שלום לכולם

adidas4

New member
שלום לכולם../images/Emo118.gif

אומנם כתבתי פה עבר אבל יש לי שאלה אליכם כמקצוענים ומגדלי תוכים מנוסים אני מאוד רוצה לקנות קוקטייל,קוואקר, או תוכון להאכלת יד. איפה כדאי לקנות(חנות בע"ח או אצל מגדלים ואם כן אז איזה מקומות מומלצים?) ואיזה מהתוכים הנ"ל מומלץ במיוחד מבחינת אופי(אני נורא אשמח לשמוע הסברים)ועוד טיפים כמובן אם יש ...(כלובים,אוכל,טיפול או אפילו באיזה מקומות יחסית זול) המון תודה

אממ.

אני חושבת שכדאי לך ממגדלים כי נראה לי שלרוב זה יותר זול... ושהם מתייחסים לתוכים יותר יפה..

bilbolim

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

אם את קונה קוקטייל אני ממליצה ממגדלים, קוואקר מהספארי או חוות גידול כלשהיא ותוכון מוחתם אני לא יודעת איפה ניתן להשיג... בטוח שלא בחוות גידול ורוב המגדלים לא מחתימים תוכונים... אני לא אתייחס לתוכון בהמלצות כי באופי אני מכירה בעיקר את הקוואקר וקצת את הקוקטייל. אז... לי יש קוואקרית וזה סוג מאוד שובב, חכם, פינוקי סקרן ומלא ביטחון. יש אומרים שזה תוכי עם נשמה של תוכי גדול בתוך גוף קטן.לקוואקרים יכולת דיבור בינונית, הדיבור שלהם לא ברור ממש אבל הם יכולים ללמוד מלא מילים- אני אומרת שרק הבעלים יכולים להבין את הקוואקר שלהם. המגרעות זה שהקוואקרים רועשים ונקשרים לאדם אחת בדרך כלל וחבל על מישהו זר ששולח להם את היד שלו
קוקטיילים יותר עדינים מהקוואקרים, מעולים בשריקה של מנגינות, יותר מפונקים מהקוואקרים לא ממש רועשים, יותר נוחים למתחילים, אני הכרתי שני קוקטיילים של בני משפחה ושניהם הרשו לי לגעת בהם למרות שהייתי זרה בשבילם. כללית קוקטייל ותוכון נחשבים לתוכים מאוד נוחים לגידול, יותר קל לטפל בהם מאשר לטפל בקוואקר גם יש הפרשים גדולים בין המחירים שלהם: תוכון- אין לי מושג בטוח פחות מ 100 ש"ח קוקטייל- 200+ תלוי בצבע שלו קוואקר- 500

adidas4

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif על העזרה

יעצו לי דווקא שעדיף לי לקנות ישירת ממגדלים ולא בחנויות זה נכון?

רואי

New member
חנויות קונים ממגדלים

ומן הסתם הם לא יכמרו באותו מחיר שהם קנו כי הם רוצים להרוויח. אז למה לא ללכת ישר למגדלים ולקנות מהם...

adidas4

New member
אני יודעת שחנויות קונות מגדלים :)

פשוט רק רציתי לשאול עצה מקצועית לגבי מה עדיף לקנות ישר ממגדל או מחנויות..

אורן 76

New member
המלצה חמה

מושב ציפורי, יש לו שם תוכים יפים ובריאים וגם מחירים הגיוניים. שווה ללכת

למעלה