שלום לכולם ==> 3 שאלות

bravo210

New member
שלום לכולם ==> 3 שאלות

1 רציתי לדעת למה שאני טס מעל ת"א או אילת אני לא רועה את הביינים היפים כמו אזריאלי או המלונות באילת והבחור שצבע את הדקותה כן רועה?? 2 איך אני צובע מטוסים??? ומאיפה אני יכול להוריד מטוסים חדשים? 3 אני צריך המלצה לאוזניות + מיקרופון ברמה טובה אבל לא יקר מידיי 4 האם יש אתר בעיברית!! שמסביר אל ה FL2004 תודה

vasp

New member
יש הרגשה שאתה לא אהבל כמו שאתה

מציג את עצמך , אבל , לעצם העניין , עלמנת לראות את הבניינים ( יפים זה עניין של טעם ) , אתה צריך להוריד קבצים מהרשת , אותם קבצים נקראים SCENERY והם יגרמו לבניינים להופיע לך על המסך ( חפש לפי TEL AVIV ) . אישית לא יודע לצבוע מטוסים , מניח שיהיו פה חברה שיעזרו לך . מיקרופון + אוזניות תמצא בכל סניף של אופיס דיפו , 25 ש"ח יקנה לך אוזניות סבירות . לא , אין אתר רשמי ל FS2004 בעברית , ישנם מספר אתרים של חברה ישראלים שמכילים מטוסים ואזורים בישראל . מאחל לך החלמה נעימה , רשאי להמריא על 28 צפוני רוח חמש קשר.

bravo210

New member
ומאיפה אני מוריד את הקבצים האלה?

הכוונה ל SCENERY אני צריך קישור... הקישור שיש בקישורים של הפורום לא עובד ומה הקשר לאהבל???

דווקא יש כמה אתרים...

יש את IFS שזה אתר נחמד מאוד ועד כמה שזכור לי יש בו גם כמה מדריכים, ויש גם את IAL שיש שם כל מיני מדריכים לניווט וגם לוואטסים.... ולגבי צביעת מטוסים, קודם כל צריך את DXTBmp בשביל שיהיה אפשר להפוך את הפורמט, לערוך את התמונה(בכל תוכנה גרפית - אני אישית משתמש בפוטושופ) ושוב לשנות את פורמט הקובץ כדי שיהיה ניתן להציגו על המודל של אותו מטוס, שחק עם זה קצת וכבר תבין את העיקרון, אבל בשביל למנוע ממך אכזבה אני אגיד כבר עכשיו שליצור צביעה איכותית וריאלסטית זה לא דבר כל כך קל. את התוכנה אפשר להוריד מ-AVSIM.

למעלה