותר מאוזן אחת ויותר מכתף אחת פה בשבילך... אני לא יודעת הרבה על סכרת. לא יכולה להתחיל לנחש את ההרגשה שלך ברגעים האלה. אבל אני בטוחה שזה לא קל. כי זה לא קל לשנות הרגלים. מה אני כן יכולה להגיד? שאני מכירה אדם מאוד מאוד מיוחד שיש לו סכרת כבר כמה שנים, והוא הפך לאדם מאוד מיוחד ג-ם בזכות זה. אני בטוחה שחלק מהתובנות שלו הגיעו מההתמודדות עם החוויות החדשות שזומנו לו... רוצה להציע לך את הכתף שלי. בשביל כל דבר שתצטרכי... ועוד
שיזכיר לך שאת לא לבד... קרן.
 

לזר

New member
יבוא יום ותראי שאפשר גם לחיות את

המחלה עם קצת שוקולד, כמו שרובם כאן אוהבים. הכי יפה היא הכתיבה ממצב היפו. טוב לראות שגם במצב של היפו השירה של פן אהובה עליך.
 
למעלה