שלום לכולם. שאלה.

yaeli123

New member
שלום לכולם. שאלה.

חברה טובה שלי הודיעה לבעלה שהיא עוזבת. לא ניכנס לפרטים כי זה באמת לא חשוב. אני רק אציין שזה צעד שהיה צריך לקרות מאוד מזמן והכי טוב לכל הצדדים שהוא סופסופ קורה. אני תומכת בה במליון אחוז ואני שמחה שהיא מצאה את האומץ לעשות את הצעד הזה. יש להם ילד בן 4 חד' והיא מכינה את עצמה לקרב עקוב מדם והיא חוששת לעשות טעויות בדרך ולכן ביקשה ממני לחפש לה את ה"עו"ד לגרושים הכי טוב בעיר". אני מניחה שאתם נתקלתם בכמה כאלה...
אז אני אשמח להמלצות, שמות, פרטים וטלפונים (במסר, כמובן) ולכל מילת עצה שתהיה לכם. תודה רבה.

כל הכבוד לעזרה ולתמיכה

אז נתחיל מזה שעו"ד טוב זה אגדה אורבנית, אין חיה כזו,ואם יהיה קרב עקוב מדם אזי העו"ד ישלוק את חלקו. אבל פטור בלא כלום אי אפשר, אז עצתי לך, תעזרי לה לסיים בפייסנות, שם תמדד חברותך. ולא שאני תמיד הייתי גמד, הפכתי לכזה אחרי שקצצו אותי, אההה שאלת למה? כי עזרתי לחבר שהתגרש.

בדד1

New member
לא נכון

עו"ד טוב יש ויש טוב לכיסו כי עו"ד טוב הוא טוב במקרה שיש לך "קייס" וגם אז זה יעלה לך הון

בדד1

זה רמז לאי קיו שלך? בחיים שלך אל תגיד לנו לא נכון, עצבנת אותנו.

romiki

New member
אם יש לה כסף שתלך ל...

עו"ד סמוכה (לא זוכרת שם פרטי) והוא יושב בדרך נמיר בתל-אביב...הוא הכי הכי תותח. אחד נוסף שלא מפגר אחריו בהרבה הוא עו"ד בר-שילטו(או משהו כזה) ואותו אני לא מכירה. קחי בחשבון שעו"ד כמו סמוכה (ונראה לי שגם בר-שלטון) רצה לפני כ-9 שנים 30,000$ לתיק וזה עוד בלי אגרות לבית משפט וכו'

אולי גם תתגרשי במקומה ?

גם אם זה צעד בלתי נמנע , גם אם זה צעד קשה לביצוע , גם אם הוא המניאק שבמניאקים , גם אם היא לא מושפעת בכלל מההורמונים אחרי לידה , גם אם היא החליטה אפריורי שאין מקום לגישור , גם אם כל זה כבר קרה ..... את זו שצריכה לחפש לה עו"ד ?????? ואם , נניח , העו"ד לא ישיג את שהיא רוצה , למי היא תבוא בטענות ? וגם אם העו"ד יעשה את תפקידו במיליון אחוז , יענו , יקרקס את הבחור מכל נכסיו , יאשים אותו בהפצת נשק להשמדה המונית ובסוף יגרום לנתק מוחלט בין האב לתינוק , למי החברה תבוא בטענות ? רוצה עצה ? תתחמקי מהמשימה באלגנטיות . זו לא המלחמה שלך . וחוץ מזה , להוציא מקרים קיצוניים כמו של המאיון העליון , הדברים הם די ברורים וכתובים בחוק . רכוש משותף , תוכניות חסכון , חובות , הכל מתחלק חצי חצי . מזונות גם הם פחות או יותר קבועים בחוק . את כבר תגלי שפחות או יותר , כל ההסכמים ( אומנם לא מימושם , זה כבר תלוי בצדדים ) , נעים פחות או יותר מסביב לאותם תנאים וסכומים . רוצה עצה נוספת ? הסבירי לה מה זה גישור . ועוד עצה אחרונה לסיום ? למדי אותה להשתמש במחשב והראי לה איך היא יכולה להכנס לפורום זה בעצמה ולשאול באופן ישיר כל שעולה על ליבה .

Rinattt

New member
תמליצי לה על...

גישור, ועל לנסות לדבר ולסכם ביחד וללכת ביחד לעו"ד להמציא הסכם טוב לשני הצדדים. אל תשכחי שיש ילד ברקע, המלחמה תהיה על גבו אם תעודדי אותה למלחמות מיותרות. אפשר גם בלי מלחמות. קודם תני לה, ולו, זמן להרגע ולעכל את הידיעה ואז לנסות לשוחח. עו"ד סתם יגרמו למלחמות ולהתרוקנות הכיס וחבל... אז נסי קודם את השיטה הראשונה - בלי מלחמות! אישית? לא הייתי מתערבת בכלל... לא משנה מה היה שם!!! אלא אם כן היא החליטה לבד והתחילה בתהליך לבד, אבל נשמע שעזרת לה להחליט כך. אף פעם לא מתערבים בין בני זוג! אצלי זה כלל!

בקרב עקוב מדם

שני הצדדים נופלים שדודים והכסף הולך לעורך דין הכי טוב בעיר. לפחות תורידי אותה מעניין המלחמות,כי את חברה טובה.

מילת עצה

אם היא קמה ועזבה ,יש בה מספיק כוחות(יותר מהנראה לעין)לחפש לעצמה מה שהכי טוב בשבילה. עיזבי אותך ב'אמאש'לך. חוצ מזה לפעמים מה שנראה כעומד להיות קרה עקוב מדם מפתיע... כמו גם ההפיך ...
בהצלחה לה

yaeli123

New member
תגידו -את םמקשיבים לעצמכם?

מי לעזאזל אמר שהיא זו שפותחת במלחמה? מי אמר שאני זו שמעודדת אותה לזה? אתם קופצים למסקנות מאוד מיותרות במקום לנסות לעזור באמת. אז לכל הצדיקים שבטוחים שאני התחלתי בבלאגן, ואני התערבתי ואני דחפתי אותה לצעד - אתם יכולים להיות רגועים. אני עמדתי מהצד במשך שנים כשהוא התעלל בה נפשית וגמר לה את החשק לחיות והקפדתי בכל פעם להגיד לה "תעשי מה שטוב לך. אני אתמוך בהחלטה שלך". מעולם לא דחפתי, לא הצעתי, לא התערבתי. זה שאני פה, בודקת בשבילה, זה רק בגלל שאני חברה קבועה בתפוז והיא לא כל כך אוהבת את הפורמט הזה וביקשה את עזרתי. אני עוזרת לחברה טובה - זה הכל! ובעניין המלחמות - גם היא וגם אני, לצורך העניין, היינו שמחות אם זה היה נגמר בטוב, בשקט. אבל בעלה בחיים לא יתן לזה לעבור בלי להתפלש בבוץ הזה. המלחמה היא שלו. היא רק צריכה להגן על עצמה. אני חברה בתפוז המון זמן, ומכירה המון פורומים ובאמת קיוותי למצוא פה עזרה. חבל שאתם בוחרים להכפיש במקום לעזור. התאכזבתי.

שלי 9

New member
לאור ההבהרות שכתבת עכשיו רוצה

להגיד לך שהתמיכה שלך בחברתך אותי דווקא מרגשת מאוד.. כידוע כל אדם מגיב מהמקום שלו ומסך החוויות שעבר בחייו, ומהמקום הפרטי שלי כאמור חושבת שלי היה נחמד מאוד אם חברה טובה שלי היתה תומכת בי כפי שאת תומכת בה (אני לצערי שמרתי בסוד את מהלכי הפרידה (מלבד המשפחה)..) ועל כך כל הכבוד לך

דניאל1958

New member
../images/Emo20.gif תמיהה

לפי מה שכתבת יש להם תינוק בן 4 חודשים והפירוד לטענתך היה צריך לקרות מזמן אז מדוע היא בכלל ניכנסה להיריון עם המחשבה על הגירושים ניקרה לה במוח כבר זמן רב.

yaeli123

New member
אני מבינה שהשאלה הזו מופנית אלי...

ותשובה לצערי אין לי. גם אני חושבת שזו היתה טעות אבל כמו שכתבתי בתגובה שלי - אני לא בתערבתי בהחלטות שלהם. זה מה שהיא החליטה ואני תמכתי בה, למרות שלדעתי זו היתה טעות פטאלית...

דניאל1958

New member
../images/Emo20.gif

אכן התשובה מופנית אלייך.לדעתי שתיקח לעצמה פסק זמן למחשבה שניה.

זה בדיוק הזמן שהיא צריכה אותך...

תמשיכי לתמוך בה כי היא עכשיו צריכה חיזוקים להחלטה שלה...שכולנו יודעים שהיא לא קלה..מניסיוני ניתמכתי הרבה בחברות יותר ממשפחה כי היה לי יותר נוח.. כל הכבוד לך... וכן תייעצי לך מניסיונך ולדעתי היא לא תבוא אלייך בטענות אם לא ניראה משהו... לצערי לא יכולה לעזור לך בנושא עו"ד

למעלה