שלום לכולם - שאלה...

Sharon_1

New member
שלום לכולם - שאלה...

כמה ימי חופש מגיעים למי שעובד בארה"ב? אני יודעת שבארץ יש חוקים כאלה - ומספר ימי החופש עולה עם השנים עד למקסימום של 15 נדמה לי. ומה כאן?! תודה רבה!!

מורןLA

New member
Sheron - What is up girlfriend?

התהלוכה של התחפושות של העליזים בקליפורניה אמורה להערך מחר - אני מקווה שלא יבטלו בגלל הפיגועים או הגשם....

Sharon_1

New member
הי מורן,

מז"א היום נראה יפה. לגבי התהלוכה - שמעתי בדיוק אתמול ברדיו. היא מתחילה בשעה 06:30PM. תודה!!

ארץ האפשרויות הבלתי נגמרות...

אבל לא ארץ החופש הבלתי נגמר. פה עבדים - לדעתי אין פה חוקים בכלל על ימי חופש. יש לי חברה שעובדת בבית חולים ויש לה 21 ימי חופש לכל השנה, כולל הכל!! כולל חגים, ימי מחלה ומה שלא יעלה על דעתה. אתם קולטים 3 שבועות בשנה וזהו!!! וזה נחשב מקום עבודה טוב. טירוף.

Sharon_1

New member
זה ממש לא נכון. כל מקרה לגופו.

יש מספיק אנשים בארץ שקורעים את התחת והזכויות שלהם נמוכות, ויש פה מספיק אנשים שעובדים קליל מאד, מרוויחים טוב והזכויות שלהם מצויינות. לא להכליל בבקשה.

אהה, ושכחתי משהו...

בארץ אני לא יודעת מה ההגבלה, אבל בטח לא 15, כי לי במקום עבודה האחרון שלי (עם חישוב של 4 שנים נסיון) היו 23 ימי חופש.

Sharon_1

New member
בגלל זה כתבתי שאני לא בטוחה...

אני חושבת שמתחילים מ - 15 או משהו כזה.

Gefen

New member
היי שרון ../images/Emo39.gif

בעלי עובד אצל מעסיק אמריקאי והוא כפוף לתנאי המעסיק- יש לו 15 ימי חופשה שנתיים בלבד (לדבריו זה אכן נחשב מעט בסטנדרטים אמריקאים אבל זה פונקציה של ותק, דרגה וכד,..). לקולגות שלו מהעבודה (אמריקאים)..יש יותר מזה - עשרים ומעלה...כך שזה משתנה. חוץ מזה ולא נוגע לעניין - בוקר טוב לכולם..
גם הבוקר ישנתי עד 10:00 ..אחחחח...תפסתי פה אמריקה..
גפן

TheLostSoul

New member
מי זאות גפן?ומי זה שרון?

הם בני זוג? נשואים? אולי פיספסתי פה משהו. דאק

למעלה