../images/Emo207.gifישראל הלוזרית!
כמו במציאות, כך גם במנג'ר, ישראל לוזרים. למרות שבקמפיין הקודם ישראל כבשה שני שערי שוויון מאוחרים [מול צרפת ואירלנד] עדיין ישראל לא כ"כ ווינרית במציאות, בלשון המעטה. בכל אופן, אני עם בארסה בעונה שלישית [08-09] ועכשיו, באמצע שנת 2008, אחרי היורו, ספרד לקחו אותי להיות גם המאמן שלהם. התחלתי את הקדנציה שלי בספרד במשחק הראשון במוק' מונדיאל 2010. יצאתי בבית כזה: אוקראינה, מלטה, גרוזיה, מקדוניה ו-ישראל. משחק ראשון היה משחק חוץ בגרוזיה וניצחתי 5:0 קליל עם רביעייה של וייה. משחק שני היה משחק ביתי מול ישראל. פתחתי עם 4-5-1 כמו מול גרוזיה [כן, בניצחון 5-0 שיחקתי כל הזמן 4-5-1.. אני די התקפי משחק] ושלטתי כל המשחק אבל ישראל עצרה [במיוחד אוואט] אותי וגם החמצתי.. מחצית ראשונה הסתיימה בתוצאה 0:0. עד דקה 57 המשיך המשחק באותה מגמה, אני שולט ולא כובש אבל אז נמאס לי ועשיתי חילוף כפול מטורף. צ'אבי אלונסו וצ'אבי שמשחקים כקשרים מרכזיים שיורדים לשחק גם כקשרים אחוריים בחוץ וטורס [חלוץ] ורייס [חלוץ] בפנים. מ4-5-1 ל4-3-3 בבת-אחת כשיש עוד 33 דק' לשחק. זה לא ממש עזר. שלטתי אבל עדיין בעטתי החוצה או שאוואט הטוב הדף. דקה 89, השופט מורה על 4 דק' תוספת זמן. הם עוברות בצ'יק ובדקה 93:52 או משהו כזה, זה נעצר ויש לי חוץ מצד שמאל קרוב לקרן בחצי של ישראל שקרובה להוציא 0:0 בחוץ מול הקבוצה החזקה בבית אחרי שהם ניצחו במשחק הראשון 3:0 את מלטה. הוצאת חוץ ארוכה עד לתוך הרחבה, רייס משתלט, מסתובב ומפציץ חזק לכיוון השער, אוואט מצליח להדוף את הכדור אבל רק לתוך השער.. טיל של רייס. אחרי תוספת הזמן, בערך בדקה 94:15 אני כובש שער. 1:0 בסיום לי מול ישראל. חחח... מצחיק. אגב, ישראל טוענים שהגול היה מנבדל.