שלום לכולם!

שירי213

New member
שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

במקרה הגעתי לפורום והוא ממש מקסים !! אני מציירת ציורים ותמונות מודרניות כבר הרבה זמן ורק עכשיו החלטתי שאני רוצה למכור....התעניינתי בכמה ירידים ויש לי כמה שאלות: 1) מהו מחיר סביר להשכרת דוכן? כמה לוקחים בממוצע? 2) האם אני חייבת להוציא פנקס קבלות? אף פעם לא נתקלתי בדוכנים בירידים ובשווקים שנותנים קבלות... האם אני צריכה לעשות את כל הפרוצדורה הזו כשזו רק הפעם הראשונה שלי? ובעצם רק בחגים ארצה למכור? תודה לעונים.....

IL555

New member
יכולה להציע לך מגוון רחב של ירידים במשך השבוע

אשמח להרחיב ולדבר איתך אם תצרי איתי קשר במייל [email protected]

HayaBee

New member
הי שיר ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תודה על המחמאה. לשאלותיך, המחיר הסביר הוא בין 100-200 שח יותר בכיוון 150. פנקס קבלות נדרש על ידי החוק, יש להרשם כעוסק במע"מ וכו'. דוכנים נוהגים לתת קבלות או חשבוניות. את מוזמנת להיכנס לבלוג - לינק אליו בחתימתי. שם תמצאי מידע שיענה על שאלותיך, כמו כן את מוזמנת לצלצל ולשאול. את גם מוזמנת להציג עבודותיך כאן בפורום.

אני גם מעוניינת ושואלת את השאלות של שיר

אשמח ליצירת קשר..... אני מאיזור עפולה והסביבה

שירי213

New member
תודה לכל מנהלי הפורום...

טעימה קטנה על עבודותיי אשמח לחוות דעת.....

HayaBee

New member
../images/Emo51.gif בעיני זה יפה מאוד

אהבתי את המראה המתרחק, העומק ואת החלוקה לשניים, מקרוב נראה לי שכיוון הצל עשה לי קצת בלבול. הייתי תולה אצלי . אני אוהבת תמונות ריאליסטיות , לא מבינה אבסטרקט.

מדהים אהבתי גם את הצבע הירוק אני אישית אוהבת

אולי נתחלק בדוכן יחד חצי חצי גם אני עם תמונות

kfirla3

New member
התמונה בהחלט נראית מרשימה

והייתי ממליץ לך לנסות את היריד בקניון פתח תקווה ביום שלישי, ואת רננים בחמישי\שישי.

שירי213

New member
תודה למחמיאים...

אני מקווה שלקראת פסח אשתתף בכמה ירידים ואעדכן איך היה....אם למשהו יש הצעות, טיפים, או רעיונות אשמח לשמוע שיהיה בהצלחה לכולם!

mgpo

New member
בהצלחה

אשמח לעזור לך בנושאי הקבלות ולתרום מנסיוני כבעל דוכן אנא חזרי אלי לנייד או במייל

HayaBee

New member
../images/Emo92.gif שירי תזרימי משהו נוסף.....

כולם החמיאו לך הראי לנו עוד.....

HayaBee

New member
יפה מאוד - כל הכבוד, יש לך עבודות יפות../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

למעלה