שלום לכולם

• פותח הנושא gabi
  • פורסם בתאריך

gabi

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

יש לי בעיה התרגלתי לישון יותר מידי
התרגלתי לישון 7 שעות בלילה ושעתיים בצהרים הצרה היא שאני לומד ראיית חשבון ואני חייב להשקיע רבות בלימודים אחרת באמת ישאר לי רק ללכת לישון
כל חברי ישנים 6 שעות ביממה והם ערניים במשך כל היום יש לציין שגם ככה אני לא מי יודע מה מרוכז במהלך היום וגם ככה קשה לי ללמוד השאלה שלי איך אפשר לעשות דיאטת שינה ולישון כמו כולם 6 שעות ולתפקד נורמלי תודה מראש

דנטל

New member
7 שעות זה טוב

השעתיים בצהריים לא משהו. ניסית להסתדר בלעדיהן?

gabi

New member
כן ואם אני לא ישן צהרים אני מושבת למשך היום

כמות גדולה של קפה רק מעייפת אותי עוד יותר

דנטל

New member
לא אמורים לשתות הרבה קפה

כל המזונות האלה שנותנים אנרגיה (קפה, רד בול, בננה, שוקולד וכו') מביאים אותך למין שיא מסוים. כל אדם והמינון שלו, כמובן. אחרי השיא הזה תבוא רק נפילה. כלומר, ברגע שתשתה יותר מכמות הקפה שהגוף שלך הסתגל אליה, ברור שתהיה עייף יותר.

gabi

New member
../images/Emo13.gifבתקופה ההיא כולם ישנו 12 שעות

תומס אדיסון עדיין לא המציא את החשמל

אולי תנסה להאריך את שעות הלילה

שעה או שעתיים, (עדיף פחות או יותר בכפולות של שלוש שעות כי מחזור שינה זה בערך שלוש שעות) ולוותר על הצהריים בהתחלה זה בטח יהיה קשה, אבל תנסה לתת לגרום להתרגל, "תכריח" אותו להשאר ער בצהריים ובמשך היום שאחרי ו"תכריח" את עצמך, גם אם לא לישון אז לשכב במיטה במשך הזמן שאתה קובע לעצמך. הגוף בסופו של דבר אמור להתרגל.

דנטל

New member
מחזור השנה משתנה מאדם לאדם

והוא, בעקרון, נע בין 60 דקות ל- 90 דקות.

../images/Emo4.gif זה מוזר, אני מכירה את זה כ3 שעות, פלוס מי

מינוס. יכול להיות שאיפה שאני קראתי את זה התייחסו למחזור כפול כמחזור אחד?

Evil Gremlin

New member
או שתכריח את עצמך

לא לישון, או שתתחיל לעשות משהו שיזרים לך קצת דם, תרוץ, תעשה פעילות ספורטיבית או משהו, חצי שעה ריצה ביום ותרגיש כמו חדש (נכון זה נשמע כאילו שאני אשכרה עושה את זה, אם אני רץ זה פעם בשבועיים במקרה הטוב)

למעלה