שלום לכולם ../images/Emo13.gif
זוכרים אותי? מקווה שהכל אצלכם בסדר. כבר הרבה מאוד זמן שלא כתבתי בפורום. אמנם נכנסתי אליו וקראתי בו, אבל הפעילות שלי הלכה והתמעטה. התגייסתי לפני שנה, ומאז ראיתי את הבית פחות ופחות, וכמובן שהיה לי פחות זמן לפורום, או לאינטרנט בכלל. הרבה עבודה, הרבה קורסים (גם עכשיו), והאינטרנט באמת שלא היה בראש סדר העדיפויות שלי. מה גם שסמכתי על אביעד שיחזיק את הפורום בהיעדרי... אבל אביעד עזב, והפורום נותר ללא מנהל, מה שבבירור פגע בו והפך אותו ללא פעיל במיוחד. לכן ביקשתי מתפוז לפרוש ולמנות מנהל חדש שכן יוכל להשקיע בפורום, וכבר אפשר לראות יותר פעילות בפורום ושזוהר עושה עבודה מצויינת.
לא יודע אם אתם זוכרים, אבל WT ואני זה כבר הרבה זמן לא מה שהיה פעם...
בשנה וחצי האחרונה נחשפתי למוזיקה חדשה, אחרת, ואני כבר לא שומע אותם או כל מה שדומה להם (אפיקה, נייטוויש ודומיהם). גם מאז THOE העניין לי שלי ב-WT ירד באופן טבעי. זה לא אומר שאני לא אוהב את הפורום, אלא שגם אם היה לי זמן, אני חושב שלפורום מגיע מנהל שכן אוהב ומתעסק בלהקה. היה לי הכי כיף בעולם לנהל את הפורום הזה, ובעיקר להיות חלק ממנו. אני חושב שלפני שהייתי מנהל הייתי קודם כל חבר בפורום, והכרתי פה אחלה אנשים שמאוד נהניתי לדבר ולדון ולהתווכח איתם (אז WT התמסחרו או לא?
סתם), וגם כאלה עם שריטות משלהם (נאור, מה יהיה עם הרגל הקרושה?). אני באמת מאמין שפיתחנו את הקהילה של WT בארץ, שזו לדעתי מטרת העל של הפורום. זו היתה תקופה נפלאה וחבל שהיא נגמרת, אבל You gotta do what you gotta do. לזוהר – שיהיה המון בהצלחה (ואם את צריכה משהו, את תמיד יכולה לפנות אלי). אתם עוד תראו אותי פה מדי פעם (בכל זאת, אי אפשר להיפטר ממני כל כך בקלות
). סופ"ש נעים, אלעד
זוכרים אותי? מקווה שהכל אצלכם בסדר. כבר הרבה מאוד זמן שלא כתבתי בפורום. אמנם נכנסתי אליו וקראתי בו, אבל הפעילות שלי הלכה והתמעטה. התגייסתי לפני שנה, ומאז ראיתי את הבית פחות ופחות, וכמובן שהיה לי פחות זמן לפורום, או לאינטרנט בכלל. הרבה עבודה, הרבה קורסים (גם עכשיו), והאינטרנט באמת שלא היה בראש סדר העדיפויות שלי. מה גם שסמכתי על אביעד שיחזיק את הפורום בהיעדרי... אבל אביעד עזב, והפורום נותר ללא מנהל, מה שבבירור פגע בו והפך אותו ללא פעיל במיוחד. לכן ביקשתי מתפוז לפרוש ולמנות מנהל חדש שכן יוכל להשקיע בפורום, וכבר אפשר לראות יותר פעילות בפורום ושזוהר עושה עבודה מצויינת.