שלום לכולם שאלה

effyba

New member
כרוב מאודה עם רסק עגבניות

חותכים את הכרוב לרצועות. מאדים בצל ושום בשמן זית, משחימים, מוסיפים את רצועות הכרוב, קופסא רסק עגבניות מדוללת במים או טומטו מקס, פלפל, מלח, מים עד מחצית גובה הכרוב. אני מכניסה מעט סוכר וקצת אגוז מוסקט. טעים עם תפוח עץ ירוק מגורד פנימה. אפשר כף אבקת מרק עוף לטעם. מאדים יחד על אש קטנה בערך 3/4 שעה. 20 דקות לפני נסיום להכניס חופן אורז - זה טעים ומשביע.

pirge

New member
אפיל'ה, המתכון שלי כמעט זהה,רק שמוס

שמוסיפה גם 3 כפות קטשופ וכף מיץ לימון בסוף הבישול. זה אחד המתכונים שאני מאד מאד אוהבת. תודה

effyba

New member
אה כן..גם אני קטשופ ומיץ לימון,

שכחתי כי רשמתי בצ'יק מהראש. אני באמצע בישולים ומידי פעם נוחתת כמה דקות כאן.

יעלדן

New member
תנסו להוסיף גם 2-3 תפו"ע ירוקים

מגוררים לתבשיל הזה. מעדן.

silvey

New member
כרוב מאודה ברוטב עגבניות של סילבי

טעים פחד...טוב שנמצא במקרר כשרוצים משהו חמוץ מתוק, אפילו קר.

pirge

New member
אפיל'ה, תנסי את המאפה כרוב\אורז

את תאהבי אותו. יש לנו טעם דומה. המאפה הזה טעים לי מאד גם קר. תענוג. מאפה שכבות כרוב ואורז צמחוני - ---------במקום הממולאים--------- ניתן להחליף את הכרוב בפלחי קישואים תבשיל ריחני במיוחד וטעים להפליא. מקור:פירגה. לחתוך את הכרוב לפרוסות עבות. את החלקים הקשים לחתוך יותר דק. למלית: לטגן ב-3 כפות שמן זית או קנולה-- בצל קצוץ ולשקף אותו בלי להגיע להזהבה. להוסיף שן שום כתושה ולטגן ביחד דקה. לשים בקערה גדולה את הבצל והשום המטוגנים 2 כפות גדושות סילאן חצי כפית קינמון - בשום אופן לא לוותר.... 3 כפות גדושות קטשופ - אפשר בהחלט גם בטעם חריף-יוסיף המוןןןןןןן 2 קופסאות רסק עגבניות קטנים כף רוטב צ'ילי - לא חובה 3 כפות צימוקים 3 כפות שקדים מולבנים אפשר להוסיף חצי כוס פטריות חתוכות וגם מעט צנוברים -- לא חובה... כפית שטוחה מלח פלפל שחור כוס וחצי אורז 2\1 4 כוסות מים רותחים מעורבבים עם כף אבקת מרק עוף לערבב ולטעום ולשפר טעמים. לשמן תבנית פיירקס בינונית להניח את כל פרוסות הכרוב – בתבנית -בצורה מסודרת בשכבות לצקת את כל התכולה של האורז על הכרוב להשתדל שהאורז ייכנס בין כל פרוסות הכרוב. לעזור לו להכנס פנימה בעזרת היד או כף... לטפטף על הכל כף מיץ לימון טרי. לכסות היטב בניר כסף. לחורר את ניר הכסף כ-10 חורים עם קיסם. לאפות כשעתיים ולבדוק שמוכן. מתקבל מאפה קראנצ'י למעלה ורך מבפנים. ניתן לטגן עם הבצל כ-300 גרם כבדי עוף חתוכים לחתיכות קטנות ולסדר אותם בין פרוסות הכרוב. אין צורך לשנות במתכון דבר.

effyba

New member
פירגושששש, בטח שאני אנסה. אני מאוד

אוהבת מטעמים כאלו..

effyba

New member
סילבוש, המתכון הזה שלך כ"כ מומלץ

כבר עשיתי אותו כמה פעמים.נדמה לי שראיתי אותו גם בשפוייה.נכון??

RUTHIE1

New member
ראיתי בבוקר את המתכון והכנתי

בספונטניות עם כרוב שעמד במקרר וחיכה לישועה... הישועה נמצאה! אני מאוד אוהבת את התוספת הזו, ועכשיו יש לי לארוחת צהרים+לכל השבוע לעבודה...

../images/Emo41.gif סילבי, עשיתי היום את הכרוב ברוט

ברוטב עגבניות. פשוט ללקק את האצבעות
!!!! משהו משהו, תוספת מצויינת לכל דבר. תודה, הוספתי למחברת המתכונים שלי
.

למעלה