שלום לכולם...

galitixd

New member
שלום לכולם...../images/Emo13.gif

מזמן לא הייתי פה, אז אם תוכלו תכניסו אותי קצת לעניינים
אז כמומ שקראתי, לסינרגיה ההופעה לא כ"כ הצליחה, בגלל הסביבה.. לאנורא, חח אני הייתי רק בהופעה אחת שלהם! בב"ש.. לפני שנה וחודש כמעט.. ולא הייתי מעריצה מעריצה, פשוט נורא אהבתי אותם:D אז לי לא יהיה כזה אכפת מהסביבה, יצא גרוע לא גרוע.. העיקר לראות אותם!!!!!!!!!!!!!1 :) אוקיי, אז כן חפרתי XD למישהו יש מושג עוד כמה מאיות שנייה ייצא האלבום של סינרגיה? באמאשלי, אני מחכה ומחכה.. יואוווווווווו אני כ"כ יתרגש שייצא האלבום
טוב, אז סליחה על החפירה לילה טוב, לכול האנשים שחחחחחחחחחולים על סינרגיה כמוני!!!!!!!

תסתכלי בשתי הודעות למטה

אחת מדברת על הודעה שהופמן רשם אתמול, ואחת על האתר החדש שלהם, שהולך לעלות בעוד 18 ימים (בשניות זה 1555200
) גפן חגג 31 לפני 3 ימים.. מה עוד היה.. היו להם שתי הופעות אחת בב"ש (אני הייתי שם) ואחת בחיפה. (את מוזמנת לדפדף בפורום ולקרוא).. בהופעות האלה הם שרו שיר חדש (יותר חדש ממתי את חוזרת) שנקרא תאמין. פשוט תדפדפי בפורום ותראי לבד. ותישארי פה קבוע

galitixd

New member
חחחח.. הו, לזה אני קוראת עדכון../images/Emo6.gif

חחחחחחח.. וואלה?! אתם תפרסמו אותו פה, נכון? מי הולך לפתוח אותו *-* ואהכמ, אתם יודעים אולי למה פותחים להם אתר חדש? יש להם כבר.. מהההההההההההההההההההההההההההההההההההה?!?!!?! מתי בב"ש? אתה צוחק עלייייייי???? לאא!!!!!! ואני פספסתייייייייייייי
חחחחחח כןכן אני יישאר פה קבוע

שלומיתת

New member
סינרגיה החליטו

שבא לכם ללכת עוד שלב קדימה, אז האתר הישן יסגר ובמקומו יפתח אתר חדש והרבה יותר מתקדם עם כל מיני בונוסים ועניינים.

שלומיתת

New member
הי ../images/Emo13.gif

[סתם ד"א לפעם הבאה, יש
שאת יכולה להגיב בו הודעות בסגנון הזה
] בקשר להופעה שדיברת עליה. אולי את באת כדי לראות אותם,אבל חלק מהאנשים באו בשביל להנות מהמוזיקה שבהופעה וזה לא קרה, אז זה באמת מבאס. האלבום יוצא ממש בקרוב, ממש ממש בקרוב
וחוץ מזה, עוד מעט עולה אתר חדש לסינרגיה עם פורום חדש וכל מיני דברים אחרים וב9.7 יש הופעת השקה לאלבום במועדון התיאטרון ביפו. זהו,לילה טוב

galitixd

New member
היי../images/Emo3.gif

חחח אוקי..=] חחחח... את יודעת אולי כמה ימים/לילות/שבתות/דק'/מאיות?
אוף, ובב"ש לא יהיה הופעה? *-* ליל"ט =]

שלומיתת

New member
יודעת

ואתם תדעו גם...בקרוב
והופעה בב"ש יכול מאוד להיות שתהיה אחרי שיתחיל הסבב הופעות לאלבום החדש. משמע- אחרי ה9.7

galitixd

New member
זה אומר שיהיו הופעות בחופש..

זה טוב.. אבל, אינלי עם מי ללכת =/ אינלי חברות שכ"כ מעריצות את סינרגיה.. אבל אולי אחת תבוא איתי ^.^" ננסה לשכנע אותה D: אממ.. מאיפה את?!

למעלה