שלום לכולם :D

MikeLeRoi

New member
שלום לכולם :D

בזמן האחרון אני מחפש שיר ששר מייק שנקרא CUORE DI BAMBINA (לב של ילדה באיטלקית), אני לא מוצא אותו לצערי הרב, אודה למישהו שיוכל לשלוח לי אותו או משהו בסגנון, תודה לעונים. MIKE BRANT LE ROI DU MONDE

mike 1970

New member
שלח לי את האימייל שלך במסר ואשלחלך את השיר...

יש לי אותו...

mike 1970

New member
אנסה לתת לך במסנג'ר של אחותי...

אין לי מסנג'ר ואני קצת לא מכיר את התוכנה...

Malka61

New member
ברוך הבא לפורום מס' 1 של מייק ../images/Emo24.gif

יש לי את השיר על דיסק אבל ניתן גם להוריד אותו מהאינטרנט בתוכנות שיתוף קבצים .

M i k e s F a n

New member
בן ../images/Emo70.gif ברוך הבא לפורום המלך ../images/Emo47.gif

אהבתי את ה"ניק" שלך
דבר איתי במסנג'ר [email protected]

Kelin

New member
שיר מקסים "לב של ילדה" באיטלקית ../images/Emo23.gif

יש גם תרגום בעברית ובאנגלית לבה של הילדה תרגום: שונית גל ילדה מסתכלת עלי בעיני ילדה עיניים כחולות, עיניים כחולות הן צוחקות בשמש ומחביאות את הצחוק הגדול יותר שבליבך לאהבה זו שנולדת בתוכך ילדה אני נותן לך את לבי אמרי לי, אך אמרי לי על מה שכואב לך ואהבתי ואהבתך באהבה, בואי קרוב ותביני אושר של אמת החיים מחייכים מחייכים בשבילנו ילדה ואני אוחז בידי הילדה שלך עיניים כחולות, עיניים כחולות ואני ארוץ הרחק לעולם שאיש מעולם לא ראה שהמצאתי רק בשבילך החיים מחייכים מחייכים בשבילנו ילדה אני אוחז בידי הילדה שלך עיניים כחולות, עיניים כחולות ואני ארוץ הרחק לעולם שאיש מעולם לא ראה שהמצאתי רק בשבילך Child's heart Translation: Shunit Gal Child Looking at me with the eyes of a child Blue eyes, blue eyes they laugh in the sun And they hide the greater humor that you have in the heart For this love that is born in you Child I give me the heart of child Tell me, but tell me of what is wrong And my love and your love In the love, come close and you will understand Of truth of happiness Life smiles It smiles for us Child And I grip your hands of a child Blue eyes, blue eyes And I will race far to the world that has never been seen by anybody that I have invented Only for you Life smiles It smiles for us Child I grip your hands of a child Blue eyes, blue eyes And I will race far to the world that has never been seen by anybody that I have invented Only for you

למעלה