שלום לכולם!

tribe spirit

New member
שלום לכולם!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אני נדיה,בת 15 וחצי מירושלים. שומעת רד הוט כבר שנים(בערך מכיתה ו'),ואוהבת מאוד.לא ממש מעריצה כבדה,אבל בהחלט אוהבת המון(
) השיר האהוב עליי בשנה האחרונה הוא parallel universe את הדיסקים מהאייטיז אין לי,וזה בעיקר בגלל העובדה הפשוטה שבדרך כלל כשבדקתי בטאואר לא היה אותם...או שלא היה לי כסף.בתו השמיני אני צריכה עוד לעשות סיור... בינתיים יש לכם המלצות על איזה שירים מהתקופה כדאי לי להוריד?(זה לא נחשב רמאות עבירה וכו',כי אני כן מתכוונת לקנות אותם...) אוקיי אז זייהו,אני מצטרפת(מרשים לי?
) הב א נייס דיי!

lollapalooza

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני הדס.
ובכן, parallel universe הוא בהחלט שיר מצויין. את האלבומים מהאייטיז את יכולה למצוא ממש בזול (אני קניתי את פריקי סטיילי ואפליפט מופו פארטי פלאן ב- 50 כ"א, ו- mother's milk ב- 40) מן הסתם בתו השמיני (חנות מצויינת) וגם פה באינטרנט. בעניין השירים, אני לא יכולה להמליץ לך מה להוריד, אבל אני יכולה להמליץ לך מה לשמוע
- יש כאן בדף הזה שרשור שירי האייטיז האהובים ויש בו שירים ממש טובים. יה, יצא ארוך. שוב ברוכה הבאה.

tribe spirit

New member
תנקיו..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אני אשמע את הרשימונת שלך...תודה!ומתישו בזמן הקרוב צריך לחרוש את התו השמיני..אח כסף...מאני מייקס דה וורלד גו אראונד..(אני מהעצלנים שאין להם כוח להעביר לאנגלית)

DAN1EL

New member
ברוכה הבאה!

לי באופן אישי לא הייתה בעיה להשיג את הדיסקים מהאייטיז (עוד אין לי את כולם, אבל זה יקרה). ולא נראה לי שצריכה להיות בעיה להשיג אותם גם בירושלים, אז תנסי.
Parallel Universe בהחלט שיר אהוב. אחד הטובים בקליפורניקיישן. :) תיהני בפורום!

backstreet girl

New member
Parallel Universe

זה ה-שיר לדעתי הכי טוב שלהם!!! (לדעתי) זה בין השירים הכי מדהימים שלהם!!!! יש את האתר של וואלה- של קוקה קולה!!! יש שם ספיישל שלהם שאני שומעת אותו המון!!!! אז תוכלי לשמוע את האלבומים שלהם מהאייטיז שם!!!!

tribe spirit

New member
תודה אבריבאדי..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

וואלה המרושעים משומה לא מסכימים להעלות אצלי את הרדיו והכל...רוע לב.

למעלה