שלום לכולם :D

שלום לכולם :D

שלום,אני מור ואני חדש כאן. אני מחפש קלפי Gladiator Beast כמו Test Tiger וכמו Gladiator Beast Heraklinos (מפלצתה שילוב הסיקרט רר שלהם). ראיתי שיש כאן כמה אנשים שיש להם גלדיאטור ביסט,צרו קשר P: ו...כמובן אם למישהו יש Dark Armed Dragon או Allure of Darkness אני אשמח לדעת,כי אני גם להם זקוק. XD בקיצור,היי כולם XD

Witchcrafts

New member
Welcome~ ;-P

אני יסמין. ואנחנו הקהילה הכי מגניבה שיש! ממתי אתה משחק? צפית באנימה? קראת את המנגה? מהו מיקומך בארץ? והכי חשוב, מה שלומך? שהות מענגת שתהיה לך. |זר פרחים|

חחח המון זמן

חח אני משחק מאז ההתחלה,אני אחד המנהלים בפורום הישראלי ליוגי,יחד עם פרדי והשאר P: תודה תודה,אבל...למה אתם לא מצטרפים אלינו לקהילה? :) ששאר האנשים יכירו אתכם,שנהיה בכלל יותר גדולים P:

Witchcrafts

New member
איזה יופי, בויאקוקוריקולולולולולו!!11ןר5/אה4

באמת תהיתי מתי יצטרפו לכאן, אם בכלל, קורבנות מהפורום האחר.
נדמה לי שכמעט כולם כאן, מלבדי, רשומים גם שם. אין לך מושג עד כמה שימחת אותי, כי אם הצטרפת, זה אומר שתוכל לגרור לכאן עוד אנשים. אז, קדימה, קדימה, לך על זה! למה בחרת דווקא בכינוי הזה, אגב? (כשחושבים על זה, נדמה לי שמעולם לא קיימנו כאן דיון על כינויים. מי מוכן להרים את הכפפה?) המ, בקשר לאומנות השרשור (ז"א, מה שזיגי ניסה להסביר לך) – כשאתה רוצה לפתוח שרשור (נושא, ת'רד) חדש, אתה לוחץ על "הוספת הודעה" שבראש הפורום. כשברצונך להגיב, שים לב שבתחתית כל הודעה (מתחת לחתימה של הגולש) יש "הוספת תגובה" ו"הוספת תגובה מהירה". בהם עליך להשתמש. ואל תדאג בקשר למה ספאם ומה לא. תרגיש חופשי. אני יסמין, רכוש צה"ל לתפארת. אהלן~ [-:

אה ו....

אה ואני מראשון לציון,וכן,צפיתי בסדרה כשהייתה כאן בארץ,ומאוד אהבתי P: את הסדרה יוגי GX ראיתי ביפנית וכרגע צופה ביוגיהו 5D's - אנימה באמת טובה מאוד! ומעניינת מאוד! את המנגה לא ממש יצא לי לקרוא,לצערי.

impale

New member
TT

כשאתה רוצה להגיב למישהו כאן אתה נכנס לחלון שלו.. יש אפשרות "הוספת הודעה מהירה" זהל יד פלוס כזה... ואז כשאתה מוסיף זה נכתב בצורה משורשרת להודעה הקודמת.. כפי שאני משרשר לך את התשובה הזאת.. ככה נוצרים כאן נושאים...

מצויין,צור קשר P:

אחלה,אני צריך טסט טייגר,יש לי רשימת החלפות ענקית מלאה בקלפים שונים. יש לך סמנג'ר במקרה? :) בכל מקרה,מה הכינויים שלכם בפורומים שלנו?

motios

New member
הי, ברוך הבא ../images/Emo70.gif

צדקת בקשר לגלדיאטורס אני (מוטי) ו- argamadon(טמיר) משתמשים בהם, ביקשת בדיוק את אלה שאני מחפש ! אבל אתה יכול לראות מה יש לי בתגובה שכתבתי לטמיר למטה. ראית כבר את 5D ? טוב שהזכרת לי אני ילך לחפש באיטרנט, בטח יקח שנים עד שיגיע לארץ... בכל מקרה ביפאנית זה יותר טוב. ושוב ברוך הבא לפורום !

למעלה