שלום לכולם.....שאלה קשה -

MADMUAZEL

New member
סקר לגברים: האם הייתם יוצאים עם מישהי שלא

היה לה שום קשר עם גברים במשך כמה שנים? עכשיו רואים יותר טוב? אגב, קרן - תודה על העידוד

kiaora

New member
אולי

אני מניח שהייתי מוכן לצאת עם מישהי שלא יצאה עם גבר כמה שנים, אבל זה היה מעלה אצלי חששות והייתי מסתכל עליך קצת עקום. מצד שני זה עדיין עדיף מלצאת עם מישהי שבכלל לא היו לה קשרים

MADMUAZEL

New member
ייקח זמן עד שיענו הא? טוב, יש לי סבלנות...../images/Emo9.gif

שמתי את השאלה הנ"ל גם בפורום "עשרים פלוס" - נראה גם מה יגידו שם

MaybeLyn

New member
יש שליטה שהיא טובה וחיובית כדי להיות עצמאית

וחזקה ולשמור על מה שחשוב לך, ויש שליטה שנועדה להרחיק ממך אנשים בגלל הפחד להתמודד עם פגיעה או עם הצורך להיפתח למישהו אחר ולהתחיל להתפשר ולהתחשב במישהו אחר חוץ מעצמך. הרי אף אחד לא יכריח אותך לוותר על הלימודים שלך או להתחתן וללדת ילדים אם לא תרצי, זה שפגשת בחור אחד שרצה להתחתן בגיל צעיר לא אומר שכולם יהיו כאלה. לדעתי אלה סיבות שאת נותנת לעצמך פשוט מרצון להימנע מאינטימיות והסיכון בפגיעה. אנשים מתאוששים גם אחרי שברונות לב הרבה יותר קשים, אחרי בני זוג שבוגדים, אחרי פרידות ארוכות וכואבות, אחרי המון דייטים כושלים - אבל את סגרת את הלב כנראה. חבל, אבל כל אחד והבחירות שלו ומה שעושה לו טוב.

oferyosi

New member
ב360 מעלות מגיעים לאותו מקום../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

shirlove

New member
אני לא בדיוק יודעת מי את

אבל אני חושב שדי חבל שהבטחת לעצמך כזה דבר. לימודים או לא לימודים-אי אפשר לחיות בלי אהבה. את צריכה לעשות שילוב של שניהם-זמן ללימודים וזמן לחבר-אני בטוחה שתצליחי

MADMUAZEL

New member
../images/Emo4.gifאולי גברים מתביישים להכנס לפורום ששמו

"אהבה ורומנטיקה"...בכל אופן פירסמתי את השאלה הנ"ל גם בפורומים: "עשרים פלוס" ו-"הכרויות 30+" ושם גברים ענו - לרוב עודדו אותי והיו גם כאלה שחשבו שאני צריכה לעבוד על דברים מסויימים ועוד דעות...(את מוזמנת לבדוק בפורומים הנ"ל אם זה מעניין אותך) בכל מקרה , קרן אור של החיים , תודה שניסית לעזור ! זהו, אני פורשת מהדיון (גם אין לי זמן-מחשב יותר לצערי)...אני מקווה שבשנת הלימודים הבאה אצליח לתת צ'אנס ולפרק לאט לאט את החומה שנבנתה סביב הלב שלי במשך שנים...תאחלי לי בהצלחה! וטו באב שמח לך ולכולם !!!

למעלה