שלום לכולם

אזירפאל

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

זוכרים אותי? מקווה שהכל אצלכם בסדר. כבר הרבה מאוד זמן שלא כתבתי בפורום. אמנם נכנסתי אליו וקראתי בו, אבל הפעילות שלי הלכה והתמעטה. התגייסתי לפני שנה, ומאז ראיתי את הבית פחות ופחות, וכמובן שהיה לי פחות זמן לפורום, או לאינטרנט בכלל. הרבה עבודה, הרבה קורסים (גם עכשיו), והאינטרנט באמת שלא היה בראש סדר העדיפויות שלי. מה גם שסמכתי על אביעד שיחזיק את הפורום בהיעדרי... אבל אביעד עזב, והפורום נותר ללא מנהל, מה שבבירור פגע בו והפך אותו ללא פעיל במיוחד. לכן ביקשתי מתפוז לפרוש ולמנות מנהל חדש שכן יוכל להשקיע בפורום, וכבר אפשר לראות יותר פעילות בפורום ושזוהר עושה עבודה מצויינת.
לא יודע אם אתם זוכרים, אבל WT ואני זה כבר הרבה זמן לא מה שהיה פעם...
בשנה וחצי האחרונה נחשפתי למוזיקה חדשה, אחרת, ואני כבר לא שומע אותם או כל מה שדומה להם (אפיקה, נייטוויש ודומיהם). גם מאז THOE העניין לי שלי ב-WT ירד באופן טבעי. זה לא אומר שאני לא אוהב את הפורום, אלא שגם אם היה לי זמן, אני חושב שלפורום מגיע מנהל שכן אוהב ומתעסק בלהקה. היה לי הכי כיף בעולם לנהל את הפורום הזה, ובעיקר להיות חלק ממנו. אני חושב שלפני שהייתי מנהל הייתי קודם כל חבר בפורום, והכרתי פה אחלה אנשים שמאוד נהניתי לדבר ולדון ולהתווכח איתם (אז WT התמסחרו או לא?
סתם), וגם כאלה עם שריטות משלהם (נאור, מה יהיה עם הרגל הקרושה?). אני באמת מאמין שפיתחנו את הקהילה של WT בארץ, שזו לדעתי מטרת העל של הפורום. זו היתה תקופה נפלאה וחבל שהיא נגמרת, אבל You gotta do what you gotta do. לזוהר – שיהיה המון בהצלחה (ואם את צריכה משהו, את תמיד יכולה לפנות אלי). אתם עוד תראו אותי פה מדי פעם (בכל זאת, אי אפשר להיפטר ממני כל כך בקלות
). סופ"ש נעים, אלעד

הו, שלום P:

תודה, גם על האיחול וגם על העבודה שהשקעת בפורום מאז שהוא נפתח. אני חושבת שאתה צודק בכך שחוסר נוכחות של מנהל פגעה בפורום, אולי כי זה נתן תחושה שהפורום קצת מת, אבל אני חושבת שההתעוררות של הפורום לא קשורה אליי אלא לעובדה שזה אחלה פורום עם אחלה אנשים שבאמת רוצים שיהיה פה משהו מגניב. הקרדיט מגיע לכללללל חברי הפורום ביחד. :) נשמח לראות אותך פה, גם אם ווית'ין הם כבר לא כוס התה שלך... P: בהצלחה בחיים ובצבא וכו'. :)

Brombit

New member
אתה חי ../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo115.gif

כבר דאגתי
תהיה מתישהו באינטרנט? איפהשהו? בהצלחה וישר כח (מה שמזכיר לי שכתבתי לך הודעה ושאלתי אותך כמה דברים לפני מאתיים שנה ומאז נעלמת... ואני יכולה לעדכן בקשר למה שכתבתי לך אז, אבל אני לא יכולה לדעת שעוד תהיה בבית כדי להגיב...) (כמה קורסים?
)

אזירפאל

New member
אהלן ../images/Emo163.gif

אני נכנס פה ושם לאינטרנט, פשוט פחות כותב בפורומים... ואת יכולה לשאול

Brombit

New member
שכחתי כבר מה בדיוק שאלתי... ../images/Emo115.gif

וזה גם לא ממש חשוב לי רק רציתי לעדכן שמאז הפעם האחרונה שראית שכתבתי, קניתי עוד שני דיסקים של הלהקה האהובה עליך, והכל באשמתך! שטפת לי את המח וגרמת לי להקשיב להם!
אני מצחיקה את עצמי
ושוב לשאלה מקודם- כמה קורסים??

Brombit

New member
ו"פחות כותב בפורומים" ... ../images/Emo115.gif

זה לא מסביר את זה שאלף שנה לא היית כאן

אזירפאל

New member
את מוזמנת להאשים את גבי אשכנזי ../images/Emo3.gif

ואת העצלנות שלי
איזה אלבומים של רדיוהד קנית? אני ממש גאה בעצמי
הייתי בקורס חובשים, אח"כ קורס "פיקוד והדרכה" (שקר כלשהו) עכשיו קורס מדריכי טראומה ובנובמבר כנראה בה"ד 1 (אבל לא מדברים על זה
). איפה נפלת בסוף?

אזירפאל

New member
ממ לא בדיוק ../images/Emo3.gif

אם אני אהיה קצין אהיה מפקד קורס חובשים. תפקיד אחר

Brombit

New member
גבי לא החזיק אותך ארבעה חודשים מחוץ לבית ../images/Emo11.gif

[בטח לא ברצף] קניתי מאז את השני והששי- "גנב" ו"קשרים/עיקולים" (ולא, לא את המחשב... אני פחות אוהבת אותו) ומה זה "מדריכי טראומה"? ולמה "פיקוד והדרכה" זה שקר כלשהו?
|בלש| מז"א נפלתי? אם התכוונת לעניינים הצבאיים שלי, באמת אפשר להגיד שנפלתי
התגעגעתי

Brombit

New member
+תוספת ../images/Emo115.gif

זה לא שהאינטרנט לא היה בראש סדר העדיפויות שלך, זה שאנחנו לא היינו
אני אוהבת להתגרות

אזירפאל

New member
אופס

מדריכי טראומה = מדריכים במדור טראומה בבה"ד 10 (ביה"ס לרפואה צבאית) = מתעסקים ב(כמה מפתיע)הדרכת טראומה לרופאים, פרמדיקים וחובשים. קורס פיקוד והדרכה זה חרטה כי זה לכאורה קורס חשוב אבל זה בעיקר חפירות על מנהיגות ושאר ירקות. נפלת זה סתם ביטוי
אז איפה את בסוף?

Brombit

New member
ירקות זה טוב ../images/Emo115.gif

המדריכים האלה מסבירים לרופאים וכו' איך לטפל בטראומה, הבנתי נכון? הקורס הדרכה הזה לא באמת עוזר לדעת להדריך?... אני יודעת שהתכוונת בתור ביטוי, פשוט זה יצא מתאים גם במשמעות המקורית
אחרי תלאות רבות, והמתנה שבסה"כ ארכה פי 3 מהטירונות, שמו אותי בתור טכנאית עגורנים (עגורנים=קופסאות שזזות במחסן ומביאות דברים), כי רצו אותי באלקט' ולא היה לי סיווג, וזה היה הקורס היחיד שלא דרש סיווג... וכל זה כאילו שבכלל תראה את ההודעה הזאת...

Brombit

New member
ולהודעה הקודמת שלך-- ../images/Emo115.gif

אני אוהבת את TB, אחרת לא הייתי קונה אותו... אני קודם בודקת, ואם אני אוהבת אני קונה. בשביל זה קיים האינטרנט

Ice Queen 7

New member
שלום

היית מנהל מצויין, חבל שכבר אין לך זמן בשביל הפורום כמו קודם אבל העיקר שאתה מרוצה. (נכון?) תודה על ההשקעה שלך פה
סופ"ש נעים ^^

למעלה