שלום לכולם שאלה

רחלית2

New member
שלום לכולם שאלה

אהלן אנשים כפי שספרתי לכם אני גרושה טריה איפה לעזאל מוצאים את הבחור המתאים לפרק ב יש לי ילדים תנו לי עצות איך ממשיכים

my sunshine

New member
למצוא

זה אומר שאת רוצה לחפש??? נסי באתרי היכרויות. אולי במסיבות של פנויים ופנויות... מה עוד?

א ש לי

New member
גרושה טרייה לפרק ב'???

שלום גרושה טרייה, אני מבינה את הפחדים בלבד, בבלתי נודע, בחיבוק החם לו את זקוקה אני מבינה הרבה מעבר לזאת, כי חלקנו היינו שם, אני הייתי שם. היום את בשלב שבו צריכה לפתור הרבה דברים בעצמך, ולצמוח מהלבד שלך מהעצב אולי, מהכאב אולי, מהתיסכול אולי שקיים להכיר בחולשות שלה, בחוזקה שלה, לעבור ולהבנות עוד הרבה לפני שתיהיי פנוייה, מתאימה לפרק ב' כשתתנקי מהעבר, תקבלי אותו, תסכימי איתו ותיהיי שלמה רק אז תבואי מוכנה ונקייה לקשר חדש, של פרק ב' אל תמהרי, זמן יעזור לך... בינתיים עברי כמה שיעורים עם גברים שגם זקוקים לשיעור הזה:) יהיה טוב, בהצלחה. דרך אגב....הזכרת קנאה לבן זוגך שמצא בת זוג, עוד סיבה לאי מוכנות לשלב הבא:)

לגרושה הטריה

כנסי לגוגל , תרשמי " פרק ב' , הבחור המתאים" .. תלחצי אינטר , יופיעו לך כל מיני קישורים לאתרים עזבי אותם!!!!!!!!!! תלחצי למעלה על תמונות , ואז ישר את עוברת לתמונות של הבחור המתאים פרק ב' , תדפדפי שם , אם לא תמצאי את טום קרוז , ליאונרדו די קפריו , או גאידמק .. תסגרי את גוגל , כנראה את עדיין בםרק ב' , למה את ממהרת?????????. ביי!

למעלה