שלום לכולם שאלה

ronzen

New member
שלום לכולם שאלה

קבלתי רשיון עכשיו שנתיים אני נהג חדש , אחרי השנתיים אני יכול להסיע רכב מלא בנוסעים אני מתכוון יותר מ2 נוסעים? וב3 החודשים הראשונים אם מלווה אני יכול להסיע יותר מאדם נוסף למלווה? תודה

adidas88

New member
אהמ אהמ אני בת

וכן....התכוונתי שכן... אחרי השנתיים אני יכול להסיע רכב מלא בנוסעים אני מתכוון יותר מ2 נוסעים? כעקרון זה שנוי במחלוקת נדע את זה עוד כמה חודשים יש כאלה הסוברים שכן וב3 החודשים הראשונים עם מלווה אני יכול להסיע יותר מאדם נוסף למלווה? עם מלווה אתה יכול תמיד גם אחרי ה3 חודשים להסיע אוטו מלא

danihashamen

New member
זה כבר לא שנוי במחלוקת .

התשובה נמצאת בשרשור של W R X למטה. לאחר השנתיים [כרגע] עדיין חל החוק, רק לאחר שעוברים את גיל 21 מותר להסיע יותר מ2 ללא מלווה.

danihashamen

New member
פה

1. נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה. הגבלה זו אינה חלה על מי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע או מכונה ניידת.

be_roo

New member
אין שום דבר חדש בדברים הללו

ועדיין יש מקום לפרשנות השניה היות ובהתחלה מוזכר "נוהג חדש" אפשר לטעון כי כל האיסור תקף לנהגים חדשים בלבד וברגע שאינך מוגדר ככזה, ההגבלה אינה חלה עליך גם אם אתה מתחת לגיל 21. בדיוק כמו בנוסח התקנה.

adidas88

New member
לאט לאט

אבל בסוף אתה קולט

Krishi

New member
חח..

ההודעה שלו נועדה להבהיר את עניין המלווה למי שעשה רישיון על אופנוע/טרקטורון וכאלה לפני הרישיון רכב... ולא את עניין החוק של ה-2 נוסעים.

רן88

New member
../images/Emo45.gif זה לא שינה בכלל את העניין

של איך אתה מגדיר "נוהג חדש" וכו'. בינתיים זה גם ככה לא רלוונטי לאף אחד.

למעלה