שלום לכולם + שאלה

Ulong

New member
שלום לכולם + שאלה

הורדתי את כל העונה הראשונה וראיתי את פרק הפיילוט. ה הבעיה היא כזאת: לא כל כך אהבתי אותו בלשון המעטה והוא לא עשה חשק להמשיך לראות את הסידרה אבל כולם אמרו לי שככה זה הפרקים הראשונים ואח"כ זה נהיה ממש יפה. מה דעתכם? איך אתם התחלתם לראות ורוניקה מארס ומה משך אתכם?

batel188

New member
אני לא יודעת מה איתך אבל..

אני אהבתי את הסדרה מהרגע הראשון שראיתי אותה
בכל מקרה הייתי מציעה לך לא לוותר כך כך מהר... גם ככה כבר הורדת את כל הפרקים... תן לזה הזדמנות עוד 2-3 פרקים ואני כמעט יכולה להבטיח לך שלא תתאכזב...
אני חייבת להזהיר אותך.... זה ממכר!!

gunn

New member
קודם כל קירסטן בל....גרררר

לא סתם, ברצינות אני מהפרק הראשון נכנסתי חזק לסדרה, ממש אהבתי אותו וגם את כל הפרקים שאחריו. חברים שלי יודעים שביום שאני אגיד שפרק של ורוניקה היה לא משהו למלאך יפלו הכנפיים ויהיה יום קר מאוד בגיהנום. תכלס כן, הם צודקים, הסדרה משתבחת מפרק לפרק, כל מי שראה אותה אמר את זה אבל לדעתי גם נקודת ההתחלה היתה מצויינת. אגב ידידה שלי אחרי שזיבלתי לה בשכל כמה שעות החליטה להתחיל לראות, הורידה כמה פרקים בבת אחת והתמכרה קשות. אני ממליץ לך להמשיך לראות עוד כמה פרקים, זה שווה את זה.חוצמזה כבר הורדת את כל העונה, אפשר לבזבז קצת זמן ולראות עוד כמה פרקים כדי להחליט אם אוהבים או לא, לא? אנג'וי

Nitzan122

New member
אני לא

התאהבתי על השנייה שראיתי את זה, סדרה טובה אבל לא מה שעשו ממנה, אבל באמת גם אני שמעתי שזאת סדרה ממש ממש טובה והחלטתי לתת לה צ'אנס, ואין לך מושג כמה אני שמחה על זה, (הצלחתי למכר גם עוד 3 חברות שלי אחרי ששיגעתי אותם קצת עם זה
) בקיצור אני באמת ממליצה לך לנסות לראות עוד כמה פרקים

shira245

New member
תן לזה סיכוי../images/Emo11.gif../images/Emo152.gif.

אני התחלתי לראות את הסדרה באקסטרה הוט.גם אני לא התלהבתי מהסדרה אחרי צפיה בשלושה-ארבעה פרקים הראשונים אבל לאט לאט נכנסתי לזה עד ההמתכרות האכזרית
.מה משך אותי?בהתחלה,בעיקר ורוניקה וכל מה שקשור אליה-החקירות ובמיוחד זאת של לילי,ואלאס וכו'.חוצמזה,אהבתי את העובדה שהסדרה מציגה את "החיים האמיתיים" בתיכון,איך שהיא חושפת בפנינו את אותם נערים/נערות שסובלים מכל שניה בתיכון ומה זה גורם להם לעשות. בהמשך,אתה פשוט נמשך לקסם של הסדרה הזאת.יש בה משהו אחר
.וקריסטן בל פשוט נהדרת
. תן לזה סיכוי,לא תתאכזב!

snoop cat

New member
גם אני

לא התלהבתי בכלל מפרק הפיילוט. האמת בדיעבד הוא יותר טוב ממה שהוא נראה. בכל מקרה, התחלתי לראות מדי פעם באקסטרה הוט בזיפזופים אבל לא נשארתי לראות את כל הפרק. הפרק שגרם לי להתאהב בסדרה היה פרק 15. אח"כ נורא רציתי לעקוב אבל פשוט לא הצלחתי וכל פעם שכחתי. בסוף נפלתי בפוקס על פרקים 21 ו 22 (האחרונים לעונה) ולא הצטערתי לשנייה. ישר אחרי זה גיליתי את הפורום והשגתי את כל פרקי העונה ומאז אני מכורה קשות! בקיצור - לא לקטול רק בגלל פרק הפיילוט. אני עשיתי את זה וטעיתי בגדול! ממליצה מאוד לתת לזה סיכוי ואני מבטיחה שלא תתחרט!

irene17

New member
האמת

שדי אהבתי את הסידרה מהפיילוט אבל ברמה של סתם לראות את זה פעם בשבוע. ויש גם הרבה פרקים מאוד טובים בדרך אבל הפרק שבו לגמרי התאהבתי בסידרה הזו היה פרק 10. אני הייתי מציעה לך להמשיך לראות לפחות חצי עונה ואז להחליט, אני מבטיחה שאחרי חצי עונה כבר אי אפשר יהיה להפסיק...

אוקיי אני...

בעצם התחלתי לראות את הסידרה מפרק 4.. וזה דווקא ממש משך אותי לראות.. והשלמתי את ה-3 פרקים הראשונים מאוחר יותר שכבר הייתי מכורה, ואחרי כל העונה הראשונה. אבל אני חושבת שאם הייתי רואה מהפיילוט בכל מקרה הייתי מתמכרת.. אין זאת פשוט סידרה מדהימה! מה גם, שכבר מהפיילוט אפשר לקלוט את האופי המיוחד של ורוניקה והיא מצחיקה עם הקטע עם וויבל וכל זה.. בכל מקרה, הצעתי אלייך היא להמשיך לראות.. יכול להיות שסתם לך זה לא נראה על ההתחלה ואחרי זה כן תאהבי. אם לא אז אל תראי..אבל תנסי להמשיך לראות.. אני בטוחה שלא תתחרטי

inbalinbal1

New member
אני גם התמכרתי לסדרה מהתחלה

ומיכרתי את האקס שלי ואת אחות שלו ועוד ידיד ועוד כמה אנשים זו סידרה מצויינת והיא הייתה ככה מהרגע הראשון והיום זה יום השנה בו התחלתי לראות ורוניקה בעקבות כתבה ששודרה בנענע על הסדרה אז ביום הזה אני אומרת לך תמשיך לצפות כי באמת שאף פעם לא פגשתי מישהו שאמר שהוא ממש מאוכזב מהסידרה

karyn

New member
אהם אני האמת התחלתי מפרק 6

זה עניין אותי אז המשכתי לראות את כול השאר ואז שזה נגמר
הורדתי את כול אלו שלא ראיתי ^^" נכון בכול סידרה מותחלת הפרק הראשון צולע אבל תמשיכי לראות ותראי שזה נעשה מעניין מרגע לרגע

למעלה