שלום לכולם שוב.

pozpaz

New member
אני מאמין שיש..

אני מכיר באופן אישי שלושה.. אך יחד עם זאת אני מאמין - שאם הם רוצים, הם יפנו אליך בפרטי... בהצלחה.

play boy5

New member
להיות נשא החמוד שלחתי לך מהבוקר

מסר אישי ; אני מאזור חיפה ; אשמח להכיר אותך

תודה אבל בשלב זה לא מחפש להכיר

בטח שלא מחיפה, מצטער אבל הארון הזה סגור מסוגר ונעול. סתם רציתי להרגיש שאני לא בודד בסביבת מגורי.

להיות נשא, לא שזה משנה משהו אבל..

בהודעה הראשונה שכתבת כאן בפורום ("בצער רב אני שואל.") אמרת שאתה נשא.. אח"כ כתבת עוד הודעה ("שאלה של בן זוג שהוא נשא..") ואז כתבת שבעצם לא אתה הנשא אלא בן זוגך.. ועכשיו בהודעה האחרונה שלך ("שלום לכולם שוב") בהמשך השירשור בו אתה מסרב להכיר את play boy כיוון שאתה לא רוצה להכיר נשאים מחיפה.וזו זכותך..! (על אף שאתה זה ששאלת..) אז אתה (שוב) רומז שאתה בעצם נשא... נשמע לי די תמוה כל העניין הזה..!! נ.ב.. ברכה,גודי..(וואט אבר).. גם אני התגעגתי נורא.. לאן נעלמת לי?? זהו? ככה נטשת אותי?? ראיתי את ההודעה במסנג'ר,לא הספקתי לחזור.. אנא צרי קשר עם משרדנו בהקדם האפשרי..!! חחח

wonderer20

New member
שני אנשים עם שם אחד

יש כאן שני אנשים שכותבים מאותו שם, אם הבנתי נכון. מכיוון ששניכם מבורכים כאן, אפשר להפריד לשני שמות ואז הדברים יהיו יותר ברורים. אולי זה עזר קצת... לילה טוב לכולם! יריבון שלי.........הגעתי מאוחר וכבר לא היית, אנסה מחר צהריים כזה......מקווה שאתה בסדר

play boy5

New member
wonderer20 איזו תגובת יש לך ../images/Emo24.gif

נהנה מאד לקרו את התגובות שלך ; תמיד את לעניין כל הכבוד לך אוהב אותך עומר

wonderer20

New member
לא נשמע לי מתוק!

אתה לא מחובר שוב, אני אנסה יותר מאוחר....... שולחת מיליון נשיקות וחיבוקים....... תתקשר אם תרצה....
אני

למעלה