פרה מווושלמת
New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif
בוקר טוב ושבוע מצויין
. היי לכולם/ לכולן. אני חדשה כאן בפורום, ולכן, אין לי מושג אם זה המקום הנכון, אבל אני ממש מיואשת.. וראיתי את הפורום כאן של "משפחה".. אז חשבתי לנסות. אז ככה.. אני בת 23, גרה בבית, עם ההורים ועם אחי בן 26. עד לפני חצי שנה היה לי ממש כיף בבית, ואפילו לא חשבתי ללכת להשכיר דירה, מכיוון שתמיד היה הרגשה של חום ואהבה אצלנו בבית. ואז.. אחי החליט לנסוע לחצי שנה לטיול בחו"ל. מכיוון שהייתי ממש קשורה לאחי, לקחתי קצת קשה את הנסיעה שלו, והתגעגעתי אליו מדי יום ביומו, ספרתי את הימים עד שהוא חוזר, סיפרתי לאמא שלי עד כמה אני מתגעגעת אליו ועד כמה הוא חסר לי. אמא שלי הקשיבה, הבינה וניסתה "לנחם". בנתיים, אחי חזר ומאז כל תשומת הלב מוקדשת אליו (וזה ברור לי מאוד!!!!), אבל היחסים שלי עם ההורים הדרדרו, אני כבר לא מרגישה שייכת למשפחה, אבא שלי לא מדבר איתי (כי אנחנו לא מסכימים על דברים מסוימים), אמא שלי מנסה להיות נחמדה לכולם, אבל אני מרגישה שגם היא קרועה בין המצב שנוצר בבית. היא כל הזמן טוענת שהשתנתי, ושאני כבר לא אותו בן-אדם, שאני מופנמת ולא מדברת עם בני המשפחה. לאחרונה העליתי את האופציה בפני ההורים שלי לטוס קצת לנקות את הראש בחו"ל, והם אמרו לי שאני מדברת שטויות והגיע הזמן שבמקום לבלבל להם את השכל אני צריכה כבר להתחיל לבנות את העתיד שלי. אני כבר ממש מיואשת! חשבתי שאולי שאחי יחזור הביתה יהיה לי יותר טוב, אבל הוא חזר מחו"ל עם ג'וק חדש, ועכשיו הוא רוצה לעבור לגור לבד. יש לציין שההורים שלי מאוד בעד העיניין, ואפילו התחילו לחפש יחד איתו דירות... וכשהצעתי לאחי שאני אעבור לגור איתו הוא אמר שאין מצב כי הוא רוצה את השקט שלו. אני מרגישה לא קשורה למשפחה וזה מפריע לי!!!!! ניסיתי ליזום שיחה עם ההורים שלי, אבל בשיחה הזאת הם רק מפנים כלפיי אצבע מאשימה בכל מה שקורה, ואבא שלי כל פעם טורח להזכיר עד כמה הוא מאוכזב ממני
. חשבתי לעבור לגור קצת אצל סבתא שלי, אבל לא נראה לי שהיא או ההורים שלי יתלהבו כ"כ מהרעיון... בקיצור לא טוב לי ואני כבר לא יודעת מה לעשות! אשמח אם למישהו יש איזשהו עצה למצב שבו אני נמצאת... תודה מראש (וסליחה על בלבול השכל...)
בוקר טוב ושבוע מצויין