שלום לכולם! שאלה...

שלום לכולם! שאלה...

לפני מספר ימים שמעתי ברשת ג' ביצוע של "רק אתמול" על ידי בחור אחד, וגלי הצטרפה לשיר איתו לקראת סוף השיר. יש לכם מושג איך אני משיג את הביצוע הזה? הוא פשוט היה ממש יפה. תודה מראש

עדי 345

New member
קודם כל ברוך הבא !!!

ונשמח לפגוש אותך כאן באופן קבוע! לגבי "רק אתמול" - קודם כל זהו השיר של גלי שאני הכי אוהב!!! לא שמעתי את הביצוע הזה לפני מס' ימים, אבל שמעתי בעבר ביצוע שלה ל"רק אתמול" בהופעה, כשהיא מארחת את בן ארצי (מתוך ההופעה "השירים שיביאו לכם אהבה", שנת 2001). ביצוע יפהפה שגם הושמע ברדיו, אולי שמעת את זה?

שרית7

New member
ברוך הבא לפורום

אני יכולה לנחש שאתה אוהב את הראל סקעת? אם אתה אוהבת את הראל סקעת יש לך טעם טוב אני התאהבתי בו ממש. אם אתה אוהב את הראל סקעת וגלי עטרי יש לך טעם מעולה בכל אופן נראה לי שעדי היקר צודק וככל הנראה שמעת את הביצוע של גלי עם בן ארצי לרק אתמול כי עד כמה שידוע לי היא לא ביצעה את רק אתמול עם אף זמר אחר. אבל הקול של בן די מוכר איך זה שלא זיהית אותו?

לעדי ולשרית...

שלום! כשאני חושב על זה עכשיו, זה כנראה באמת היה בן ארצי. יש לכם מושג איך אני משיג את זה, או שלא ניתן להשיג?

שרית7

New member
יש לי את זה בוידאו אם זה יעזור לך

אני ממש לא יודעת אם זה יצא על סינגל. אם שמעת את זה ברשת ג' אפשר אולי לנסות להתקשר לתקליטיה שלהם ולשאול. אולי אפשר לנסות גם בכספית שיווק אמנים הם משווקים גם את גלי וגם את בן ארצי

למעלה