שלום לכולם :] שאלה -

One Drop

New member
שלום לכולם :] שאלה -

כשמדובר בסוד ובאסונות טבע שבטוח במאת האחוזים שהם יכו בנו, מה כדאי לעשות? איך אפשר להתמודד ולהשתמש בסוד כהגנה?

kikona126

New member
את האמת...

אין לי מושג כי מעולם לא חוויתי אחד... אבל אנחנו חלק מהיקום, מחוקי הטבע: "אלוהים נוכח בכל מקום וקרינת הוויתו בכל מתגלמת בעולם השמי והנגלה כחוק הטבע. לכן, שום דבר לא יכול לקרות מחוץ לחוקי הטבע"

ע ו פ ר ה

New member
אני לא נוהגת

לחשוב על אסונות טבע. אני חיה עם המשפט: הכל לטובה תוך ידיעה שכשמשהו שלא נעים לי קורה, יש לו כוונה טובה עבורי, גם אם אני לא רואה אותה באותו רגע. באהבה עופרה

הלוואי וכן היינו יודעים...

אני תמיד מברך את עצמי ואת השאר בשמחה ושפע. תמיד מנסה להיות אופטימי, וגם ללמד את השאר... מוזר שאחרי כל כך הרבה זמן, כשאני כל כך מתעלה מעל לדברים הישנים בי, משהו קורה והופך לי את עולמי. משהו לא נעים קורה אצלי כרגע, ואני מרגיש כל כך מרוקן מעצמי ומכל הדברים שאני מאמין בהם. היקום שאמור להיות הגורם להגנה עליי, המענה למחשבות והרגשות שלי, כרגע סידר לי אחלה של "הרגשה טובה". דווקא ברגעים שאני צריך לשמוח, כשאני כל-כך מרגיש אהבה כלפי עצמי, כשאני מאושר בחלקי.. משהו בא, וכמו שאומרים בסוד "שום דבר לא קורה במקרה" הכל בסדר ובזמן הנכון". אני לא רוצה להיות עד כדי כך מפחיד, אבל ההרגשה שלי כל-כך לא מאופסת כרגע על תפיסת הדברים האלה, שאני לא מוצא אפילו את הטיפה הקטנה למלא בה את החלל הזה בתוכי. אלוהים, זה לא היה אמור לקרות ככה. לא ביקשתי כל כך הרבה... כמה כייף לי עכשיו...חח הרגשה מעולה כשאתה מבואס, אבל יודע שהכל לטובה ! חחחחחחחחח

אני עדיין לא מבינה את הכוונה במשפט..

"הכל לטובה" - כשמדובר באסונות ובמוות. מה יוצא לי טוב בלמות ולא להמשיך לחיות?

ע ו פ ר ה

New member
נושא פילוסופי

האמונה שלי , היא שהחיים שלנו בנויים מגלגולים רבים. באהבה עופרה

זהו,שלא בטוח שיכו בנו

למה לחשוב על זה? תגידי לעצמך שתחיי, ושום אסון טבע לא יכה בך. ולא יפגע בך. והכל יהיה בסדר

One Drop

New member
כן, אני אופטימית ואני תמיד אומרת את זה לעצמי,

אני מוגנת ובטוחה אבל עדיין השאלה הזאת עלתה במחי

אם אין מה לעשות בעניין, מה הטעם לחשוב על זה?

וחוץ מזה, כולנו נמות בסוף, גם בלי שום אסון טבע. ההרפתקאה האמיתית מתחילה אחרי זה

למעלה