שלום לכולם..

caroline barina

New member
שלום לכולם.. ../images/Emo13.gif

רציתי לברר כמה דברים בקשר למעבר שלי לאנגליה: 1. מה השכר המינימאלי לשעה (בפאונדים-ליש''ט) ? 2. כמה מקבלת מטפלת לתינוק בשעות הבוקר - + (כי בישראל מקבלים 30 שקלים לשעה ולא מינימום) 3. על כמה משכורת רשומה עם תלוש אני אמורה לשלם מיסים? ואיך זה עובד שם? 4. אני עם דרכון בריטי, כמה זמן אני יכולה להישאר באנגליה ולעבוד בלי\עם לצאת מהארץ? 5. מה קורה עם ביטוחי בריאות? איך זה עובד? אם יש משהו שתוכלו לחדד לי בנוסף על הנושא אני אשמח, אתרים, פורומים, קומונות וכו'.. (עדיף בעברית) תודה רבה רבה רבה לכולכם

היי caroline

לגבי סעיף 5 - ביטוחי בריאות, ניתן לקבל זכאות לביטוח NHS - מערכת הבריאות המקומית. רב הזרים במדינה בוחרים להוסיף על זה או ביטוח בריאות פרטי מלא, או ביטוח משלים (לדוגמא של חברת BUpa) כדי לאפשר לקבל בעת הצורך טיפולים פרטיים מבלי להיות תלויים בקצב קביעת התורים והטיפול ב-NHS.

caroline barina

New member
אני יודעת שכשאני טסה לחופשה

אני עושה ביטוח בריאות דרך קופת החולים שלי האם כשאני נוסעת לתקופה ארוכה, אני גם צריכה לעשות ביטוח דרך קופת החולים שלי? ואז מה קורה אם אני רוצה להישאר שם קבוע? בנוסף, האם מישהו יודע אם נוסעים עם כרטיס לכיוון אחד, אפשר לקחת יותר מטען?

taliF454

New member
אאל"ט מסים וביטוח לאומי משולמים ע"י המעסיק כך

שזה לא אמור להטריד אותך (אלא אם רצית לדעת כמה יורד ב% מהמשכורת עקב ניכוי של התשלומים האלו?)

למעלה