שלום לכולם..(שאלה)

Ella032

New member
שלום לכולם..(שאלה)

אני צריכה עזרה, שאלה על משהו, אבל אני לא ממש רוצה לעשות את זה על-גבי הפורום, אני רוצה שזה יהיה טיפה יותר פרטי. אגיד בקצרה שאני כרגע בטיפול תרופתי בגלל פטרייה שיש לי באיזור למטה. מי שהיה לה את זה באיזה שהוא שלב וזוכרת את זה, איך טיפלה וכו'..אני אשמח שתפנה אלי במסרים כי יש לי שאלה קטנה בקשר לזה. תודה מראש. אלה.

ואים גבר מקיים יחסי מין עים אחת כזו

שיש לה פיטריה . זה כאבי טופת וצריך לקחת אנטיביוטיקה מאוד חזקה עשרה ימים (ריספרים פרוטה )

Ella032

New member
מה?

זה היה מיועד אלי? כי אם כן, אז זה לא ממש קשור להודעה שלי, כי אני מודעת לזה, ואני לא מתכוונת לעשות שום דבר עד שזה לא עובר. למה אתה חושב רק על הצד הגברי? אתה לא חושב שקודם כל אני סובלת מזה? אני חושבת שמי שיש לה פטרייה ומקיימת יחסי מין עם גבר כל שהו (חבר או לא) אז היא חסרת אחריות, אני לא אעשה את זה... אלה.

אני רק סיפרתי איך מרגיש גבר במיקרה

כזה . לא אמרתי חלילה שאת תעשי את זה . אבל אולי נדבקת מיגבר שהייה לו את זה .

Ella032

New member
לא, לא נדבקתי מגבר...

זה קרה במקרה, לא נורא, כנראה שלא נזהרתי מספיק, אני מאשימה את עצמי, אבל למדתי את הלקח.. אלה.

אז ספרי מימה זה קרה שבנות אחרות

יזהרו . הרי את כותבת שלמדת את הלקח . דבר ראשון זה צריך ניקיון רחצה תמידית . שלא יחמיץ המקום מההפרשות וזה יוצר ריח ללא נעים . וזה הסימן הראשון להיצאות הפטרייה .

Ella032

New member
אני לא ממש יודעת ממה זה קרה...

אני רק יודעת שאולי אני יותר מדי רגישה שמה. לא משנה, עוד היום אני מסיימת את הטיפול. הבעיה היא שאף אחד לא פונה אליי במסרים,ועדיין השאלה שלי בתוקף...כנראה שאף אחת לא מעוניינת לעזור לי. אז אני אצטרך לראות מה אני עושה עם השאלה הזו. מה אני יכולה להגיד? אלה.

ToryMaster

New member
שונאים אותך אישית

אני צוחקת כמובן. אנחנו נשים טובות, אבל מעט מאוד בחורות יפנו במסר אל בחורה שלא מפרטת אפילו את השאלה שלה... קחי את העצה של בילבולונט, ספרי לנו כאן, אין לך מה להתבייש, בעצם.

ToryMaster

New member
יופי

תודה דוקטור

לא אוהבת במסרים

מודה - קראתי אותך והרגשתי שאני לא רוצה לכתוב מסר. מעדיפה את הפומביות של הפורום שבו יש פחות אופציה לגלישה למשהו לא מתאים. ובכלל, היית נבוכה לשאול על טיפול בדלקת עיניים? אז מה מביך בפטריה בנרתיק? זה גם לא כאילו שאת כותבת כאן עם שם, כתובת ותמונה נכון? היתה לי תקופה של המון פטריות. זה היה זוועה. מתחיל מדלקת בדרכי השתן - מקבלת אנטיביוטיקה - חוטפת פטריה (כי האנטיביוטיקה הורגת גם חיידקים טובים שתפקידם להתחרות בפטריה על המזון שיש בגופנו) - טיפול נגדה. בעעעע. יכולה לומר לך שיש קשר בין ריבוי דלקות ופיטריות לביו ריבוי פרטנרים. מאז שאני עם בעלי כמעט ולא היו לי מקרים כאלה. הטיפול הוא במרשם רופא (חייב לזהות שזו פטריה ולא משהו אחר - דלקת זיהום). יש משחה, יש נרות, יש גם כדורים. אני לא יודעת אם קיום יחסי מין עם אישה "פטרייתית" כמו שקרמר אומר מכאיב לגבר. אבל זה לא יכול להיות מי יודע מה בריא...

כותב ממקרים שקרו לי

מה זה צריבה וכאב באזור הזיין . רק אנטיביותטיקה עזר . רספרין פורטה . עזר 10 יום .

Ella032

New member
בילבולונט,אני אגיד לך ככה:

קודם כל, את לא חייבת לשלוח מסר. וגם אם היית שולחת, אני יכולה להבטיח לך שלא היית גולשת לשום דבר שלא היה מתאים. חוץ מזה, שאולי את מעדיפה את הפומביות של הפורום, ושאת יותר חופשיה, אבל את צריכה לקבל את זה שיש גם אנשים שונים ממך, ואני בניגוד אלייך טיפה מובכת, וזה לא משנה אם אין שם,כתובת ותמונה (ואגב, יש שם). זו פעם ראשונה שיש לי שמה פטרייה, ולא, אין לי ריבוי של פרטנרים. זה בכלל לא קשור לנושאים האלה. אני כבר יודעת מה זה ומה דרך הטיפול בפטרייה, אבל פשוט יש לי כמה שאלות לשאול ואני מעדיפה לעשות את זה בפרטי, דרך מסרים, כי אני אישית במקרה כזה לא רוצה לעשות את זה בפומביות של הפורום. מקווה שאת מבינה את הצד שלי, כי ככה אני. ומקווה שיש כאן מישהי שתוכל לעזור לי וכן, אם אפשר אז דרך מסרים. תודה מראש למי שתעזור לי. אלה.

ellulli

New member
הייתי עוזרת לך בכיף,

אבל אין לי מושג.. באמת. פעם הייתה לי דלקת, טיפלו בה איכשהו (צרבו אותה), אחרי איזה חודש הלכתי לגניקולגית אחרת היא צרבה אותה ושם זה נעלם.

Ella032

New member
טוב אז ככה: (מיועד לכולם)

בגדול, השאלה שלי הייתה הרבה יותר רחבה אבל ממה שמתקדם כרגע, נשארה לי עוד שאלה קטנה אז אני אשאל כאן: אני בטיפול עם כדור במנה חד פעמית (שכבר לקחתי ביום הראשון של הטיפול), עם משחה ועם נרות לטיפול תוך נרתיקי. עכשיו הכל טוב ויפה, אבל אמרו לי לשים את הנרות לפני השינה, וכשאני מתעוררת בבוקר אז התחתון לבן (ביום הראשון לא ידעתי שככה זה יהיה אבל בימים הבאים שמתי מגן תחתון). השאלה שלי היא: האם זה בסדר? כלומר, אם הכל לבן, זה אומר שהכל יצא משם, ואז מה זה אומר בעצם על הטיפול? אולי לא הכנסתי מספיק עמוק או משהו כזה? יש לציין שהיום זו הפעם האחרונה שאני אמורה להשתמש ואתמול שמתי את זה דיי עמוק ואם אני לא טועה אז היום כשקמתי בבוקר היה פחות חומר על התחתון ממה שהיה בימים האחרים. תודה למי שיענה, למרות שלא רציתי לשאול על גבי הפורום, אבל הנה, שאלתי. אלה.

זה בסדר גמור

קודם כל - כל הכבוד על האומץ. מסתבר שאני "בעלת הניסיון הפטרייתי" כאן, ודווקא לי לא נוח במסרים. מ לעשות. את מקבלת את הטיפול הכי מקיף שיש (הכדורים האלה החדפעמיים נהדרים, לפני שהם היו קיימים הפטריות היו חוזרות לי מהר. הכדור גומר להן ת'צורה). זה שהחומר הלבן יוצא זה בסדר גמור, זה כנראה החומר שמחזיק את הנר בצורה הנכונה וגורם לו להיות נוח להחדרה, זה לא החומר המטפל. למה יש לך םטריה? זה יכול להיות כי קיבלת לא מזמן אנטיביוטיקה - כי היא הורגת חיידקים טובים בגוף שמטרתם להילחם עם הפטריה על המזון ולמנוע ממנה להתפתח. זה יכול להיות בגלל חוסר איוורור - אולי את צריכה לשקול להחליף לתחתונים של 100% כותנה בלבד, אם יש לך רגישות. זה יכול להיות כי התנגבת במגבת ש"עמדה" הרבה זמן וצברה לחות - מצע טוב להתפתחות פטריות. אם תדאגי לשמור על המקום יבש, נקי ומאוורר ככל הניתן. וכשתקבלי אנטיביוטיקה תקני לך מוצר בשם "אסידופולוס" שדואג להחזיר לגוף את החיידקים הטובים - אין סיבה שזה יחזור בקרוב.

Ella032

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

עזרת לי מאוד, ואני אקח את כל מה שאמרת לתשומת ליבי. אני לא יודעת למה הופיעה הפטרייה, אבל זה לא מאחד הדברים שהזכרת, את זה אני כן יודעת. לא קיבלתי אנטיביוטיקה בזמן האחרון. כלומר, הייתה לי איזו דלקת קטנה בדרכי השתן אבל זה היה מלפני כמה חודשים, איזה חודשיים בערך, כך שלא נראה לי שזה קשור. את עניין התחתונים אני יודעת כבר ממזמן, ואני מאוד משתדלת לקנות 100% כותנה. נראה שמעכשיו אני אקפיד על זה למרות שלא נראה לי שזה מזה, פשוט הם גם הרבה יותר טובים. בקיצור, תודה, עזרת לי, ואני מקווה שעכשיו הכל יהיה בסדר. הולכת כרגע לשים את הנר האחרון ואחריו נגמר הטיפול המייגע הזה. מקווה שהכל בסדר שמה אצלי. שוב תודה. אלה.

Ella032

New member
ואגב, הייתה לי עוד שאלה...

נתנו לי שתי שפורפרות של משחה. הבעיה היא שבקושי סיימתי אחת. בגדול, אני רואה שהכל בסדר, ואמרו לי למרוח שכבה דקה. אבל בדרך-כךך אמורים לסיים את מה שנותנים בבית מרקחת. זה בסדר שלא סיימתי אפילו שפורפרת אחת? אלה.

למעלה