שלום לכולם!

benny afro

New member
שלום לכולם!../images/Emo11.gif

היי אנשים חולונים ואזורניקים שלי! זה בני אפרו הישן והטוב... וואלה אח שלי מה עניינים!? סתם עכשיו אני נכנס אליכם לפורום,, למה בירת הערסים היא לא שלי גם?!

benny afro

New member
טוב גיליתי משהו...

גיליתי שאני לא מכיר את רוב האנשים בפורום, אולי רק את גאולת ישראל יהוה ועוד כמה שלא שראיתי בטח... אז בשביל מי שלא מכיר אותי... קוראים לי בני אפרו אני בן 17 לומד בתיכון ק"ש(ר"ת = קשה שם), נמצא בצוות שברולט, ואחראי יחצנים שם, קפואריסט, אוהב מחשבים( מכור.... בווריד, אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה!!!!),לומד בערך כל דבר קיים 5 יחידות, אתם בטח חושבים שאני מכוער בגלל המשפט האחרון... דווקא לא, תשאלו את יהוה, או משהו, אהה כן יש לי שיער ארוך, היה אפרו ועכשיו השיער הוא חצי קוקו שמאחורה משתלשלות ראסטות... שחום...גבוה...שרירי..חושני..ספונטני!(כן עוד! עוד!)...אופס יותר מידי סייבר סקס. לא אני סתם גמד לבן שחיף מסריח. נראה לכם???? אני ? לבן!? עם הזין שלי?

Moooran

New member
מה גורן? הכל טוף?

זה מורן ישראל מחצ"ב, ברוך הבא לפורום הנחמד והיפה שלנו, ומי יתן שתפרה אותו בהודעותיך, אז יאללה להתחיל להציף בהודעות מעניינות, ד"א אני מאמין שאתה בא היום יש יום הלקוח בפילבוקס, אנשים תבואו שעה חמש כמו שעון. באהבה מורן ישראל

למעלה