שלום לכולם, שאלה

yaeli123

New member
שלום לכולם, שאלה

אני כבר מספר חודשים מנסה לעבור לאכילה בריאה. כלומר - בעיקר טבעי, בלי כימיקלים, בלי שמן וג'אנק וכו'. הבעיה היא שאני לא יודעת איך, למה וכמה. חשבתי ללכת ללימודים מסודרים, בחנתי כל מיני מסגרות אבל לא מצאתי את זו שתתאים לי. אבל לבד זה פשוט לא קורה! ואני צריכה פוש רציני. אז אני מחפשת קבוצת תמיכה, בסגנון שומרי משקל, אבל לא כזו שעוסקת בדיאטה אלא כזו שעוסקת בבריאות. אני מדגישה: חשוב לי שהקבוצה הזו לא תתעסק בכלל בהרזייה אלא בבריאות. לא מעניין אותי עכשיו לרזות אלא לעשות טוב יותר לגוף שלי. אז אשמח לכל רעיון שיהיה לכם להציע. תודה.

אלי ו.

New member
את לא צריכה קבוצת תמיכה אלא

מקורות מידע. ממליץ לך לעבור על קישורי ומאמרי הפורום בתור התחלה ולהמשיך לקרוא כאן.

yaeli123

New member
אז זהו, שאני כן צריכה

מקורות מידע יש לי מספיק. קראתי ואני קוראת ספרים ומאמרים וכו'. אבל זה לא עוזר לי ליישם אני צריכה תמיכה, שתעזור לי ותתמוך בי בפעולות

אלי ו.

New member
אם את רוצה קבוצה באינטרנט

אני יכול להמליץ פורום נחמד בתפוז בשם "לרזות בראש אחר" שהוא מעין קבוצת תמיכה וירטואלית ועוסק באספקטים הרגשיים של ירידה במשקל וחיים בריאים. (אחת המנהלות שם היא מנהלת הפורום הזה, האלפקה פקה) פורום מומלץ אחר בתפוז הוא "דיאטות ואורח חיים בריא".

yaeli123

New member
כמו שכתבתי -

אני לא מחפשת לרזות. ניסיתי את שני הפורומים האלה ונתקלתי בעיקר בנושאים שקשורים להרזייה.

למעלה