שלום לכולם. שאלה.

justborn

New member
שלום לכולם. שאלה.

ידידה שלי מספרת שהיא רואה מין דמות בחושך כל פעם שהיא הולכת לישון (לא משנה איפה) בעלת עיניים ופה בלבד שזזה וממלמלת משהוא בלי קול. לפעמים הדמות יכולה לגעת בה ואפילו לשתק אותה. למישהוא יש מושג מה זה? האם זו בעיה פסיכולוגית? תודה לכל העונים.

IBP1

New member
לא !.......

ידידתך יכולה ללכת לישון בשקט. שכן אם מי שהיא ראתה ,היה רע מטיבעו. הוא לא היה נותן לה רק לראות את עיניו ואו את פיו. והיה תוקף במלוא העוצמה על מנת להרע לה ולסלק את נשמתה. השיתוק נובע מהפחד מהבלתי ידוע ועל כן הוא מחוץ לגופה. זה מזכיר לי כישופי הגנה הנעשים באמצעות שדים . לפי אופן התנהגותו אין לה מה לחשוש ממנו. הוא רק מנסה כנראה לסוח בה ביטחון. אגב מישהו רב ואו הציק לידידתך ? והאם קרה לו משהו אחר-כך ?. אם מדובר בכישוף הגנה באמצעות שד ומישהו הציק לה. אזי מישהו "חטף" כנראה כהוגן על כך.

גם לי היו חוויות מסתוריות כאלה

בלילות, בעיקר במצבים בין ערות לשינה, או מייד אחרי שהייתי מתעורר מחלום, כשכל מני ישויות מסתוריות חלקו איתי את החדר ולא היו להן כוונות טובות (חשתי את זה בברור). עד שלמדתי להרחיק אותן. פשוט כל פעם, לפני השינה, אני מקדש את המרחב של החדר ומקדיש אותו לעצמי. מאז זה הפסיק.

justborn

New member
תוכל בבקשה להסביר כיצד אתה מקדש

את המרחב של החדר כדי שאמליץ לידידה שלי גם לעשות כך.

זה אינדיבידואלי

לא משנה הטכניקה, משנה הכוונה. היא יכולה לעשות את זה איך שהיא רוצה, גם באופן מילולי בלבד כמו שאני עושה את זה, מעין הצהרה. מה שחשוב הוא שהיא תקדיש לעצמה את החדר ותדגיש שהמרחב הזה מכיל רק אותה ואת הפמליה הרוחנית שלה. כל היתר לא נכנסים.

justborn

New member
מעניין שהידידה הזאת פעם הלכה לרב

לשאול את דעתו בנושא והוא אמר לה שזה שד שמטרתו להזיק לאנשים. בכל אופן אני לא יודע אם היצור הזה בא להציק לה או לשמור עליה אבל היא לפעמים לא יושנת לילות שלמים בגללו (והיא רואה אותו עוד מגיל קטן).

לדעתי

אם היא חוששת ממנו כבר שנים זה סימן לא טוב. הייתי שואל האם היא פעם הרגישה שהוא נגע בה? או כפה עצמו עליה?

justborn

New member
היא מספרת שהיא הרגישה שהוא נגע לה

בשער ולפעמים הוא כאילו נכנס בה ומשתק אותה.

IBP1

New member
המגע המקפיא אינו סימן שהוא חדר....

כי התחושה היא חיצונית . יש מישהו במשפחתה שהוא רב מקובל (יש סיכוי שהוא אחד מהסבים)? האופי של התנהגותו כפי שאתה כותב מראה לי כי הוא משגיח עליה המון זמן. הוא אינו ניזון ממנה . השאלה מי מזין אותו ?

IBP1

New member
לדעתי ....

שד שבא במטרה להזיק ,מיד יתקוף מבלי להמתין אפילו שניה. הוא יעשה זאת מיד עם רדת החשיכה . אם הוא מלווה אותה שנים מחוץ לגופה .אזי שהוא אינו מעוניין להשתלט על גופה. יש יכולת לצרף תמונה של כפות ידיה מלפנים ומאחור ולציין איזה יד היא החזקה?

למעלה