שלום לכולם.שאלה

rainbow21

New member
שלום לכולם.שאלה

שאלתי פעם אחת בפורום ועזרתם לי מאד . עכשיו אני נמצאת בתקופה לא הכי טובה ועשיתי פתיחה של רון אחד כפי שאני רואה שאתם מייעצים לתשובה קצרה ולכאלה שלא מתמצאים ברונים. שאלתי "האם צפויה לי זוגיות עם Y? ויצא לי סווילו. אשמח לקבל את פירושכם . המון תודה מראש לילה טוב

rainbow21

New member
תיקון קטן

השאלה הייתה האם יש סיכוי לזוגיות אם Y. (זה בעתם אותו דבר אבל ליתר דיוק
)

תראי...

בדרך כלל בפורום אנחנו מבקשים שלושה רונים. מהאחד שהוצאת, התשובה שאת מקבלת היא יכול להיות רומן, אבל לא זוגיות יציבה לטווח ארוך. ייתכן שזו תשובה חלקית. למה לא תבחרי שלושה באמת?

rainbow21

New member
אם אפשר

עשיתי פריסה של עבר הווה עתיד. זה מה שיצא Ingwaz Gebo Dagaz תודה רבה

אוקיי...

קודם כל, יקירתי, פיסת מידע קטנה להרחיב את ההשכלה - יש איזה עניין עם לשלוף רונים פעמיים על אותו נושא. זה משדר אי אמון. כדאי תמיד, לשאול את השאלה בצורה ברורה, לחשוב על הכל לפני, ואז פשוט "לחיות עם מה שיצא", ולא לשאול פעמיים את אותה שאלה. זו הבנתי. תיכף נשאל את כל המשפחה אם מישהו חושב אחרת בעניין הזה. ועכשיו, לשאלתך: סה"כ, הסיפור שנשמע מהפריסה שלך הוא מאוד חיובי, סיפור של השלמה, של בית, ושל עתיד נעים והרמוני. ניראה שיש סיכוי לקשר טוב עם הבחור הזה. שימי לב, שיש הבדלים בקצב ביניכם. אתם מתקדמים אחרת בתוך הקשר. מפריסת הרון האחד שעשינו קודם, אני מבינה שאת כנראה יותר נלהבת, ומתקדמת דרך הרגש. הוא יותר שכלתן אולי. אז הרונים מציינים את ההפרשים בקצבים כאתגר עבורך. זוגיות היא בדיוק בקשר למציאת קצב משותף. תתבונני בעניין הזה ותראי מה יש לו ללמד אותך, כמה את יכולה להרוויח מהוני ביניכם ומה מתחשק לך "לאמץ". מה שלא - לא!
הצלחה

rainbow21

New member
תודה

על הפירוש ,אני מאד מתחברת למה שאמרת זו כנראה הבעיה ההבדל בקצב בינינו . ובקשר לפריסות הכפולות אני מסכימה עם מה שאמרת.האמת לא ידעתי שיש את הפריסה עבר הווה ועתיד ברונים וכשראיתי שניתן לעשות אותה חשבתי שזו הפריסה אליה התכוונת בפתיחת 3 רונים ולא זריקת רון באקראי 3 פעמים כפי שעשיתי קודם לכן. זו טעות שלי .

למעלה