שלום לכולם! שאלה:

שלום לכולם! שאלה:

אני יהיה בחג פסח (שישי -ראשון) במלון בתל אביב, ובדקתי וזה מלון קרוב למלון שפלור והשחקנים מתארחים (רנסאנס אמרתם, לא?) אז רציתי לשאול מתי השחקנים יהיו במלון (אם יהיה להם זמן בכלל) ? ובאיזה קומה הם נמצאים? והאם השומרים נותנים להיכנס או שהם מתנפלים על כל מי שמתקרב? ואתם חושבים שאולי יש לי סיכוי לראות אותם (את פלור וכולם)?

mexicana gril

New member
תשובההההההההההההההההה

השחקנים יהיו במלון עד ה1 למאי יש לך זמן ללכת למלון.......... הם בקומה אחת לפני אחרונההההההההההההההההההה השומרים לא נותנים להיתקרבבבבבבבבבבבב בכלללללללללללל אני חתפתי היום מכההההההההההההההההההההההההה אמממ יש סיכוי לראות דרך הבריכה מקווה שעזרתייייייייי

אבל הם בארץ עד ב-10.5

תראו משהו מאודדדדדד מזור קורה פה חחח! לפני כמה זמן התחיל מו"מ בין יאיר דורי לבין ההפקה של ט"ב(טלנובלה בע"מ) וכל המופעים של כוכבי פלור נגמרים ב-30.4! השאלה הגדולה היא מה הם יעשו פה 10 ימים? את אומרת שהם עוזבים את המלון ב-1.5 אבל הם נשארים בארץ עד ה-10.5 יכול להיות שהם יעברו למלון בירושלים כך יהיה להם יותר קרוב להגיע לאולפנים בנווה אילן אם הם באמת ישתתפו בט"ב?

toolyr

New member
עוד לא סגור

פעם כתבו שהם עד ה-1, ה-3, ה-5 וה-10 גם. ואפילו אמרו שחואן עוזב קודם.

אמממ כנסי

לא נראה לי שכדי לך ללכת כי.. ביום שישי י מפגש מעריצים בתוך המלון..וגם אין מצב שמישו יתן לך להיכנס..(ואם כן, אז לעלות לקומה שלהם בחיים לא יתנו לךך!!) אלא אם כן בא לך לעמוד שעות בשמש ולחכות שמישו יציץ לשניה מהחלון..זה אפשרותת ביום שבת אין סיכויי כי הם ככללל היום בחזרות גנרליות ובערב-ליל סהר.. וביום ראשון כנ"ל כי הם ביד אליהו בהופעותתתת!!

למעלה