שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo13.gif

יודעת שאני נכנסת לכאן לעיתים נדירות כבר, שלא כמנהגי בעבר אבל זה רק כי עסוקה בדברים אחרים ולא ממש נכנסת למטבח, תיאורטית או ממש בפועל
על כל פנים, נכנסתי כדי לבקש מכם להצביע עבור חברה שלי שירי שרזתה תוך שנה בערך כמעט 60 ק"ג ומשתתפת בתחרות של לרדת בגדול תיכנסו לקישור המצורף- היא "שירי שוויד".. תודה לכל מי שמצביע, ובאמת מגיע לה
הבחורה עבדה ועובדת קשה! הצבעה לשירי-תחרות

pirge

New member
../images/Emo8.gifההצבעה נקלטה בהצלחה. מרשים ביותר ואיפה

את אהובה??????????????מחזיקה אצבעות לשירי כמובן.

איזה מתוקות אתן!!!

תודה על המילים החמות, זה באמת נעים לשמוע! ואני אחזור- כשאהיה יותר פנויה. מבטיחה!! אני הרי אוהבת להיות פה, מאוד! על כל פנים, כיוון שהתמונה שלה שם מרוחה על המסך, אני מצרפת לכם את התמונה המקורית זה מדהים איך שהיא נראית היום!

pirge

New member
אין דבר העומד בפני הרצון .מדהימה ויפהפיה.מותר

להצביע עוד פעם??????? חהחהחהחהחה. חיבוק.

Y A E L I 37

New member
היי עטרה מה שלומך? לאן נעלמת?

הצבעתי לשירי. היא נראת פצצהההההההההההההההההההה. לא זכור לי שראיתי אותה בין המתמודדים????????????? איך הדיאטה אצלך?

היי יעלי../images/Emo13.gif תודה

היא באמת פצצתית מתמיד. הדיאטה שלי הולכת מצויין- לא יאומן ממש! סוףסוף מצאתי לי את הדרך הנכונה מקווה להפגיז במפגש הבא
בתחרות הזאת משתתפים לאו דווקא אנשים שהיו בלרדת בגדול, כל מי שרוצה- שולח תמונות שלו לפני ואחרי. כמה ירדת כבר? אולי גם את יכולה להשתתף!! זה מלתחה גדולה חינם! נשמע לי עסק לא רע

Y A E L I 37

New member
וואהוווווווווווווווווווווווווו

אני ירדתי 28 קג' . אני יכולה לשלוח תמונה מהארוע של הבן [שיגעלו חחחח] ותמונה מהיום עם ג'ינס צמוד [שיהנו]. לאן לשלוח את התמונות? יאללה מתי מפגש???????????????????????.. יעלילייט

תודה כולכן, היא כבר הגיעה למקום השני בינתיים

כל החברות שלה מתרגשות אפילו יותר ממנה!
ואפשר להצביע כל יום, אז שנסו מתניים.. חח כל יום הצבעה אחת וככה שירי שלי תזכה

מאיה 72

New member
הצבעתי ../images/Emo45.gif היא כבר במקום הראשון בהצלחה ../images/Emo140.gif

anana

New member
הצבעתי:)שיהייה לה בהצלחה

היא שיחקה אותה..אין מה להגיד.. איזה הבדל עצוםםםם...פשוט מדהים.. וזה מראה על כח רצון עצום.. שלחי לה ממני את איחולי אליה..כל הכבוד לה

למעלה