שלום לכולם.. שאלה ..

cacaroto

New member
שלום לכולם.. שאלה ..

שלום לכולם אני בחור בן 22 עם חיים די ארורים .. אני חושב\צריך\חייב לעבור לקיבוץ לבדי על איזה מן הקיבוצים הבאים אתם ממליצים (צמודים לים) זיקים מעגן מיכאל נחשולים הבונים נווה ים שדות ים עין כרמל החותרים ראש הנקרה ... איזה מהן באמת מקבלים ? באיזה מהן האוירה הכי טובה .. לאיזה הכי שווה לי לעבור? תודה מראש.

אמממ

יש חבר פורום מהחותרים שאויל יוכל לספר לך על הקיבוץ שלו.. אני יודעת קצת על מעגן מיכאל, מה אתה רוצה לדעת?

jimhnrni

New member
קיבוץ זיקים

הקיבוץ במצב מצויין... אני חושב שהם מקבלים.. מורכב מגרעין עצום של דרום אמריקאים..והמון ילדים..ככה שיש עתיד.. מפעלם העיקרי הוא פולירון..(מיזרונים) קיבוץ פעיל חברתי..מועדון כל יום שישי מלא..חגים , ערבים וכו' בהחלט שווה בדיקה ... ממליץ בחום

מעגן מיכאל

קיבוץ במצב כלכלי וחברתי מצויין, לפני הפרטה, ויש לך אפשרות גם להיות שם במב"ח אז בכלל מגניב..

MsUnderstood

New member
אנחנו שוכחים שאתה לא קיבוצניק../images/Emo122.gif

טיפה קשה להסביר מה זה הפרטה ואני צריכה לחשוב על זה טיפה... אז בנתיים.. במב"ח-בן קיבוץ בשנת חופש.. אחרי שבני הקיבוץ מסיימים את הצבא הקיבוץ נותן להם שנת חופש,בשנה הזאת חלקם הולכים לעבוד בקיבוצים אחרים,שיש מקומות שמחפשים במיוחד במב"חים בגלל שהם קיבוצניקים ובלה בלה בלה. וזה ממש פרוט קטן..

cacaroto

New member
אני צריך טיפים

לימים אלו.. אני בהתקשרויות עם קיבוצים שונים.. מה חשוב לזכור\להגיד\לעשות... אשמח לדעת.. בנתיים התקשרתי עם "מעגן מיכאל" והם אמרו לי לשלוח קורות חיים..

בקשר לבמב"חים

אז נכון שהראשי תיבות זה בן משק בשנת חופש אבל זה כבר לא רלוונטי רק לקיבוצניקים. במעגן מיכאל יש כיום המון במב"חים שהם לא קיבוצניקים. היום במב"ח הוא סטטוס שקשור לתנאי עבודה מסויימים ובלי קשר למשמעות הספציפית של המילה. הבמב"ח עובד בענף או במפעל מסויים בקיבוץ ומתגורר בו, במעגן מיכאל ספציפית יש במב"חים שגרים בביס"ש הסמוך.

brozky

New member
שטיות!!!

מעגן מיכאל במצב מצויין בחינת כלכלי ואל תגידו גם מצב חברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 הכל שטויות משלמים לאנשים שם שיסתפו ת'פה!!!! על הפנים המצב של אף אחד לא מכיר את השני!!!!

למעלה