שלום לכולם

Leela23

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

חדשה פה... מישהו מכיר את הנוסחה המנצחת של לא-להיות-ילדה-טובה-מידי אבל עדיין לשמור על הכבוד העצמי?..

טל205

New member
ברוכה הבאה

האמת, אין לי שמץ בנוסחה הזאת וגם לא הבנתי אותה... שיהיה שבוע נפלא.

Leela23

New member
התכוונתי להודות באופן כללי למי ששלח ../images/Emo13.gif

טל205

New member
אני הבנתי

אבל אחרים לא הבינו.. לפעמים תגובה שלא משורשרת נכון לא מובנת..

ש חף

New member
ברוכה הבאה

לא נראה לי שיש נוסחא הדבר הכי חזק שיש הוא ביטחון עצמי איתו תלכי לכל מקום. ותדעי מה את רוצה,מה הגבולות שלך מה עושה לך טוב ומה לא ואל תוותרי עליהם אבל זה שלב בהתבגרות,לא כולם הגיעו אליו עדיין בהצלחה

Leela23

New member
שלב ההתבגרות הוא עד גיל 18

נכון שאנחנו כל הזמן מתבגרים אבל יש הבדל בין ילדותיות לתמימות...

ש חף

New member
הסבר קצר -

לא התכוונתי לגיל ההתבגרות (הקלאסי כמו שכולנו מכירים אותו) אנחנו כל הזמן מתבגרים,גם אחרי גיל ההתבגרות שלב בהתבגרות בכלל - כל אחד והמקום שלו בתהליך האין סופי הזה בחיים. ודרך אגב - סוציולוגים מדברים היום על גיל ההתבגרות (שעליו את מדברת) שנמשך עד גיל 30.

rigoletto111

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ביחס ל"נוסחה" - תנסי לפרט למה את מתכוונת, אחרת כל אחד יבין אותך אחרת...

Leela23

New member
הכוונה שלי ...

שמתי לב שאנשים כאן פירשו את זה בתור "להיות ילדה טוב בדייט" ובגלל זה חשבתי לעצמי שאולי כתבתי את ההודעה הזאת במקום הלא נכון. הכוונה שלי הייתה פשוט בלהיות ילדה טובה, שאנשים אומרים לי "כתוב לך המילה טהורה על המצח" וזה משגע אותי. מצד אחד את לא רוצה לעשות צחוק מעצמך ולהיות חסרת גבולות ומצד שני את לא רוצה להיות ילדה טובה מידי כי זאת לא תכונה שעוזרת להישרדות במיוחד..

תהיי את עצמך

מי שיאהב אותך יאהב ומי שלא הפסת שלו. העיקר שתהיה שלמה עם עצמך, למדתי את זה מנסיון כואב.

Leela23

New member
הממ

אין לי בעיה שאנשים לא יאהבו את זה, אבל יש אנשים שפשוט מנצלים את זה לרעה... את טובה מידי ואכפת לך מידי. ואני לא שלמה עם זה כי אני יודעת שבעולם של היום- הטובים לא שורדים. הבנות צריכות להיות קצת ביצ'יות. אין מה לעשות..

שום ביצ'יות

ומה אם בחור יתחיל איתך ותשחקי אותה קשה..אולי הפסדת בחור טוב. תהיי את עצמך, זו העצה הכי טובה שיש. רק אל תתני לאנשים לנצל אותך.

טלינש

New member
תגובה

בטח זה המתכון המנצח לכבוש גבר או אישה כל אחד וכיונו כמובן

למעלה