שלום לכולם שאלה...

אשלונית

New member
שלום לכולם שאלה...

יש לי חלונות 98, נורטון system work 2000 שמתעדכן כל הזמן עם האינטנטרנט. המחשב משום מה כל הזמן נופל לי למסך כחול מבלי שעשיתי כלום. זה לא שהוא ישן הוא עם מעבד 1000 זכרון 128 וכדומה כך שזו לא בעיה כזו. לאחרונה הורדתי את ה norton fire wall והוא אמר לי שמישהו ניסה באמת לחדור למחשב שלי פעם אחת באמצעות תוכנת NETZBUS או משהו כזה. ועל זה הוא אצליח מסתבר להתגבר. אבל הקטע הוא שעל הניוקים או מה שזה לא יהייה הוא לא מצליח. אני מיואשת. אין לי וירוס במחשב, אני נזהרת מאוד עם קבצים כך שאין סיכוי שחדר לי סוס טוריאני, איך בכל זאת אני יכולה להמנע מניוקים ונסיונות חדירה כאלו ואחרים למחשב שלי. מה תוכנת ההגנה שתגן עלי מהכל???? והאם אני צריכה לבטל את הקיר הגנה של נורטון או שזה לא יצור התנגשות?? (נ.ב. - אם זה משנה יש לי אופיס XP), תודה תודה תודה רבה לכם, האובדת עצות לחלוטין. אשלי.

gilad_no

New member
מסך כחול

לא תמיד זה בגלל התקפות (ברוב המקרים זה לא קשור). כנראה שיש לך דרייבר שלא מותקן נכון או תקלת חומרה (לוח אם,מעבד, זיכרון או ספק - אלו הנפוצים. יכול גם להיות כרטיס מסך, רשת וכו´ אבל זה פחות נפוץ) קודם תוודאי שהבעיה היא לא בחומרה\דרייברים ורק לאחר מכן תפני להגן על המחשב מבחוץ - "עניי עירך קודמים"

uzi2

Active member
זה לא נשמע קשור לנסיונות פריצה

או לנסיונות ניוקים. זה נשמע כמו בעיית תאימות או באג בתוכנה. צריך לראות איזו הודעה מתקבלת ובאלו סיטואציות. ההודעה שנורטון אמר, לא אומרת שום דבר מעניין שיש לו ערך או שהוא רלוונטי.

אשלונית

New member
אכן מדובר אומנם בנסיונות פריצה!!!

הקיר הגנה של נורטון שלי אכן תפס את הפורץ על החם. אז עכשיו שתי שאלות: 1. יש לי את ה IP שלו, האם יש דרך לגלות מי הבן אדם שמנסה לפרוץ לי? מאחר ואני חודשת במישהו עיקרי שיש לו מניעים לעשות זאת אני רוצה לדעת אם זה הוא או לא. אז איך מגלים? 2. אם המסכים הכחולים זה באמת בעיית תאימות אז זו כבר בעיה שונה משל הפריצה כי מסתבר יש את שתי הבעיות. אם המסך הכחול הוא תחת הכותרת של WINDOS מה זה אומר? שיש בעיה בחלונות ? (אגב עד עכשיו לא היתה לי בעיה איתו). תודה שוב, אש.

למעלה