שלום לכולם. + שאלה

שלום לכולם. + שאלה

אהלן פורום ירושלים. אני בן 21, תושב באר שבע. מה 10 באוקטובר הופך להיות תושב ירושלים לפחות ל 5 שנים הקרובות. אז תגידו לי שלום. מי שרוצה להיות חבר שלי מוזמן כי אני עובר בלי להכיר אף אחד. נשמע פתאטי, וזה באמת ככה. סה לה וי. ויש לי גם שאלה - איזה, אם בכלל, מקומות בילוי יש באזור הר הצופים - אני הולך לגור במעונות. אם מישהו מכיר איזה פאב, או מועדון ביליארד, או מה שלא יהיה שיהיה קרוב למעונות. חוץ מארומה שזה אני כבר מכיר. תודה מראש!

*superstar*

New member
ברוך הבא קודם כל../images/Emo24.gif

גמני עוברת בקרוב!

ברוך הבא ../images/Emo9.gif

פאבים יש לנו המון אבל באזור הר הצופים אין הרבה
חוץ מאוריינט אבל הוא מקום של חיילים יותר ולא נראה לי שזה מה שאתה מחפש ..

בלבלונת

New member
ברוך הבא

אל תשכח שירושלים לא כזו ענקית ובמרחק של אוטובוס או מונית אפשר להגיע לכל מקום
יש במרכז העיר המווווווווווון מקומות רק תגיד מה הסגנון שלך. מה אתה בא ללמוד? מיליונים של הצלחה

אהלן.

הסגנון שלי זה יותר פבים וביליארד וכאלה. מועדוני ריקודים פחות. השנה אני בא ללמוד במכינה, ולאחר מכן כנראה משפטים.

בלבלונת

New member
סחטיין עליך

שיהיה בהצלחה
כחובבת פאבים מושבעת ואני בטוחה שיסכימו איתי חברי הפורום המבוגרים יותר שפשוט תצטרך להגיע למרכז העיר ולבלות שם...

בלבלונת

New member
היי...

אני די בעייתית ביציאות... בעיקר כי יש לי איש משלי ואני לא יוצאת בלעדיו... אבל יש עוד אנשים בגילנו רק תנסה ותראה...

בלבלונת

New member
אני בטוחה

חכה רק שיתחילו הלימודים ואם אתה תלמד בהר הצופים הסתדרת כי זה קמפוס מלא חיים עם מלא אנשים ויייייייים של חתיכות

רונקי

New member
מקומות בילוי

אז כמו שבטח כבר אמרו, אין ממש באזור המעונות והר הצופים. במרכז העיר יש המוני המונים,יש במושבה הגרמנית,באזור הסינמטק יש קצת. ביליארד- ממה שראיתי יש אחד[בטח יש עוד שאני לא מכירה] במרכז העיר. בהצלחה
[מה אתה לומד?

למעלה