שלום לכולם ../images/Emo13.gif
אחרי התלבטויות גדולות מאוד ולאחר מחשבות נחרצות
החלטתי החלטה והיא : הפרישה
וזאת ההחלטה באה עקב כך שאני מתחילה להתבלבל
אני כבר לא מבינה על מה ולמה..ומי נגד מי..הכל נהיה לי מעורפל
לפתע אני לא יכולה להוציא מילה
זה לא שאני לא אוהבת להיות כאן..אני אוהבת מאוד
ולכל אחד ואחת מכם רוצה להביא
גדול אבל..אתם מבינים חברים?? אני פשוט לא מרגישה שייכת לכאן יותר
אני נכנסת לכאן לא פעם וחושבת וחושבת וחושבת.. מחפשת למי לכתוב ועל מה ופשוט לא מוצאת, לא מוצאת , כי כבר הכל כבר נאמר,ואפילו אם אבוא באיזה שהיא עצה.. היא כבר נעשתה..
.. ולא רק זה הגרוע מכל זה שכולם נמצאים כאן בשעות הבוקר מדברים על הא ודא..וכשאני מגיעה לכאן בערב.. למי אני אגיב?? ואם שאלו בבוקר מה הזמנת לארוחת צהריים
..וכל אחד ואחת הזמינו את ההמבורגר שלהם או את המקדונלס שלו. אז מה אני אכתוב?? אני אכלתי על האש??? ומתי תגיבו לי אם בכלל?? ביום שלמחורת?? אולי זה קצת מצחיק
אבל עכשיו אני רצינית
אני רוצה לאחל לכל אחד ואחת מכן באופן אישי.. ג´ס נתחיל איתך וזאת מאחר ואת מנהלת הפורום אני מאחלת לך הרבה אושר ונחת שתגדלי את מיקה ותחנכי אותה לדרכים עשירות בחוכמה וב"ה יהיה לכם בשנה הבאה בן זכר
שיהיה למיקה לאח, ולך יקרתי שמרי על קשר
אוהבת אותך המוןןןןןןןןן ניקול* (קרן)
ריקי המכונה @@ נשמתי מתוקתי לך אני מאחלת מכל ה -
שתמצאי בנחת את בן זוגך, שתהיי מאושרת ואל תשכחי לעולם כל דבר שנעשה כל דבר שהיה ונגמר הוא הדבר שלא היה צריך להיות שלך .. כי לך מגיע את הטוב ביותר, מישהו שישמח את ליבך שיתן ויעניק ע"מ שיוכל לקבל ממך....תוכלי להיות בקשר גם כן ותמיד אשמח לשמוע על ליבך
אוהבת המוןןן ניקול* (קרן)
מרינושקה ווי וויי אם היית אחותי...הייתי הייתי....נותנת לך כזה
ולא בגלל שאני לא אוהבת אותך אלא להפך בגלל שאני חולה עלייך..את חמדתי נשמתי צריכה לעשות רגע.. ולעצור את הרכבת.. כולה בת 21 וגם זה בקושי?? את חייבת לעצמך לעשות מנוחה.. טוטאלית מגיל מאוד צעיר את אוהת ונאהבת עלייך לעשות פסק זמן ע"מ שתוכלי להיו בשלה לקשר אמיתי.. לקשר שבאמת מגיע לך ולא קשר של התעללות מילולית.. שכ"כ כואבת...ואף פעם אל תשכחי את מס´ ה
שלי...אוהבת אותך המוןןןןן ניקול* (קרן)
מאוו יין.. קוקי קטנה אותך לא הספקתי להכיר הרבה וכמו שנאמר : "אה ש´ומך??" אני סומכת עלייך את בדרך הנכונה.. רק מה?? אל תתיאשי לי..תהיי חזקה תתדבקי בהחלטותייך היי את עצמך ואל תוותרי על רצונך..המנעי מלהתווכח ויכוחי סרק ע"מ שלא תבזבזי את כוחך על דברים שאין להם שם.. את מס´ ה
שלי אל תמחקי מהזיכרון כי אני בטוחה שיהיה לך עוד שימוש בו.. אוהבת אותך המוןןןןןן ניקול* (קרן)
בת הים וואלה אחותי איתך כמעט שלא דיברתי אולי פה ושם אבל .. גם בקושי.ברצוני לאחל לך הצלחה בחיים וכל שתבקשי לו יהי ..אוהבת המוןן ניקול* (קרן)
מלכת האהבה כבר אמרתי לך לא פעם בחרת לך אחלה שם מתוקה.. לצערי אותך לא הכרתי (אבל מי יודע) אולי פעם ניפגש..ת´אמת לאמר לך? ואל תכעסי בגלל כל הבילבול אני ממש לא זוכרת על מה ולמה את כאן..אבל לפי מה שהספקתי להכיר את ממש מתוקה בחורה לעניין וגם לך יש את ה
שלי..ככה שבטוח אי פעם יהיה לך שימוש בו.. אוהבת אותך המון ניקול* (קרן)
נופרוש נשמה טובה, אמא טובה, בחורה על הכיפק את פשוט מקסימה..כן אני יודעת את לא צריכה להזכיר.. כל פעם שאני לא כאן את ישר מתקשרת לעדכן אותי..ואני אפילו אומרת לך מה לרשום בשמי אבל נשמה זה לא אותו הדבר כמו שאני כותבת לכן אני נפרדת.. ולך אני לא צריכה להגיד על ה
שלי..כי בטוח את יודעת מה הלאה אוהבת אותך המוןןן ניקול* (קרן)
ורד (שחור).. השם שלך קצת מפחיד אותי כי את נראת לי בחורה פיקחית בחורה שיודעת בדיוק מה היא רוצה רק שהיא קצת בלבלה.. כנראה שאהבה קצ אסורה בלבלה את חושייך את מטרותייך.. אני מקווה שתלמדי את הדרך ותדעי מה טוב או רע ע"מ לא ליפול בחיים ולא חשוב מאיזו מכה.. למרות שלא הכרנו ולמרות שלא נפגשנו אוהבת אותך המוןןןןן ניקול* (קרן)
גילוש, אביחי, ואורית..מזל שאתם הייתם כאן בלילות ככה לפחות הייתי מעבירה כמה דק´.. אבל מצטערת חברים לי זה לא מספיק לעומת מה שהייתי כאן בעבר..שהייתי כותבת שעות על גבי שעות..אוהבת אותכם המוןןן ניקול* (קרן)
ועכשיו נעבור לגברים שלנו.. סידי .... וואוו תאמין לי שמאחורי כל זה מאחורי המסך הזה חשבתי כל הזמן שמסתתר פה איזה
אבל טעיתי ואני מודה אתה פשוט בחור מקסים אומנם יש לך
אבל אתה ממש ממש לא
אהבתי לדבר איתך אפילו ב
יותר מאשר בפורום.. אתה מצחיק כזה מתוק שכזה..מזל שאתה נחשב ותיק למרות שלא היית כאן תמיד.. אוהבת המוןןן ניקול* (קרן)
מיקוש אויי איתך זה סיפור שונה כי באמת היית זקוק לחבר מילה פה ומילה שם עודדו אותך ואני שמחה שהייתי חלק מכל זה.. לו יכולתי לעזור יותר בדברים יותר חשובים על באמת אבל זה כבר לא משנה כי אני בטוחה שאת הדרך אתה כבר יודע אוהבת המוןןן ניקול* (קרן)
עזרא..אתה יודע אף פעם לא הבנתי למה קראת לעצמך גולם..אולי הרגשת כך בהתחלה כשהגעת לכאן אבל אתה ממש ממש לא גולם אתה בחור מקסים טוב לב שתמיד מתנדב לעזור..ולתת אני בטוחה כי יהיו לך חיים מאושרים לך וללבבית המתוקה (דרך אגב תמסור לה ד"ש) אוהבת המוןןןן ניקול* (קרן)
ליאור 30...אני יודעת שאתה לא נכנס לכאן הרבה אבל אולי דוקא את זה אתה תראה.. אני שמחה שהכרתי חבר כמוך ורוצה שלנצח כך נשאר..בשבילי אתה כמו אח שלא רוצה להחליף לעולם.. אוהבת המוןןןןןןן ניקול* (קרן)
והנה נגמר לי הדף ותאמינו לי שאני לא יודעת אם כתבתי לכולם.. אל דבר אחד אני יודעת שתמיד תמיד אציץ לכאן ואם יהיה לי מה לרשום ארשום..ותמיד אם יהיה לי את מי
אחבק אוהבת את כולכם ניקול*
אחרי התלבטויות גדולות מאוד ולאחר מחשבות נחרצות