שלום לכולם שאלה

MARtin TCN

New member
שלום לכולם שאלה

אני מרטין,אמא, מעריצה מושבעת של סיאסי מזה שנה בקיצור אני ממש לא מצליחה להבין משהו.... אני צופה כמעט כל שבוע, הרי הסידרה משודרת בכמה ערוצים בקיצור כל הזמן יש לקתרין (אני מאוהבבת בה עד כלות נישמתי)בקיצור יש לה כל הזמן תסרוקות שונות... מה שהביא אותי למחשבה אולי זה בעצם לא אותם עונות????? אני אשמח שמישהו יענה לי על זה זה מאוד מיסתורי תודה יום נעים

באיזה ערוצים את רואה?

אם את רואה בערוץ אחד אז זאת אותה עונה עד היא מסתיימת,אבל יש גם באקסטרה הוט שמסתיימת עונה אחת הם לא בהכרח ממשיכים אותה,כמו ששודר לפני כמה זמן CSI MIAMI עונה 5 ועכשיו משדרים את עונה 5 של לאס וגאס,ובמוצ"ש באותו ערוץ משדרים עונה 3

Marg H

New member
מצטרפת לשאלה למטה ובנוסף../images/Emo13.gif

אני מעריצה של קת'רין[מארג] ניתן לראות זאת מהכינוי שלי, היא מחליפה הרבה תסרוקות, אבל! בין העונה הראשונה לשניה היה לה קרה, קרא,כרא,כרה [איך כותבים את זה?
] עונה שניה, היה לה בערך עד הכתפים או מתולתל [כזה חמוד המתולתל] והיא כל הזמן החלפיה, ככה גם עונה שלישית. בעונה רביעית היא נעצרה על שיער באורך קצת אחרי הכתפים, ככה עש עונה שמינית שבה היא חזרה לצבע המדהים שהיה לה תמיד ג'ינג'י!
למה לעזאזל ידעתי את כל זה?

CSI לנצח

New member
קתרין ג'ינג'ית?

קול! אולי היא והורישיו מתאימים.
יחי הג'ינג'ים!!!

CSI לנצח

New member
כן!

תמונה מגניבה, הם נראים באמת זוג שם. אבל הם לא מתאימים בגרוש חוץ מזה ששתיהם זקנים.

xXx Shiraz xXx

New member
חח בלונד תות זו דרך אמריקאית להגיד

ג'ינג'י כאילו פה זה אדמונית ---- > ג'ינג'ית שם זה red head ---> strawberry blonde

MeItOsH

New member
..../images/Emo210.gif

אולי..אבל אצלה זה הרבה יותר נוטה לבלונד.. תמיד אומרים לי שאני ג'ינג'ית..אז אני תמיד מתקנת ואומרת "בלונד תות"

Marg H

New member
../images/Emo45.gif

שירז, הסיבה שהם אומרים "בלונד תות" זה כי היא ג'ינג'ית טבעית[בערך כמו מרשה קרוס- בצבע] והיא צבע תמיד לבלונד לכן זה היה בלונדיני עם נגיעות של אדום-ג'ינג'י. מכאן "בלונד תות"

xXx Shiraz xXx

New member
לא

בלונד תות זה הג'ינג'י באנגלית זה הניק-ניים. הייתה לי חברה אמריקאית עם בלונד תות, ואמרתי לה יפתי. כמה שתנסי להשוות לזה שם מדליק, את עדיין ג'ינג'ית

Marg H

New member
לג'ינג'ים קוראים redheads

תראי אפילו איך מכנים את קונאן או'ברין. אבל בואי נפסיק לריב על זה, סולחה?

למעלה