שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

זו ההודעה הראשונה שלי בפורום
ויש לי שתי שאלות ואשמח לקבל תשובות: 1. יש לי אוסף מכובד של אביזרים, ואני מחפשת בדחיפות איזושהי מזוודה פשוטה או קופסה, עם מנעול, שאפשר יהיה לאחסן בצורה נוחה ודיסקרטית. עד היום מצאתי רק מזוודה אחת והיא הייתה קטנה מדי. בחנות הקבועה שלי כבר יותר מדי זמן לא מתחדש מלאי מזוודת האיחסון ולכן אני פונה אליכם... איפה בת"א מוצאים ? 2. אני גם ממש מחפשת ויברטור שבנוסף לפנינים ורטט חיצוני הוא יילך בתנועה מעלה-מטה כהדמיית חדירה. מצאתי אחד כזה אבל הוא מכיל חומרי בישום ואני מעדיפה למצוא אחד ללא בישום. נ.ב, אם מותר להעלות כאן קישורים מתוך אתרים של חנויות, אשמח להראות לכם את המוצרים שבאוסף שלי

Master Stav

New member
אהלן וסהלן

1. מיזוודה ... ברחוב יהודה לווי ממש לפני הפנייה לנחלת בנימין יש חנות מיזוודות עם כול הסוגים הגדלים והמינים מדובר ביצרן כך שהמחירים גם סבירים ומצאתי שם לא מעט ...הנאה . 2. ויברטור.... פני לREDPOINT סניף התחנה המרכזית רחוב פין 8 דברי עם רחל .....היא תעזור לך 3. ברור ....

Pokii

New member
ברוכה הבאה

בהצלחה עם המזוודה, אין לי מידע בנושא. כמו כל חברי הפורום, תני את רשימת הצעצועים שלך. שנה טובה D

Cגלית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני לא מכירה טוב את המרכז, אבל המלצה מסתיו היא המלצה טובה. מוזמנת להכניס קישור.

חיכיתם מספיק ! ../images/Emo3.gif

נתחיל עם הפריט הראשון שלי אי פעם - ליידי באג

רעידת האדמה ../images/Emo26.gif

קניתי אחד כזה לחברה שלי ליומולדת, וכדי שלא אקנא קניתי גם לעצמי
מה שכן די התאכזבתי, מאוד קשה לי לעבוד עם מכשירים שיש בהם פולסים.. אבל זו אני !

המטאדור ../images/Emo99.gif ../images/Emo26.gif

טבעת עם רטט וראש של שור [וחבר שלי מזל שור
] + חרוזים אנאליים

תחתון פנינים רוטט ../images/Emo26.gif

למי שלא ממש מבין מה הולך פה, הנה תמונה ברורה יותר מהאתר של החנות. כדורי הפנינה שמתיישבים על השפתיים יוצרים חיכוך עם איבר המין של הגבר.

קיט קשירות ../images/Emo26.gif

קיט שמכיל 2 אזיקים, קולר [
], כיסוי עיניים ושני נרות לטפטוף

חגורת דוגי סטייל ../images/Emo26.gif

צירפתי תמונה מתוך האתר שיהיה ברור יותר איך החגורה נראית...

חגורת מותן ../images/Emo26.gif

זו חגורה שמתלבשת על המותן או על בית החזה של הגבר, ויש לה שתי ידיות לאחיזה נוחה. בתור נופלת סדרתית [
] זו חגורה שממש כיף לי איתה ואפשר לעשות איתה מגוון של תנוחות.

Cגלית

New member
אוסף מרשים../images/Emo45.gif

איזה מהם את מעדיפה יותר? על מה ממליצה ועל מה פחות?

תודה !

אני מאוד אוהבת את הליידי באג ! בגלל שהוא היה הראשון שלי, הוא הפריט שהשקעתי הכי הרבה בלהכיר אותו וללמוד איך לעבוד איתו בצורה הטובה ביותר, ולכן אני הכי מסופקת ממנו. את ויברטור הג'י-ספוט [רעידת האדמה...] אני מסמפטת, כמו שכבר ציינתי קשה לי להנות מהפולסים כי אני אוהבת רטט אחיד וישיר. למזלי יש לו פונקציה כזו והוא לימים שאין לי כוח להתאמץ
בעניין הטבעת [המטאדור], בגלל שהרטט לא נמצא עליי [כמו בתחתון] אז ההנאה ממנו היא פחות ישירה ופחות חזקה ורכשתי אותו מכיוון שיש לו את התוסף האנאלי המעניין. את התחתון אהבתי מכיוון שהרטט [למרות שהוא לא מאוד חזק] הוא ישיר ותחת שליטתי, ויש לו גם את הפנינים אז גם בן הזוג מתפנק מהמוצר. האצבעון התחיל כמוצר שאני אקח איתי לאמבטיה לפינוק, אבל בן זוגי גנב לי אותו ! מעכשיו כל פעם שאני מבצעת בו מין אוראלי אני שולפת את האצבעון ומעסה לו את הפירנאום ופי הטבעת והוא נהנה מאוד. עכשיו אני צריכה לבקש רשות אם אני רוצה להשתמש בו
את חגורת הדוגי-סטייל בן זוגי אוהב במיוחד, כי זו תנוחה שהוא אוהב. החגורה היא בעצם כרית נוחה ולא מכאיבה, והיא נותנה שליטה מלאה לבן הזוג. חגורת המותן מדליקה מכיוון שאפשר לבצע תנוחות שבהן בד"כ הפרטנר צריך להחזיק את הבחורה, וככה הבחורה מחזיקה את עצמה ובקלות התפנו לו הידיים
בעזרת החגורה הזו אפשר גם להגיע לרמות מהנות של קימור הגב לאחור. בקיצור, שתי החגורות מומלצות !

למעלה