שלום לכולם ! צריכה את העזרה של כל אחד מכם !

Bira5

New member
שלום לכולם ! צריכה את העזרה של כל אחד מכם !

אני לומדת סוציולוגיה ואני עושה עבודת גמר. הנושא שלי הוא התאבדויות והמשתנים שלי הם דתיים וחילוניים. בסביבה שלי אין המון דתיים ואני חייבת תוצאות לשאלון שבניתי, אם תוכלו להשיב עליו אני יותר מאשמח. תודה רבה ! (הדירוג הוא "מסכים בהחלט", "מסכים", "לא מסכים", "כלל לא מסכים".) 1. לעולם לא אתאבד. 2. אני מפחד להיות בקרבת אנשים עם נטיות אובדניות. 3. התאבדות היא לא פתרון לכלום. 4. לעולם לא אתמוך בהתאבדות. 5. מתאבדים מעוררים בי תחושת סלידה. 6. מי שמתאבד הוא חלש. 7. עצוב לי לדעת שאנשים בוחרים להתאבד במקום להתמודד. 8. אדווח ליועצת אם חברתי תדבר על התאבדות. 9. תופעת ההתאבדות פוגעת בחברה. 10. אני אוהבת לראות אנשים עם אמונה גדולה ביכולתיהם. 11 . ארצה להפנות אנשים בעלי נטיות אובדניות לבעלי מקצוע שיעזרו להם. 12. אני מעריכה אנשים שמתמודדים עם בעיותיהם גם אם הן ממש קשות. 13. הבחירה להתאבד היא הבחירה להיכשל. 14. אעדיף להתרחק מאנשים בעלי נטיות אובדניות.

Silly Wisdom

New member
עונה:

(הדירוג הוא "מסכים בהחלט", "מסכים", "לא מסכים", "כלל לא מסכים".) 1. לעולם לא אתאבד. מסכים 2. אני מפחד להיות בקרבת אנשים עם נטיות אובדניות. לא מסכים 3. התאבדות היא לא פתרון לכלום. מסכים בהחלט 4. לעולם לא אתמוך בהתאבדות. מסכים בהחלט 5. מתאבדים מעוררים בי תחושת סלידה. לא מסכים 6. מי שמתאבד הוא חלש. לא מסכים 7. עצוב לי לדעת שאנשים בוחרים להתאבד במקום להתמודד. מסכים בהחלט 8. אדווח ליועצת אם חברתי תדבר על התאבדות. מסכים 9. תופעת ההתאבדות פוגעת בחברה. לא מסכים 10. אני אוהבת לראות אנשים עם אמונה גדולה ביכולתיהם. מסכים בהחלט 11 . ארצה להפנות אנשים בעלי נטיות אובדניות לבעלי מקצוע שיעזרו להם. מסכים בהחלט 12. אני מעריכה אנשים שמתמודדים עם בעיותיהם גם אם הן ממש קשות. מסכים בהחלט 13. הבחירה להתאבד היא הבחירה להיכשל. מסכים 14. אעדיף להתרחק מאנשים בעלי נטיות אובדניות. לא מסכים

תשובותי:

(הדירוג הוא "מסכים בהחלט", "מסכים", "לא מסכים", "כלל לא מסכים".) 1. לעולם לא אתאבד. מסכימה בהחלט. 2. אני מפחד להיות בקרבת אנשים עם נטיות אובדניות. לא מסכימה 3. התאבדות היא לא פתרון לכלום. מסכימה בהחלט 4. לעולם לא אתמוך בהתאבדות. מסכימה בהחלט 5. מתאבדים מעוררים בי תחושת סלידה. מסכימה. 6. מי שמתאבד הוא חלש. מסכימה בהחלט. 7. עצוב לי לדעת שאנשים בוחרים להתאבד במקום להתמודד. מסכימה בהחלט 8. אדווח ליועצת אם חברתי תדבר על התאבדות. מסכימה בהחלט. 9. תופעת ההתאבדות פוגעת בחברה. מסכימה בהחלט. 10. אני אוהבת לראות אנשים עם אמונה גדולה ביכולתיהם. מסכימה בהחלט. 11 . ארצה להפנות אנשים בעלי נטיות אובדניות לבעלי מקצוע שיעזרו להם. מסכימה בהחלט. 12. אני מעריכה אנשים שמתמודדים עם בעיותיהם גם אם הן ממש קשות. מסכימה בהחלט. 13. הבחירה להתאבד היא הבחירה להיכשל. מסכימה בהחלט. 14. אעדיף להתרחק מאנשים בעלי נטיות אובדניות. מסכימה (לא בהחלא, לשם שינוי..) יש לציין שהנושא שבחרת בו מוזר מעט.. מקווה שעזרתי.. :))

עונה-

1. מסכים בהחלט 2. מסכים 3. מסכים בהחלט 4. מסכים בהחלט 5. כלל לא מסכים 6. מסכים 7. מסכים בהחלט. 8. מסכים. 9. מסכים. 10. מסכים בהחלט 11. מסכים בהחלט. 12. מסכים בהחלט 13. מסכים בהחלט 14. מסכים. זה חלק מעבודת גמר בפסיכולוגיה נכון? גמני לומדת פסיכולוגיה
ז"א עוד לא התחלתי את הקורסים הנוגעים בזה..

Bira5

New member
כן

זה במגמת פסיכולוגיה סוציולוגיה אבל העבודה נוגעת לסוציולוגיה... את תגיעי לזה , זה נקרא היחידה החמישית... עושים את זה בכיתה י"ב :]

Bira5

New member
...

חח כן כדי לעשות חמש יחידות בפסיכולוגיה סוציולוגיה צריך לעשות 2 שאלונים (אחד סוציו אחד פסיכו) ואת העבודה הזו שהיא בעצם היחידה החמישית... בהצלחה בתואר !

עכשיו אני:

1. מסכים בהחלט 2. מסכים בהחלט 3. מסכים בהחלט 4. מסכים 5. לא מסכים 6. לא מסכים 7. מסכים 8. מסכים (ד"א, אין לנו יועצות, ולא חברות, אז נמיר את במשגיח וחבר טוב) 9. מסכים בהחלט 10. מסכים בהחלט 11. מסכים 12. מסכים 13. לא מסכים. 14. מסכים.

למעלה