שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

צריך לחסן כלב כל שנה (נכון?) כמה פעמים ואילו... ובכלליות.. לאילו חיסונים הוא זקוק? תודה

nofaroos4

New member
חיסונים

חיסון ראשון פרוו בגיל 6 שבועות 160 ש"ח חיסון שני משושה כעבור חודש 160 ש"ח חיסון שלילשי דחף משושה 160 ש"ח שבוע 14 - 16 . חיסון כלבת בגיל 3 חדשים 120 - 200 ש"ח זריקה נגד תולעת הפארקים 3 חדשים 700 - 90 ש"ח בכל חיסון מומלץ גם לתלע .

וכלב בוגר

פעם בשנה משושה פעם בשנה כלבת כל שלושה חודשים תולעת הפארק - תלוי איפה מתגוררים תילוע 3-4 פעמים בשנה.

אם את מאמצת כלב בוגר

שאת לא יודעת מה ההיסטוריה שלו כגור - אז עדיף לעשות כל שנה.

Ultra marine

New member
למה ולמה... (עבור newf ושזיף יחד)

למה אין צורך לחסן כל שנה? איך את יודעת שהחיסונים עדיין בתוקף כי לפי מה שאני הבנתי חלק מששת החיסונים פג להם התוקף אחרי שנה וחלק לא. התייעצתי עם הוטרינר שלי והוא לא שמע על העניין הזה של בדיקת נוגדניםואחרי זה אם לא צריך לא מחסנים... עבור שזיף מתוק, אם נפל עליך כלב ואין לך מושג לגבי ההסטוריה שלו, לא הגיוני שאחרי החיסון הראשון סגרת את הקצוות?

היו פה בעבר כמה שרשורים

נרחבים בנושא. כלב שלמשל נזרק לרחוב בגיל צעיר ואז מצאו אותו וחיסנו אותו זה לא אותו דבר כמו גור שגדל במקום מוגן וחוסן מההתחלה. אפשר לעשות בדיקת גם לגלות מה רמת הנוגדנים ולפי זה להחליט האם לחסן. אצלי למשל אין לי מושג מה עבר על משי ועל בובי ואני אחסן אותם כל שנה .. אבל אם היה לי גור שהייתי בדיוק יודעת מה עבר עליו מרגע שהוא נולד, זה אחרת... ואני אנהג בהתאם.

וואו, תודה על התשובות המפורטות ../images/Emo13.gif

ועכשיו עוד שאלה פצפונת. עד כמה אתם ממליצים על סירוס הכלב?

מאד מומלץ

מאריך את החיים שלו, מונע מחלות, ומונע הסתבכויות מיותרות בקרבות כלבים ולברוח מהבית בעקבות נקבה מיוחמת.

כנראה ש..

גור לעתיד. אני פשוט אוהבת להיות מוכנה להכל. כן..חשבתי שתמליצו על סירוס... זה מעולה ברוב החיות. רק רציתי לוודא
תודה לכולם

קראתי את המאמר.

וואו כל היתרונות האלה גורמות לי לרצות לעבור עיקור.
סתם, סתם...

למעלה