שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo104.gif

שלום לכולם!!!! קוראים לי יפעת ואני טרומפית מגליל תחתון מה המצב? מה קורה? מה נשמע? מה העניינים? מקווה שהכל סקס
סמים
| ורוק נ רול

ברוכה הבאה

הכל בסדר פה. הרבה מצטרפים לאחרונה לפורום (מה הולך פה?), רק שימשיך כך! קצת פרטים עלייך? את מוזמנת להצטרף לכל המשחקים המוזרים שרצים כאן לאחרונה...

רובם טרומ"פים

האם נגמר מלאי המדריכים והפעילים שמסכימים להצטרף לפורום?

kedeman

New member
ברוכה הבאה!!!

את בהחלט מוזמנת להצטרף למשחקים שיש פה וגם לשיחות ולדיונים (תרגישי חופשיה לדחוף את עצמך לשיחות) רק בקשר למה שכתבת בסוף סקס - חופשי (צריכה בן זוג???
) רוקנרול - למה לא סמים - עדיף שלא. ובטח שלא פה. שיהיה לך יומטוב!! שי

kedeman

New member
אניהולך לישון עוד מעט אמא!!!

חוצמזה אין לי מחר בית ספר מחר יש לי צו התייצבות (תל השומר הנה אני בא!!!) אני צריך לסכם פרופיל כי שלחו אותי לרופאי חוץ וראיון אישי

אל תשכח לעשות פיפי לפני השינה

(שלא יצא לך באמצע הלילה...). או, איזה כיף לך, לשכת הגיוס, המקום החביב עלי ביותר בעולם. במיוחד המדור הרפואי, כ"כ נחמדים שם, וכ"כ יעילים. הם פשוט אף פעם לא מבזבזים את זמנו של האזרח שמגיע אליהם על חשבון זמנו (מעניין, אם הם היו צריכים לשלם כסף על כל דקה מיותרת שאתה יושב שם, אם גם הייתי צריך לחכות כ"כ הרבה). הכי אני אוהב את הבחורה שהתפקיד שלה הוא לשבת במשרד, ומדי פעם לצאת החוצה ולהכרעז עוד כמה דקות היא הולכת הביתה. אני גם מאוד אוהב את הפקידות מהמודיעין של המדור הרפואי, מה הם לא יעשו כדי שתעוף להן מהעיניים. זה ממש כיף לבוא כל רבע שעה ולשאול מתי כבר יתנו לך להיכנס לרופא, או סתם לשאול מתי הרופא יגיע, שהם יספרו לך שהוא בחדר שלו, להיכנס לחדר לראות את הפקידה שאוכלת סנדביץ', ולחכות עוד שעה עד שמר אורטופד יגיע. ואז בלי להסתכל על צילומי רנטגן או כל בדיקה אחרת, וע"י מישוש קל של הרגליים, הוא מסוגל לתת חוות דעת שלמה על הרגליים וגם על הגב. ואז הוא יסרב לגלות לך את חוות דעתו על הרגליים והגב שלך, תריב איתו קצת, תחכה עוד שעה כדי להיכנס לרופא האחראי עלייך כדי שהוא גם לא יגלה לך מה יש לך בגב. ואז בסוף תלך הביתה, ותודה לבורא עולם על שהמציא את לשכת הגיוס. אוי, כמה טוב להיות ציני. ושי אני מקווה שאתה לא קורא את זה, כי אתה כבר צריך להיות במיטה...

עמרי אני קראתי...

והתפוצצתי מצחוק.... חחחחחח תיאור נפלא של מצב העניינים בלשכה :) מזכיר לי נשכחות שאני אזכר בהם עוד הרבה :\ דרך אגב, יש לך מושג כמה זמן בממוצע לוקח לשכנע את הצבא שזה שלא הגעתי לזימון לא אומר שוויתרתי עליו...? כי יש לי רק שנה וחצי עד הגיוס....

אני חושב שכדאי להתחיל עכשיו

ואז אולי יהיה לך סיכוי להצליח לשכנע אותם. אני כבר הרבה זמן מנסה לשכנע אותם שכדאי להם לקחת אותי ליחידה שמתעסקת במחשבים, כי אוטוטו יש לי תואר ראשון במחשבים, אבל זה לא כ"כ מעניין אותם (וגם זה שיש לי בעיות ברגליים, בגב, בעיות נשימה, שמיעה, אני לא מריח, אלרגי לאבק נוצות ותיקנים, ובכלל אני רץ דפוק ואני גדול ומסורבל במקצת, ובקיצור אני לא בדיוק מכונת המלחמה המושלמת, ככה שממש לא חייבים אותי בקרבי). אני ניסיתי פעם לשכנע אותם שאם הייתי מועמד לקורס מסויים, והודיעו לי שיש מועמדים יותר טובים ממני, אז אם דחיתי את הגיוס ועכשיו בוחנים מועמדים חדשים אז יכול היות שאני יותר מתאים מהם. אבל חשיבה ומערכת השיבוץ לא עובדים ביחד. לגבי התיאור לצערי הרב, זה היה תיאור קל למדי בו לשכת הגיוס יוצאת עוד באור חיובי לעומת מה שאני כול לעשות להם עם מוחי הציני. ותודה רבה על המחמאות. באוקטובר 2002 קיבלתי זימון לוועדה רפואית. התקשרתי להודיע שאני נמצא בבדיקות ויקח זמן עד שיהיו לי כל מיני מסמכים רלוונטים, אז הם אמרו שהם לא דוחים בטלפון שאני אשלח פקס. ואז גיליתי שלשלוח פקס ללשכת גיוס זה הדבר הכי קשה בעולם ואחרי כמה ימים הצלחתי, אז הסתומים דחו בשבוע, אז ביקשתי לדחות ליותר זמן. אחרי שלא קיבלתי שום תשובה התקשרתי אליהם ושאלתי מה קורה עם זימון חדש, ואמרו לי שזה היה שלשום (מסתבר שהם שלחו זימון והוא לא הגיע אלי). אחרי כמה ימים קיבלתי זימון חדש שהיה כתוב בו שבגלל שלא הגעתי בפעם הקודמת בלי להודיע עם אני לא אגיע עוד פעם הם יפעילו נגדי את משטרת ישראל (כמו שנאמר "אם לא תאכל יבוא שוטר"), דחיתי עוד פעם את הזימון כי לא יכולתי לבוא באותו יום. בסוף הגעתי, נכנסתי לרופא, והוא אמר לי להביא אישורים מאורטופד על בעיות הגב והרגליים שלי, ושלח אותי לבדיקת לב, וחיכיתי בשבילה שעה וחצי. קיבלתי זימון לתאריך חדש, גם אותו דחיתי (כדי שאני גם אספיק ללכת לאורטופד), קיבלתי זימון ליום של מבחן, אז שלחתי פקס שאני לא אגיע כי יש לי מבחן, וביקשתי שלא יקבעו זימון חדש ליום מסויים שגם בו יש לי מבחן. כמובן שהם בחרו ביום הזה, וגם טרחו לציין שלא יתקבלו עוד דחיות. שלחתי מכתב למפקד לשכת הגיוס, ומחיתי על האיום. קיבלתי תאריך חדש, הגעתי אליהם, הרופא החליט שחוות דעתו של האורטופד שהבאתי לא מספיק טובה (אז מה אם עשיתי צילום רנטגן, CT, ו-MRI, וחטפתי את כל הקרינה (הייתה לי מורה לכימיה בשם קרינה) שאפשר), ושלח אותי לאורטופד הקסום שלהם, עליו כבר סיפרתי, ואחרי שהוא קרא את חוות דעתו של האורטופד הקסום, שלח אותי לנוירולוג חביב (ממתי אנשים חביבים מסתובבים בלשכת הגיוס?), ומשם הביתה כשכמובן מזכירים לי לא לשכוח לשלוח את המסמכים הנוספים שהם רצו. שלחתי אותם ועכשיו אני מחכה לתשובה. כמה כיף שהכל יעיל. כל הכבוד לכל מי שהגיע עד לכאן, כנראה שעצביו מספיק חזקים, ועכשיו הוא מוכן ומזומן להגיע ללשכת הגיוס.

Princess 1

New member
עמרי לי הקריאו..

וצחקתי חחח שי בטלפון הקריא לי תתגובה שך

הכניסה של יפעת נדחתה בגלל

הקשיים שיש בהרשמה למערכת אני אלצתי להדריך אותה איך להירשםוזה לקח שעות אני רוצה להציע שאולי מישהו (שי!) יכניס לאתר הוראות הרשמה ואז אולי ירשמו יותר אנשים לפורום.

שירן - סתום!|מומיה|

זה לא לקח שעות, אתה סתם מגזים וגורם לי להשמע כמו ילדה קשה מאד ואני לא!!!! חוץ מזה זה ממש חוצפה שאתה מגיע הביתה ב11 .......

שי הקריא לך בטלפון?

הוא הבטיח לי שהוא הולך לישון. ממזר.
חכה חכה, אני אתפוס אותך עם ה
שלי... (זה לא יפה לשקר לאמא...)

kedeman

New member
לא אמא!!! לא עם החגורה!!!

הייתי אתמול בזימון השני שלי (ובתקווה גם האחרון) שבו נקבע לי פרופיל 82 על בעיות נשימה בתוספת סעיף ראיה בנוסף אמרו לי שעל הבעיה שיש לי ביד (בעיה שככל הנראה נגרמה משימוש בעכבר בצורה לא טובה - הזהרו לכם!!!) אין להם סעיף לתת לי מישהו יכול לעזור לי להוריד פרופיל??? אני לא רוצה קרבי!!! (אם כבר למות אז שיהיה בתאונת אימונים!! אני לא רוצה למות בשטחים!) בפעם הקודמת שהייתי אני מחכה הרבה זמן ואני לא מבין למה לא קוראים לי עדיין לבדיקות הרפואיות אחרי בערך שעה וחצי מגיע כל הצוות הרפואי שמסתבר שהיה בהפסקת צהריים אבל שכך לומר לנו הפעם ההפסקת צהריים שלהם יצאה לי על הראיון ואני לא מבין למה אני מתקדם שני תורות בשעה... כמובן שהחיילת הנחמדה שאלה אותי אם אני עושה פיפי במיטה ומתי הפסקתי (מזמן. "אבל מתי היתה הפעם האחרונה??") אם עישנתי וכמה פעמים עישנתי ג'ויינט (תעזבי אותי!! אני לא מעשן כלום! אפילו לא סיגריות ונרגילה!!!) וגם כמה פעמים השתכרתי עם חברים שלי (אני אחזור אלייך אחרי שאני אשתכר להודיע לך בסדר???) ועל כל דבר היא רוצה דוגמאות ושואלת מליון שאלות וברגע שמבקשים ממני לתת דוגמה אין לי מה לומר בסוף נראה לי שהיא נלחצה ממני (בד"כ המרואיינים שלי פחות מלחיצים) :)

תעשה טובה ואל תזיין את השכל

ממש עצבנת אתי אם המשפט "אם כבר למות אז בתאונת אימונים". ואת תגובתי לשאר ההודעה אני אפרסם יותר מאוחר אני הולך לאכול עכשיו.

אז תבחר, עם הנעל או עם השוט?

אל תדאג זה לא האחרון, הם תמיד ימצאו עוד סיבה לזמן אותך. כשהייתי במיונים לטייס, הייתי אצל הפסיכולוגית (ולא סגרתי את הדלת בכוונה, חיכיתי שהיא תבקש ממני), ודקה אחרי שיצאתי, היא יצאה החוצה וביקשה ממני להיכנס פנימה, נכנסתי, לא סגרתי את הדלת, היא ביקשה שאני אסגור, ואז היא ביקשה סליחה, ואמרה שהיא מתנצלת אם היא העליבה אותי, אמרתי לה שזה בסדר ואני סולח ושבכלל לא נעלבתי, והלכתי.

למעלה