שלום לכולם. שאלה

yaeli123

New member
שלום לכולם. שאלה

שלום. אני מחפשת כבר תקופה ארוכה ספר בישול לצליאק ולא מוצאת. אתם בטח יכולים להפנות אותי למקומות הנכונים. חשוב, אגב, שזה הייה ספר פשוט כי לא אני הצליאקית אלא חמתי ואני לא ערוכה לחלוטין לכל המתכונים, מבחינת חומרי גלם.. שיהיה משהו שכל אחד יכול להתמודד איתו. תודה רבה.

נועית7

New member
דבר ראשון, קיים ספרון מסדרת

ספרי הבישול של (נדמה לי) איילת לטוביץ' לבישול ללא גלוטן. חוץ מזה יש מיליון מאכלים שכלל לא דורשים קמח. למשל בשר, ירקות ועוד. בכל תבשיל אפשר להשמיט אבקת מרק/ סויה או לשים כאלו שהם נטולי גלוטן, לא חייבים מתכון מיוחד... וגם עוגות יש המון בעיקר של פסח ללא גלוטן.

yaeli123

New member
אבל זה בדיוק העניין

שלא תמיד אני יודעת אם במוצר יש או אין גלוטן. וקצת גדול עלי לעשות כל פעם תחקירים. וכל פעם שהם מגיעים אני שוברת את הראש שבועיים מה לבשל. אני פשוט רוצה ספר שיסדר לי את העניינים ויעזור לי להמקד. את יודעת איך נקרא הספר שך איילת לטוביץ'?

נועית7

New member
זה ספרון קטן שעולה נדמה לי 19.90

ופשוט קוראים לא "בישולים ללא גלוטן" או משהו דומה. אבל לגבי מרכיבים, נראה לי שבכל מקרה תהיי חייבת לקרוא על כל מוצר בנפרד, כי יש תבלינים עם גלוטן ויש בלי גלוטן... זה תלוי בתוצרת. ואם תשאלי אותי- לנו היתה ארוחה אתמול אצל דודים ומאוד שמחתי שדודה שלי פשוט התקשרה ושאלה אותי לגבי מרכיבים מסויימים אם זה בסדר או לא...

נצר1

New member
מסכימה איתך מאד!!!!

ויעלי, אולי עכשיו זה נראה לך כמו כאב ראש, אבל תאמיני לי שאחרי פעמיים-שלוש זה ממש זורם וקל. על מרכיבים תמיד תצטרכי לבדוק, וכאמור, ביצים, גבינות, בשרים וירקות הם תמיד נטולי גלוטן... והעיקר שנחמות תהיה בריאה ותחייה שנים רבות

למעלה