שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo120.gif

רציתי לשאול משהו
הפסקתי לעשן לפני שלושה חודשים (ושבעה ימים אבל מי סופר?
) הייתה לי גמילה באמת באמת קלה, הכנתי את עצמי נפשית ופיזית ובסוף נעזרתי בספר של אלן קאר ובאמת ביום שסגרתי את הספר הפסקתי לעשן (לתמיד!!!) אממה נהייתי דבה
(<---זה דובי חמוד, אני לא מרגישה דובי חמוד :p) עליתי כבר איזה 10-11 ק"ג וזה רק בשלושה חודשים האחרונים, אין לי כבר מה ללבוש הכל נהיה לי קטן
הכי יפה שזה בכלל לא מבולמוסי אכילה, אני אוכלת כולה פעם ביום אם בכלל זכרתי ולא החלפתי את ההתמכרות לניקוטין בהתמכרות לאוכל ככה שזה מאוד מאוד מאוד מטריד אותי
האמת שחודש אחרי שהפסקתי לעשן התחלתי לרכב על
וזה קצת בלם את המשך ההשמנה אבל לא מספיק ממידה 36-8 הגעתי כבר ל42-4. הקיצר, יש דרך לבלום את ההשמנה או שזו מנת חלקם של כל המעשנים לשעבר????

עליה במשקל - לשיטתנו

שלום רב לך, אם השיטה עובדת אין סיבה לעלייה במשקל אם עולים במשקל אז משהו לא הסתדר כמו שצריך וזה אגב אחד ההבדלים בין הספר לסדנה - מי שקורא את הספר לא בהכרח מפרש אותו כמו שצריך ולכן עולה במשקל. השמנה יכולה לנבוע מכמה דברים: א. בימים הראשונים אנשים מנסים להרגיע את תחושות הגמילה מניקוטין ע"י ניסיון למלא את החלל והריקנות שנוצרו על ידי משהו אחר. זה מוביל למצב שברגע שאני אוכל אני לא מרגיש את הריקנות ושנייה אח"כ זה חוזר שוב ואז אני אוכל עוד ועוד וזה לא נגמר. ב. פיצוי נפשי - אני מאוד רוצה סיגריה ואני לא יכול אז אני מפצה את עצמי בשוקולד, ממתקים וכיו"ב. אנשים שמשמינים לאחר ההפסקה לא אוכלים ארוחות יותר גדולות אלא מתחילים לצרוך ג'אנק. הנטייה לפצות נובעת מתחושת ויתור, כמו כן יש נטייה לשחרר את הרסן. אשמח לענות על כל שאלה נוספת

למעלה