שלום לכולם.....
..

aשרון

New member
שלום לכולם......./images/Emo13.gif..

שמי שרון, אני מחפש לקנות אופני כושר ביתיים (חדשות, יד שניה) במחיר מתחת ל - 1,000 ש"ח. בחיפושיי באינטרנט ראיתי רק אופניים חד גלגליים לבית ולא משהו מהסוג הישן של 2 גלגלים. האם אי אפשר להשיג דו גלגלי לבית היום בחנויות? אתם יכולים להמליץ על חנויות טובות שאתם מכירים, זה מאוד יעזור לי . תודה, שרון .

bikingstudent

New member
חבל על הכסף

"אופני כושר" ברמות הללו נועדו לשתי מטרות האחת -להכניס כסף לכיסם של "חנויות ספורט" למינהם והשניה -מכורך המציאות, מתלה בגדים מאולתר... האופניים אינם נוחים לדיווש לאורך זמן או ישיבה נוחה באותו זמן . בעיקר בגלל מושב רחב מדי ו"נוח" כדי שיהיה קל למכור אותם.. באותו מחיר אבל לקנות אופניים בכלל לא רעות, ואפילו להנות יותר מהרכיבה בחוץ במזג אויר נעים .

aשרון

New member
תודה על התגובה.......

חשבתי על אפשרות לקנות אופניים רגילים ולאלתר אותם לרכיבה ביתית, כך כשאני ארצה גם אוכל לצאת איתם החוצה. זה יותר פרקטי נכון?

bikingstudent

New member
יש אפשרות לקנות טריינר לאופניים -כן

אבל אחד טוב יעלה כמו אופני כושר, -למה לא לרכב עם האופניים בחוץ? -המטרה שלה בעצם האופניים נועדו ?

aשרון

New member
נכון, האופניים נועדו למרחבים......

כרגע יותר נוח לי לרכב בפנים מאשר בחוץ. נראה לי שהרעיון של הטריינר הזה יכול לעבוד. מה כולל הטריינר? קונים אותו ביחד או בנפרד מהאופניים? האם צריך להתאים אותו ספציפית לאופניים? סליחה על כל השאלות, אני פשוט חדש בכל העסק הזה. תודה, שרון

rubber duck

New member
טריינר

טריינר הוא רכיב שמתחבר לגלגל האחורי ומפעיל עומס שיכול להיות מכני או מגנטי או הידראולי והתוצאה מקבילה פחות או יותר לרכיבה בתנאי כביש דיי סטריליים ניתן לשנות את העומס או מיחידת העומס או מכבל שיושב על הכידון מדובר בכלי נחמד למדי לרכיבה כשגשם בחוץ או כשאין דרך אחרת להתאמן לנו יש טריינר והוא זוכה לשימוש לא מועט אם כי אני תמיד אעדיף רכיבה בחוץ מבחינת עלות הרי שטריינר מכאני או מגנטי יעלה באיזור ה 1000 שקלים לחדש ובערך 60% מזה למשומש טריינר הידאראולי יעלה הרבה יותר וויש כמובן טריינרים עם מד הספק וכו ......... שיכולים לעלות גם כ 10000 שקלים אם אין לך אופניים קח בחשבון שתצטרך לרכוש אופניים ורצוי לא אופני מדבקה שעולים 500 שקלים אצלינו יש גם גלגל ייעודי וזאת מאחר והאופניים הם אופני שטח והרעש שצמיג שטח עושה הוא נוראי ( ממש טרקטור ) המלצתי הכנה היא לרכב שטח ואחרי שתראה אם אתה אוהב את הנושא ורצה גם לשפר כושר ברמת בית ושיעמום ( ורכיבת טריינר יכולה להיות משעממת מאד ) בקיצור צא לנוף ולאוויר ותהנה ואת הטריינר תוסיף אחרי שתראה אם אתה אוהב את זה שרון

למעלה