שלום לכולם!!!!!!!!1

לבי

New member
שלום לכולם!!!!!!!!1../images/Emo6.gif

סוף סוף פורום על משהו אני אוהבת!!! אני רוכבת שנתיים ומשהו ואני מאוד אוהבת סוסים! אין לי סוס כי אין לי זמן לטפל בו אבל אני יודעת איך לטפל. הייתי שמחה לשמוע מקומות טובים לרכיבה. תודה לבי, ירח

אבו-דני

New member
לבי היקרה

--- ברוכה הבאה מקום נפלא בו אני רוכב פעמיים בשבוע כל איזור תל גזר עד ליערות נחשון והסביבה אחד היפים ביותר בארץ במושב בן נון יש חוות רכיבה..נדמה לי דים שמה אנסה להשיג את הטלפון ולהציגו בפורום

K A R I N

New member
לא אמרת מאיזה אזור את...

אני מאזור חיפה, רוכבת על סוסים 9 שנים בקיבוץ יגור יש את החווה הכייייייייי טובה הסוסים הכי מטופחים והמדריכים הכי מקצועיים

לבי

New member
אני מהמרכז אבל...

בשביל לרכב אני יסע עד סוף העולם! כבר נסעתי לנתניה ולאשקלון כדי לרכב! אני מחפשת מקום טוב עם מדריכים טובים, סוסים טובים.... עד עכשיו לא מצאתי!

מריושי

New member
קרין, יש מי

שיחלוק עליך בענין איכויותיו של יפתח..... (אני אישית לא מכיר אותו אז אל תתקפי אותי) ולבי ניסית באודים?

K A R I N

New member
דבר ראשון...

קארין כותבים עם "א" כך: קארין,וזה מאוד עקרוני לי. דבר שני, אני לא הזכרתי את שמו של יפתח אז כנראה שאתה כן מכיר אותו, אני רוכבת אצלו כבר 9 שנים ולדעתי אין עליו, הוא הכי טוב שיש.

מריושי

New member
קארין ולבי

1. לבי אודי זה מושב ליד נתניה (ע"י איקאה אם היית שם) יש שם חווה אחת של ווסטרן וחווה די טובה של אינגליש 2. קארין- אפשר לדעת שמות של אנשים בלי להכיר אותם רוצה דוגמא? את את השם אורי בורשטין את מכירה? יכול ללהיות שאת מכירה את השם ושמעת אנשים מדברים עליו אבל את לא מכירה אותו, את אולי לא תדעי לזהות אותו (אני לדוגמא יודע מי זה יפתח רק ממה ששמעתי, אף פעם לא ראיתי אותו, אני חושב....)

למעלה