שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני חדש כאן, במקרה ניתקלתי בפורום הזה בגלל פרסומת בדף הראשי, אני תכלס מישראל, ולא מחו"ל.. אבל יהיה לי מאוד מעניין לדבר עם בני נוער מכל העולם במיוחד כשהם בעצם ישראלים לפי מה שאני מבין.. זה נחמד כזה.. אז קצת עליי.. אני יוני, בן 18, מאיזור מרכז הארץ [ישראל כמובן] אממ... תחביבים?! אני כותב שירים, אוהב המון מוזיקה בעיקר רוק, פאנק,סופט מטאל וכל מיני. טלויזיה - אני מכור לכל הסדרות של CSI, וחוק וסדר. אני אוהב קולנוע, לשבת סתם בבתי קפה עם חברים טובים. ואני אוהב לדבר המון חחח
יעני שיחות נפש.. אז.. אם תרצו לדעת עוד משהו אני בכיף יענה.. ואני אשמח להכיר גם אותכם, מי אתם ומאיפה וכל מיני.. מקווה להשתלב כאן. -יוני-

אני מבין שדי מת פה אה ?! ../images/Emo4.gif

מ 11 בבוקר ועד עכשיו אין תגובות??
ואני רואה שהשרשורים כאן די קטנים, אז ממש מת פה

I3lackM

New member
מאוד חי.

פשוט כולנו, (פה אחד אני חושב) לא יודעים איך להגיב לשירשורים מסוג כזה. אוקיי, אתה מהארץ, כולנו לא. איך אתה בדיוק רוצה להשתלב פה? שנספר בפניך את קורות חיינו בחו"ל? אני יכול לעשות לך קופי פייסט משלוש-מאות השירשורים הזהים לשלך שפורסמו פה לפניך - או שפשוט תוכל לחפש לבד. אם יש משהו ספציפי בו אנחנו יכולים לעזור לך או משהו כזה אז תשאל ותזרום, אבל הודעת היכרות (יפה ככל שתהיה) מהסוג הזה לא נותנת לנו שום דבר 'לעבוד איתו' פה. זה לא בקטע של להעליב או משהו כזה, פשוט בדר"כ אין טעם לדברים האלה.

eietmo

New member
אל תשכח שכולנו חיים בחו"ל.

אצלי למשל כל הזמן הזה היה לילה...

AngeIDust

New member
יש דווקא חיים פה

רק שיש הבדלי שעות, יש אנשים בחופש ויש סתם כאלה שלא היה להם מחשב יומיים (למשל - אני). ברוך הבא לפורום, כמו שנאמר - קצת קשה להתייחס להודעות פתיחה אבל אני תוהה - אתה בן ואתה אוהב לדבר הרבה? זה לא ניגוד?

תלוי מאיפה מסתכלים על זה ../images/Emo3.gif

וסתם חשבתי להצורף לפה כי זה נחמד לדבר עם חבר'ה מחו"ל.. במיוחד כשהיעד שלי בעתיד זה אוסטרליה ניו זילנד !!
אז ... יש מישהו כאן מאוסטרליה או ניו זילנד??

אמממממ...

כי סתם רציתי לדעת מה העניינים שם... אני מאוד את המקום ויש לי ידיד שגר בני זילנד, ובני דודים שלי היו שם, וכום אומרים לי כמה שהמקום מהמם, וזה רק עושה לי יותר חשק להיות שם, כרגע אני רק בתחילת ספסו עצמי. אני מאמין שבהתחלה אני אטוס בטיול מאורגן כי זה ישתלם לי מבחינה כספית. ורק אח"כ כשאני אסתדר יותר אני חושב שאני אעשה טיול עצמאי אני ואולי בני דודים. ואם כבר את מאוסטרליה, אמממ... איפה את ממליצה לי לבקר?? [ואל תגידי לי מוזאונים וכל החרטה הזה.. בעעע] אני מחפש אטרקציות..

למעלה