שלום לכולם, שאלה

באבו25

New member
שלום לכולם, שאלה

אני לקחתי את הליגה הישראלית ב FM2007 (הגרסה המקורית בלי עדכונים) למה אין ליגה לנוער בליגה הישראלית? אמנם יש לי סגל של שחקנים אבל הם אף פעם לא משחקים וגם אם אני מוריד לדוג' את ליאור רפאלוב לנוער אז הוא לא משחק בשום משחק..... לעומת זאת בליגה האיטלקית כן יש ליגה לנוער פעילה תודה לעונים, באבו

sok777

New member
יש איזה באג אאל"ט

כי גם אני, הייתי עם בית"ר והליגה לנוער לא הייתה פעילה וזה עיצבן אותי ששחקני הנוער לא צוברים נסיון, אך לפתע, בעונת 2009-2010 אאל"ט, פתאום החלה לפעול הליגה [וגם הקבוצה זכתה באליפות]. זה באג, עד כמה שידוע לי.

sok777

New member
../images/Emo207.gifישראל הלוזרית!

כמו במציאות, כך גם במנג'ר, ישראל לוזרים. למרות שבקמפיין הקודם ישראל כבשה שני שערי שוויון מאוחרים [מול צרפת ואירלנד] עדיין ישראל לא כ"כ ווינרית במציאות, בלשון המעטה. בכל אופן, אני עם בארסה בעונה שלישית [08-09] ועכשיו, באמצע שנת 2008, אחרי היורו, ספרד לקחו אותי להיות גם המאמן שלהם. התחלתי את הקדנציה שלי בספרד במשחק הראשון במוק' מונדיאל 2010. יצאתי בבית כזה: אוקראינה, מלטה, גרוזיה, מקדוניה ו-ישראל. משחק ראשון היה משחק חוץ בגרוזיה וניצחתי 5:0 קליל עם רביעייה של וייה. משחק שני היה משחק ביתי מול ישראל. פתחתי עם 4-5-1 כמו מול גרוזיה [כן, בניצחון 5-0 שיחקתי כל הזמן 4-5-1.. אני די התקפי משחק] ושלטתי כל המשחק אבל ישראל עצרה [במיוחד אוואט] אותי וגם החמצתי.. מחצית ראשונה הסתיימה בתוצאה 0:0. עד דקה 57 המשיך המשחק באותה מגמה, אני שולט ולא כובש אבל אז נמאס לי ועשיתי חילוף כפול מטורף. צ'אבי אלונסו וצ'אבי שמשחקים כקשרים מרכזיים שיורדים לשחק גם כקשרים אחוריים בחוץ וטורס [חלוץ] ורייס [חלוץ] בפנים. מ4-5-1 ל4-3-3 בבת-אחת כשיש עוד 33 דק' לשחק. זה לא ממש עזר. שלטתי אבל עדיין בעטתי החוצה או שאוואט הטוב הדף. דקה 89, השופט מורה על 4 דק' תוספת זמן. הם עוברות בצ'יק ובדקה 93:52 או משהו כזה, זה נעצר ויש לי חוץ מצד שמאל קרוב לקרן בחצי של ישראל שקרובה להוציא 0:0 בחוץ מול הקבוצה החזקה בבית אחרי שהם ניצחו במשחק הראשון 3:0 את מלטה. הוצאת חוץ ארוכה עד לתוך הרחבה, רייס משתלט, מסתובב ומפציץ חזק לכיוון השער, אוואט מצליח להדוף את הכדור אבל רק לתוך השער.. טיל של רייס. אחרי תוספת הזמן, בערך בדקה 94:15 אני כובש שער. 1:0 בסיום לי מול ישראל. חחח... מצחיק. אגב, ישראל טוענים שהגול היה מנבדל.

sok777

New member
הנה רגע לפני הגול..

אגב, זו הייתה הוצאת חוץ לויסנטה מדל-הורנו, הוא החזיר לדל-הורנו שמסר כדור לרייס [שספק היה בנבדל] ורייס הפציץ הכדור ספק פגע ספק נהדף ע"י אוואט לתוך השער. 1:0 ספרד.

sok777

New member
והגול..

טוב נו, אני אהיה קטנוני ואגיד שדל-הורנו נראה לי מסר לאיניסטה ורק אז לרייס. אבל מה זה משנה? ניצחתי

ran819932

New member
באמת סקין ממש יפה

בקשר למשחק זה אחד המשחקים שאני הכי אוהב אתה בלחץ וזה זה כיף. ואתה יכול לתת קישור להורדת הסקין הוא ממש יפה?

SiC

New member
לא אוהב לאמן נבחרת

זה משעמם אותי רק לאמן נבחרת ולא כיף לאמן נבחרת במקביל לקבוצה... בקשר למשחק, מקווה שתצליח איפה שכל מאמני ספרד נכשלו- לקחת גביע עולם עם אחת מ-3 הנבחרות עם חומר השחקנים הכי טוב שיש...

sok777

New member
נכון..

אחת הנבחרות עם הסגלים היותר טובים. הם, אנגליה וברזיל. זה לדעתי הנבחרות עם הסגלים הכי טובים. אח"כ זה איטליה, ארגנטינה וצרפת. אני בהחלט רוצה להגיע כמה שיותר קדימה.. בוא נגיד שאני מתכנן ללכת עד הסוף.. אני אהיה מאוכזב אם לא אגיע לפחות לחצי-גמר גביע העולם.

Mano8

New member
הממ.. תגובה

מצחיק שקראת לחילוף הזה מטורף, היית גם יכול לשחק 3-4-3 עם קשר אחורי אחד כי אתה משחק נגד ישראל בבית, וההגנה שלך יכולה להתמודד עם קצת אתגרים. היית לוחץ הרבה הרבה יותר. קצת סיכונים, מה קרה..? אפילו דקה 80 תעבור לשני בלמים 2-4-4 או משהו כזה. תבקיע מהר ותחזיר לשיטה רגילה. נשמע מוזר וטיפשי אבל בדרך כלל זה עובד. רק אם הקבוצה שנגדך נחותה ממך בכמה רמות כמו שהיה.

למעלה