שלום לכולם, שאלה

Crossface

New member
שלום לכולם, שאלה

אחרי כמה חיפושים, הגעתי לכאן אולי כאן אני אמצא תשובה בקשר למכשיר הבא, מה טווח המכירים שלו ובאיזו רמה נמצא המכשיר? HP iPAQ HI900 poket PC מראש אני אגיד שאין לי מושג במכשירי והפוקט פי סי, אבל אני שוקל להכנס לעולם הזה וזה הרבה תלוי בתשובה שאני אקבל. תודה מראש

mikeoreli

New member
תשובה

מדובר בפוקט פיסי קטן ופשוט. טווח המחירים בארץ נע בין 1500 ל2000 ש"ח כולל עברית. השאלה היא לא האם המכשיר מתאים לך. השאלה היא מה הצרכים שלך ממנו. כמו בכל שאר המקרים אני חושב שנוכל למצוא לך משהו מתאים. תציין רק אם אתה מעוניין בעברית במכשיר, תקציב, האם הגודל משנה, האם יש אפשרות לקנות בחו"ל, כמה שאפשר נתונים.

Crossface

New member
אוקיי

המצב הוא כזה, אבי קיבל לקבל מכשיר כזה ממקום עבודתו אין לו שימוש בו, לכן אני רוצה למצוא לו שימוש ייתכן כי בזמן הקרוב אני אבוא עם שאלות רבות מכיוון שאין לי ולו המושג הקלוש מה יכול לעשות המכשיר הזה הוא רצה לדעת מה המחיר שלו והמכשיר הוא מסידרת H1900, נראה לי H1910 (איך אני יכול לדעת במדויק?)

mikeoreli

New member
תשובה

המכשיר שלך הוא כנראה 1915 או 1910, ההבדל היחיד בינהם הוא שהאחד נמכר שארה"ב והשני באירופה. אנו בישראל מקבלים את שניהם. השימושים הבולטים במחשבי כף יד הם: יומן ספר טלפונים דוא"ל (ב1910 רק במצב לא מקוון) תוכנות ניהול מידע משחקים אקסל וורד פאוור פוינט למעשה הפוקט פיסי (אני לא ממש מכיר פאלם) הוא שלוחה של המחשב הגדול שאפשר לשאת אותו לכל מקום. רוב המשתמשים במכשיר באופן קבוע הם אלו שהיו צריכים אותו ולא קיבלו אותו מתנה, כי אם אתה לא מרגיש שאתה צריך את המכשיר, לדעתי הוא סתם יכביד עליך. אני למשל קניתי את המכשיר שלי כי הכיסים שלי היו כל הזמן מלאים פתקים של הודעות ורשימות שנאבדו, גם בגלל שאני רוב הזמן לא נמצא מול מחשב שולחני, הפוקט פיסי שלי אפשר לי לשחק בו בזמן השיעמום, או לבוא לישיבות רק עם המכשיר כאשר כל השאר מסתובבים עם דפים שיכולים ללכת לאיבוד ומתבלגנים. בנוסף, בגלל רוב המשתמשים לוקחים אותו לכל מקום, כאשר אנחנו צריכים לרשום משהו, ישר שולפים את המכשיר ומתחילים לכתוב, לעומת רוב האנשים שלא הולכים גם עם פנקס רגיל, שיש להם בעיה במקרים כאלו. כמו שכתבתי מקודם הפוקט פיסי הוא שלוחה של המחשב, לכן אצלי המכשיר מהווה גם כנגן MP3. בקיצור. תהנה ותתחדש. בנוסף להל"ן כתובות של אתרים ישראלים המתעסקים בפוקט פיסי : www.pocketpcfreak.com www.pocket.co.il והפורום של מיקרוסופט : www.msforum.co.il

למעלה