שלום לכולם- שאלה!

ו ו י נ י

New member
שלום לכולם- שאלה!

אני בת 19 ומזמן אני כבר מחכה ליום שאני אוכל להתחיל ללמוד מחול מודרני, והגיעו הימים שבהם אני יכולה סוף סוף לעשות את זה :) שאלתי אליכם- היכן בת"א אתם ממליצים לי ללכת ללמוד? אני רוצה באמת שיעורי מחול, ולא סתם שיעורים כאלה שנותנים לכל אחד להתנועע בחופשיות איך שבא לו.. תודה

מ י ז

New member
את יכולה לנסות..

אני יודעת שפתחו מחולה בת"א.. אני אישית ירושלמית ואני לא יודעת מה הרמה של מחולה בת"א ואם הם בכלל מלמדים מודרני אבל אני יודעת שהרמה של מחולה בירושלים טובה יחסית אז כדאי לך לנסות שיעור אחד ולראות אם בכלל יש לגיל שלך ואם לא אז תחפשי מקומות שנותנים שיעורים את יכולה לנסות בסוזן דלל אולי

maholnikit

New member
ככה..

המומלצים מבחינתי בתל אביב זה: סטודיו בי ביכורי העיתים...מתחילה סדנה עם יסמין גודר ביום ראשון הבא אז את מוזמנת מחולה-אני לא יודעת לגבי המודרני אבל הקלאסי שם טוב בת דור-אני לא ממש אוהבת אבל זה נחשב על רמה... מקווה שתבחרי טוב... אם את רוצה עוד פרטים על אחד מהם את מוזמנת לשאול

ו ו י נ י

New member
האמתי שהיום התקשרתי לביכורי העתים,

אבל על יסמין גודר אף אחד לא אמר לי, רק על מורה שקוראים לה עלית- משהו כזה.. את יכולה לספר לי עוד על הסדנה הזו..? תודה!

maholnikit

New member
אמממ כן בטח...

כמו שאמרתי זה מתחיל ביום ראשון הזה לשלושה חודשים. ימי ראשון ורביעי...אני לא סגורה על השעה סביבות 9 נראה לי... שמתקשרים אליהם צריך להגיד להם שאת מדברת על הסדנה הזאת כי יש שם את הסטודיו שזה שיעורים קבועים אחרי הצהריים ושיעורי בוקר, ויש את הסדנאות האלו בערב...כל שלושה חודשים מתחלף כוריאורגף...

ו ו י נ י

New member
רגע אבל מה בעצם ההבדל בין הסדנה הזו

לשיעורים הקסועים שמתקיימים שם..?

maholnikit

New member
אין הבדל....

זה פשוט מורים שונים....אבל זה עדיין שיעורים רגילים לכל דבר... גם יש הרבה הנחות אז זה יוצא כדאי.

למעלה