שלום לכולם - שאלה...

nirbo

New member
שלום לכולם - שאלה...

מישהו יודע היכן אני יכול לקנות את ** כל ** SG-1 ואטלנטיס ב-DVD, וסביב אילו מחירים כל זה נע? בתודה מראש, ניר.

sprqy

New member
בחו"ל או בארץ?

אני קונה הרבה מכאן. מחירים מצויינים ומשלוח זול לארץ.

nirbo

New member
תודה...

בעקרון, עדיף לי חנויות בארץ, אבל אם זה משמעותית יותר זול - אז גם חנויות בחו"ל. אני מחפש ספציפית את הקופסאות של העונות השלמות, אם אני זוכר נכון זה 6 דיסקי DVD לעונה. בארץ יש חנות שמוכרת אותם ב-500 שקל לעונה...

Zaax

New member
זה 5

לקופסה.
(יש לי עונות 4,7,8) ב-amazon, זה עולה 37$ לעונה. http://www.amazon.com/gp/search/ref=br_ss_hs/104-1619350-1443105?search-alias=aps&keywords=SG1 אם אתה מכיר מישהוא שימצא בארה"ב או משפחה שמגיעה, שלח לשם ושיביאו לך.

nirbo

New member
יש לי משפחה שם..

אמא שלי נמצאת כרגע בארה"ב... יש לך מושג כמה עולה משלוח לארץ, שאני אדע מה עדיף - להזמין ישירות לכאן, או להזמין אליה לשם ושהיא תשלח לי את זה הנה... וכמובן שאלת השאלות.. האם יש להם את כל העונות?

Zaax

New member
בטח לשם

כנס ללינק שנתתי לעיל. יש להם, כמובן חוץ מ-9 אם אמא שלך לא תהייה עוד זמן רב, יש משלוח express שזה יותר כסף אך עדיין הרבה יותר שווה. אה רגע, הם כלל לא ישלחו לארץ! אל תשכח זה יהיה ZOne1 - הם לא שולחים דברים כאלו מחוץ לארה"ב, ניתן לראות זאת בעמוד המוצר

sprqy

New member
רציני?

לא שולחים לישראל ZONE1 באמאזון?! יש לי פתרון - תיכנס לאמאזון אנגליה: www.amazon.co.uk

nirbo

New member
אין לי בעיה עם Zone-1...

אך האם המחירים זהים באמאזון אמריקה ואנגליה?

kinspirit

New member
בטח ששולחים לישראל

אני הזמנתי מהם כמה עונות בזמנו. ובעיקרון יש גם את אמזון אנגליה ששם יש הנחות שוות יותר (בדרך כלל, תלוי איזה מבצע יש להם), ומדובר בzone2 למי שיש לו מכשיר DVD פרימיטיבי שלא מראה אזור 1. מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לשבת ולחשב אחד מול אחד, לראות מאיפה שווה יותר להזמין. זה קצת עבודה, אבל זה יכול לחסוך לך כמה מאות שקלים אם אתה באמת מתכוון לרכוש את כל העונות. אתה צריך גם לקחת בחשבון את המכס שתשלם על העונות כשהן יגיעו (משלמים מכס על חבילה שמעל 50 דולר, וכשמזמינים את כל העונות זה יוצא די הרבה. לדוגמה - חבילה של 229 ש"ח עלתה לי 39 ש"ח מכס, וחבילה של 306 ש"ח עלתה לי 52 ש"ח מכס. כמה עונות שהזמנתי ביחד ועלו לי 605 ש"ח עלו לי 103 מכס). אז מה בעצם אתה צריך לעשות: א. לבדוק מחירים של העונות באמזון ארה"ב ואנגליה, ולראות היכן זול יותר להזמין אותן (מנסיון אני יודעת שכשאר מזמינים באמזון אנגליה הם עושים הנחה של עוד כמה פאונד, רואים אותה כאשר מתחילים לחשב את הנתונים לתשלום. פעם אחרונה הזמנתי שתי עונות של זינוק לאתמול ועשו לי הנחה של איזה 3 פאונד לעונה). ב. לחשב עם תוספות של משלוח - פעם אחרונה שבדקתי באמזון ארה"ב משלוח עלה 4 דולר ו-2 דולר לכל פריט (כלומר, אם יש לך שני פריטים תוסיף 4 דולר, שלושה 6 דולר וכדומה). באמזון אנגליה משלוח עלה 2.09 פאונד וכל פריט 1.49 פאונד. זה נכון לחודש ספטמבר.

Nogmor

New member
שאלה - בקשר לעסק..

מה אתם אומרים על ההצעה הזאת: 168$ על כל העונות 1 - 8 כולל משלוח?

nirbo

New member
איפה איפה?

אני מוכן לשלם גם $250, מבחינתי שתעשה עליי גם רווח, רק תגיד לי איפה אתה משיג את כל העונות האלה במחיר כזה...

Nogmor

New member
אבל יש ק'ץ.

צריך לסמוך על הבן אדם. כי זה מחו"ל, וזה לא חברה שבהכרח אפשר לסמוך אליהם מפאת פחד של תביעה.

nirbo

New member
תשמע...

זה זול ללא ספק... מי האדם שממנו אתה קונה? יודע מה, בוא נוריד את השיחה הזו מהפורום... אני ב-ICQ 138770928 תוסיף אותי שם ונדבר.

למעלה