שלום לכולם - שאלה

efrat17

New member
שלום לכולם - שאלה

עוד חודש וחצי בערך אני נכנסת לקבע. רציתי לשאול מה עושים ביום המעבר לשירות קבע? ואחרי כמה זמן מקבלים סמ"ר? תודה לכל העונים

deathcaster

New member
תשובה

ביום הכניסה לקבע פורשים לך שטיח אדום בכניסה ליחידה ומפזרים אורז ועלי ורדים
סתם, את תעשי בדיוק מה שאתה עושה בכל יום, יהיה יום שבו תצטרכי לנסוע לשל"ר לחתום על טפסים אלא אם כן יהיה לך קש"ל רציני שיחסוך לך ת'נסיעה ובאותה הזדמנות גם תחליפי את החוגר שלך , אבל לא משהו מעבר לכך. סמ"ר ? לילדות ? אחרי חצי שנה בקבע אאל"ט, למרות שבמצב הנוכחי , ייתכן שבגלל קיצוצים ייתכן עיכוב בדרגתך .

של"ר?? מאז שנות השמונים לא קראו

לקשל"ר של"ר....למרות שיש פקודות שזה עדיין מופיע ככה...וזה דיי מצחיק

deathcaster

New member
טעות בידך

של"ר- שלישות ראשית קשל"ר - קצין שלישות ראשית הולכים לחתום קבע בשל"ר או אם תרצי מחנה גנים/מקשל"ר/ ( מחנה לסקוב ?! )/ שם אחר..... לא הולכים לחתום קבע אצל הקשל"ר עצמו
של"ר נקראת גם היום של"ר , יש לך פקודה שמכנה את המחנה בשם אחר ? חוש ההומור שלך מוזר

האמת היא...

שבנות בקבע מקבלות סמ"ר חצי שנה לאחר קבלת הסמל - ככה שזה משתנה מבחורה לבחורה.

deathcaster

New member
ממממממממממ

זכרתי חצי שנה אחרי משהו.....מקבל את התיקון באהבה
אז מורן שוב טעתה

מ ס ט י ק

New member
מורן לא טעתה - מורן יודעת מתי היא

קיבלה סמ"ר... (למרות שאני לא דוגמה, הוזן לי סמ"ר באותו היום שבו חתמתי)

מ ס ט י ק

New member
אבל יש גם את נגה../images/Emo13.gif

בכל מקרה, מהרגע שבנות עושות שנתיים הן מקבלות סמ"R בערך חודש לאחר השיחרור (חצי שנה מסמל)

Shablula 88

New member
עוד סמ"רית לדוגמא

שקיבלה סמ"ר חודש אחרי הכניסה לקבע (כיוון שהייתי בחודשי קבע). כעיקרון זה באמת חצי שנה מהסמל, וזה תלוי, כל מקרה לגופו. תלוי מתי קיבלת את הסמל, תלוי אם את בקבע או בחודשי קבע...

noga85

New member
אני קיבלתי סמ"ר ביום שנכנסתי לקבע.

כיף.
כנראה שהיחידה שלי באמת מיוחדת...

לא מיוחדת...כמו שאמרתי, בנות מקבלות

סמ"ר חצי שנה אחרי קבלת הסמל...מכיוון שיש בנות שקיבלו מאוחר סמל או שמאיזשהי סיבה מעכבים להם את קבל הסמ"R הן מקבלות אותו מספר חודשים לאחר הכניסה לקבע. ברמה העקרונית, בת ששירתה שנתיים בחובה וקבילה סמל לאחר שנה וחצי, תקבל סמ"ר ביום כניסתה לקבע.

מ ס ט י ק

New member
הוא מוזן ביום הכניסה חקבע.....

אבל הקבלה עצמה לוקחת בד"כ זמן... לא היה מוזן סמ"ר חודשיים לפני שקיבלתי את הדרגה.

noga85

New member
אוקיי

אז את זאת שמטעה ולא זוהר ולא אף אחד אחר. זה שהעניקו לך את הדרגה אחרי חודשיים שהיא הוזנה לא אומר שאצל כולם זה ככה. לי הזינו והעניקו באותו היום. אז בעיקרון קבלת סמ"ר היא חצי שנה מקבלת הסמל.

efrat17

New member
תודה רבה לכל העונים ../images/Emo13.gif

תודה על עזרתכם.
בחיל האוויר בנות מקבלות סמל אחרי שנה ו-7, אז אני מניחה לפי מה שאמרתם שאני אקבל סמ"ר חודש לאחר שאני אכנס לקבע

למעלה